Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כ 5 שנים עם הצמיגים המקוריים של מישלן שהגיעו עם הרכב , אני חושב שהגיע הזמן להחליפן.

ניגשתי היום לפנצריה באיזור עבודתי וקיבלתי הצעה לצמיגי משלן מדגם 91H מפרט הגלגלים ברכב 195/65/15 בעלות של 700 שק כולל עבודה לצמיג , סה"כ 2800 שקל.

גשלתי קצת ברשת וראיתי שיש מספר דגמים למישלן בתצורה הזו , כאשר ה H באמת עדיף על ה T.

לגבי המחיר , בחיפוש ברשת עבור הצמיג הזה מצאתי את הצמיג ב כ 500 שקל לפני עבודה .

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=18&r=15&a=65&s=195&ar=1

עכשיו לשאלות , האים 200 שקל לעבודה על צמיד (סה"כ 200*4= 800) הוא לא מחיר מוגזם ?

מה המחיר המקובל עבור עבודה שכזו ?

משהוא מכיר פנצריה אמינה שמוכרת משלין במחיר סביר יותר ? (אין לי בעיה בכול איזור רחובות,רמת גן, אשדוד, נתניה).

אשמח לכול התיחסות, דרור.

פורסם

לטעמי המחיר יקר מאד.

לפני מספר חודשים החלפתי רביעיית צמיגים לדגם זהה לזה שציינת ובאותה המידה (לרנו מגאן 2).

המחיר כולל עבודה + איזון: 1560 ש"ח (390 ש"ח לצמיג).

הרכישה וההחלפה בוצעו ב"צמיג ישיר" בפתח-תקווה.

כמובן שהצמיגים היו טריים במועד ההרכבה.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

המחיר באתר אמור לכלול עבודה + בעל מקצוע סביר ומעלה יעשה גם איזון על הדרך בחינם. ואם לא אז מקסימום תוסיף תשלום מזערי (50 ש"ח לכולם)

פורסם

המחירים באתר הם יותר דומים למחירים הנמוכים שניתן למצוא בשוק.

מניסיוני אתה יכול לחסוך עוד כמה שקלים לצמיג אם תיסע לאנטון ביפו או לצמיג ישיר בפ"ת.

בכל מקרה, ברוב המקרים המחיר הז כולל את העבודה על 4 הצמיגים

אם לא אז קח בחשבון תוספת של מקסימום 50 שקל לכל ה-4, לא יותר.

מה שרציתי לומר אבל שאם אתה מבסוט מהמישלין - אז בכיף.

אבל שים לב איזה דגם של מישלן יש לך.

כי יש הבדל גדול בין האנרג'י (שלטעמי הוא סתם יקר ולא טוב) לדגמין אחרים.

ובכלל לטעמי יש אלטרנטיבות עדיפות וזולות ממישלן.

כמו היוקוהמה C DRIVE שתעלה לך אומנם 472 ש"ח לצמיג ע"פ האתר.

אך לדעתי הם הרבה יותר טובים מהמישלן אנרג'י.

פורסם

דרור,

האם מדובר ב- C5 ברמת גימור Pack?

אם כן, קח בחשבון שלג'נטים הללו דרוש ציוד מיוחד לביצוע איזון, שאינו נמצא בחזקתו של כל צמיגאי.

אני ממליץ לך להרים טלפון לפני היציאה לדרך ולוודא את הפרטים.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

החלפתי את ארבעת הצמיגים אצלי (C5) בקונטיננטל דגם ContiPremiumContact 2 במחיר של 2100 ש"ח כולל עבודה.

הייתי מציע לך כמו קודמי ללכת על היוקוהמה , אך אלה שהוצעו לי היו בני שנה וחצי , כך ששים לב לנתון . מחירם נמוך במאה ש"ח לארבעה .

פורסם

אתה בטוח שקוד המהירות אצלך לא V ?

בפאסאט התקנתי C-DRIVE של יוקוהמה במידה זהה. צמיגים מעולים וטובים אלף מונים ממישלין אנרג'י שנחשבים צמיגים ירוקים ובעלי אחיזה נמוכה, קשים אך מסוגלים לשרוד 80K ק"מ ללא בעייה.

Veni Vidi Vici

פורסם

וואו תודה על ההתיחסות ,

כרגיל פורום מעלף .

אז כך אחד לאחד :

גם בעיני ניראה לי שהמחיר מוגזם , אשמח לגשת לאחד הפנצריות המומלצות , למרות שאם מדובר ב 100 או אפילו 200 שקל , אני מעדיף לעשות את זה במקום עבודתי.

efi_shams, ה C5 היא מהדגם הפשוט ולא מדגם ה PCAK כך שלא ניראה לי שצריך ציוד מיוחד עבור התקנת גללים (מדידת לחץ והתראה על ירידה ?).

Gad_Fr, לא הבנתי מה זה בני שנה וחצי ? על הכביש ???? או מתאריך היצור ?

Wiking , עכשיו התבלבלתי , אולי זה באמת V , איך אני אמור לראות את זה על גבי הצמיג (כאמור , הצמיגים הם עוד מקוריים) , למרות שלדברי החברים כאן בפורום , גם הם החליפו ל H 91 תואם.

אשמח לכל עידכון נוסף (למרות שהלכתי קצת לאיבוד עם המידע , חוץ מזה שאני מבין עכשיו שרוצים לעשות עלי קופה :-( ).

חג שמח , דרור.

פורסם

בהחלט יתכן שיש איזשהו הבדל באחיזה בין צמיג זהה, פעם בדרוג נמוך של T , פעם ב H (לדעתי הרכב שלך הגיע עם H במקור) ופעם ב V.

האנרג'י T נסעתי איתם והאחיזה שלהם בסדר גמור לרוב הנהגים אך לא טובה כמו צמיגים אחרים. התגובה להיגוי לא מהירה במיוחד.

מצד שני הם רכים, נוחים, שקטים ואפילו חוסכים איזה 1% בהוצאות דלק.

אני החלפתי לברידג'סטון טורנזה ER30 בדרוג V והיה שיפור מורגש בהיגוי ובאחיזה (עדיף על ER300 כנראה).

הברידג'סטון טיפה פחות רכים בתחושה על הכביש אבל האוטו עדיין נוח. אני שמח שהחלפתי אבל אני חיפשתי לנסוע מהר בסיבובים ולהרגיש יותר את האוטו מגיב.

היוקוהאמה C.drive צמיג טוב, לדעתי בערך כמו ה ER30 אם מדובר גם בדרוג V.

בקיצור- מה הכי חשוב לך בצמיג?

פורסם

נהג רגוע, הטורנזה ER300 מדורג מעל ER30 והוא חדש ממנו משמעותית.

ה-ER300, ה-Cdrive וה-Premium Contact 2 הם צמיגים טובים ומומלצים.

קראתי מבחן השוואתי שנעשה ביניהם וכלל גם את ה-Excellecne וה-P7,

ושלושת הראשונים שציינתי - זכו בציונים הגבוהים ביותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אולי זה באמת V , איך אני אמור לראות את זה על גבי הצמיג (כאמור , הצמיגים הם עוד מקוריים) ,

תוכל לחפש את המידע על-גבי דופן אחד מארבעת הצמיגים, אך אם עדיין תתקשה למצוא, תוכל לחפש את המדבקה הקשורה בלחצי האויר וסוג הצמיגים.

המדבקה אמורה להופיע בפתח תא התדלוק, או במשקוף דלת הנהג.

כמו כן, המידע אמור להופיע גם בספר הנהג.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

קוד היצור של הצמיג היה סוף 2006 , לכן לא רכשתי אותם , לגבי קוד המהירות אתה צריך לפחות H מה שאומר שגם V בא בחשבון .

הייתי מציע לך ללכת על המישלין (אלא אם אתה משיג יוקוהמה ממשלוח "טרי" יותר) רק במחיר סביב 2200 ש"ח

• תוכן חדש...