Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכם רציתי שאול משהו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע כמה מוערכת פורד מוסטנג 1966 קבריולט כי אני בתהליכי יבוא של אחת כזאת ורציתי לדעת כמה היא עולה

פורסם

לאו דווקא שווה להביא אוטו לארץ למכור ( במיוחד כזה..... )

כי א. אתה צריך ליסוע ולראות ולבדוק את האוטו ולאשר שהוא תקין ולקוות לא ליפול

ליבא אותו ולהעביר אותו במכס

למצא קונה בארץ

שלושתם לא פשוטים..... בכלל

ולאו דווקא משתלמים בשורה התחתונה......אז תחשוב טוב......

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה מביא אותו בשבילך, בגלל שאתה אוהב את האוטו זה דבר אחד, וזה שווה אולי את כול הטירחה שתעבור בדרך...

אם אתה רוצה לעשות את זה כדי להרוויח כמה גרושים, אז לפי דעתי יש דרכים יותר פשוטות..

תקנה ותמכור לאנטיסים...

פורסם

אבל אני רוצה להביא אותן שיהיה קצת לי פה בארץ ואחר כך למכור ואני מתכוון לאחד במצב חדש והוא תקין ביותר אבל רציתי לדעת כמה היא עולה פה?

פורסם

יש לי גם שאלה:

(וזה סתם לידע כללי, כי אני לא מתכוון ליבא רכב בזמן הקרוב...)

כמה בערך עולה להעמיס רכב על ספינה ולשלוח אותו לישראל ?

תנו לי הערכה שלכם כמה עולה דבר כזה.

פורסם
מהמחיר שלהם שם ... כולל מיסים של איזה 100 אחוז...

אז ז"א שבשביל ליבא רכב אתה צריך לשלם יותר מ 300% מהמחיר ?

(כולל מכס, הובלה וקניה)

פורסם
מהמחיר שלהם שם ... כולל מיסים של איזה 100 אחוז...

אז ז"א שבשביל ליבא רכב אתה צריך לשלם יותר מ 300% מהמחיר ?

(כולל מכס, הובלה וקניה)

הנה פירוט של מה שצריך לשלם:

- מחיר הרכב

- 120%-140% מיסים (לא תלוי בסכום הקניה אלא לפי מחירון שיש במכס)

- עלויות שליחה

זו התמונה בגדול, בשביל לקבל עלויות יותר מדוייקות תצטרך להתעמק יותר בעיניין ולדבר עם אנשים שעוסקים בזה או שיבאו פעם רכב . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אבל אני רוצה להביא אותן שיהיה קצת לי פה בארץ ואחר כך למכור ואני מתכוון לאחד במצב חדש והוא תקין ביותר אבל רציתי לדעת כמה היא עולה פה?

ברוך הבא לפורום הסוחרים... מה זה לא כאן?! אז מה זה כאן??? אההה, פורום אספנות, הבנתי... אז אולי בכל זאת תענו לי, אנשים טובים?!

תשובה: יש אופציה שנקראת "חיפוש"... בחיפוש אתה מזין "יבוא" ובוחר בפורום אספנות...

חפש בתוצאות את "יומן יבוא", אבל אני יודע שלסוחרים גדולים אין זמן, אז הנה עשיתי לך "ג'סטה"... קרא את זה

בכל אופן, אם אתה מיבא רכב אתה לא יכול למכור אותו למשך 3 שנים (אם אני לא טועה...)

תחשוב על זה...

ולפעמים כל הסיפור לא ממש מישתלם!

תהנה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...