Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קפריס 5000 V8

הבעיה היא שיש לי טיקטוקים מהשסתומים

דיברתי עם איזה מכונאי שאמר לי שלא עושים כיוון שסתומים

כי זה כיוון אידראולי אוטומטי והמנוע עושה את זה לבד

והמליץ לי על תוסף שמן תוצרת DB .

שמתי את התוסף ולא קרה שום דבר....:shock:

יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות?

ד"א האוטו לא אוכל שמן (רק דלק:wink:)

פורסם

כנראה לא מגיע מספיק שמן לשסתומים. תבדוק את המדיד שמן יכול להיות שלא מקורי.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

זה לא קשור שבי פורד זה קשור לסוג קמאשפט ומרימים.

בכל מיקרה במנוע 305 צריך לעשות כיוון שסתומים,רצוי שיהיה מכונאי מנוסה אם הכוון לא נכון כלומר סגור מידי אתה עלול לשרוף את השסתומים.

בראש מנוע 305 יש דופן מאד דקה בין שסתום לשסתום אז גם בקלות אתה יכול לגרום לראש להיות פסול אם השסתומים סגורים והמנוע מתחמם על יתר המידה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אפרופו: אצלי התחילה התופעה הזו (וואנדורה, SMALL BLOCK 5700) כאשר פעם אחת נסעתי במהירות גבוהה, והתחמם לי מנוע (הוא לא במיטבו, אבל בסה"כ עובד די בסדר). עכשיו התופעה הזו קיימת כל הזמן, ודי מעצבנת! אתם אומרים, שזה שסטומים, ואפשר לכוון?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל מיקרה לגופו,ואי אפשר על פי תאור של רעש לדעת.

בגדול אפשר להסיר את המכסה שסתומים לראות איזה נדנד דופק ולסגור אותו טיפה,לדאוג שהפוש רוד יוכל לזוז חופשי.

אם יש לך מכסה עם CENTERBOLTS רוב הסיכווים שיש אטם גומי , במידה וזה ברגים בצד לפעולה הזאת צריך להכין סט אטמים.

שוב אני ממליץ ללכת לבעל מיקצוע

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לפעמים המרימים ההידראוליים של השסתומים לא מקבלים שמן כי השמן סמיך מדי. התוסף לא יועיל במקרה כזה.

אם השמן ישן (יותר משנה) או נסע יותר מ 10,000 ק"מ החלפת שמן יכולה לעזור.

למנועי 305 של GM ממולץ שמן 10-50 אבל מנסיוני במישור החוף, בקיץ, גם 20-50 עושה את העבודה ומונע נזילות.

בחורף כשיש לי שמן 20-50 בזמן ההנעה השסתומים רועשים קצת עד שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה. לכן עדיף להקפיד שבחורף יהיה שמן 10-50. אם אתה גר במקום קר מאוד אפילו 5-40.

בפירוש אפשר לכוון שסתומים במנועי 305 אבל בד"כ הכיוון הראשון מחזיק הרבה מאוד זמן ואין צורך להתעסק איתו.

בשברולט שלי לא כיוונתי שסתומים מאז תחילת שנות התשעים והמכונית נסעה מאז עשרות אלפי ק"מ.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...