Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חובב מכוניות ישנות ומי שמכיר אותי יודע שהיו לי 3 רכבי אספנות כולם היו חיפושיות בכל אופן אני מעוניין להביא לארץ זוג כמשפטים חמים לאוטו שלי רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת מבלי יפלו עלי במכס אשמח אם תעזרו לי בנושא אגב זאת לא חייבת להיות דרך חוקית

תודה מראש

פורסם
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת מבלי יפלו עלי במכס אשמח אם תעזרו לי בנושא אגב זאת לא חייבת להיות דרך חוקית

תודה מראש

תחביא אותם טוב-טוב בתוך המשלוח הבא של קוקאין שאתה מייבא.

נמרוד

פורסם
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת מבלי יפלו עלי במכס אשמח אם תעזרו לי בנושא אגב זאת לא חייבת להיות דרך חוקית

תודה מראש

נמרוד

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

נמרוד, הרגת אותי!!!

וברצינות לרגע - אם אתה חוזר מחו"ל זו פחות בעיה. אתה פשוט מביא אותם במטוס איתך, ואז הסכום המותר הוא 200$. אם זה יעלה לך מעל 200$ אתה יכול לבקש מהמוכר שיציין שמדובר בחלקים משומשים/משופצים ולתת קבלה על ערך נמוך יותר.

אם זה בדואר - סיפור בעייתי יותר. בדואר הסכום הפטור הוא 50% בלבד, וזה כולל את עלות המשלוח. :?

קשה לי להאמין שיהיה מוכס שיאכל את הלוקש שקנית רכיבים כאלו בסכום כזה, אלא אם כן תציין שזה נקנה כמשומש דרך EBAY או משהו כזה, ואז תחנונים אולי אולי אולי יעזרו.

עוד שיטות למשלוח בדואר - לנסות לדאוג שהשולח יציין על החבילה רכיב אחר שהמכס עליו מופחת. לדוגמא - חלפי טרקטורים.

פורסם

תודה מראש

נמרוד

:lol::lol::lol:

ח-ז-ק ביותר .

אולי פשוט תכניס אותם למזוודה ?

או אפילו יותר טוב, לתיק היד שאתה לוקח למטוס, ככה אפילו תפתח שרירים .

פורסם

לא נראה לי שיתנו להכנס למטוס עם קאמשפט - הוא נראה כמו כלי נשק :lol: !

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

נמרודתחביא אותם טוב-טוב בתוך המשלוח הבא של קוקאין שאתה מייבא.

בקרוב יחזור אלחנן טננבאום לארץ. תוכל להעזר בו.

:drinking::angel:

פורסם

המכס בדכ מחייב לפי מחירון/אומדן שלו אלה אם תוכיח שקנית בזול כחלק משיטה.

בשעתו יבאתי מוצרים שנקנו כסטודנט- המכס דפק אומדן מישלו אבל הסכים בסוף לקבל את הקבלות שלי שהיו זולות ב50%

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...