Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לייבא רכב אספנות ורציתי לדעת:

1) האם אני צריך להחליף את המזגן לדגם חדיש (גז R114 אני חושב שזה שמו) או ניתן עדיין להשתמש במזגן עם הגז הישן R12 (האם הוא חוקי ויש מלאי שלו בארץ).

2) לפני שאני ניגש למשרד הרשוי, מה צריך להביא על מנת לקבל אישור לייבא את הרכב, אילו טפסים צריך וכו'. האם ניתן לגשת לכל משרד רשוי או רק לזה שנימצא ברחוב המסגר.

3) האם יש חברות מומלצות למשלוח קונטיינר עם הרכב לארץ מאזור ניו יורק, והאם ידוע מה המחיר +/-.

4) חוץ מאישור יבוא, האם יש עוד משהו לפני\אחרי ששולחים את הרכב שכדי לדאוג או לארגן.

תודה על כל עצה ועזרה

פורסם

לגבי ייבוא קרא כאן, מאמר מרתק ומעניין ויתן לך את כל התשובות שאתה צריך :

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=199

לגבי הגז למזגן, ניתן עדיין להשיג R12 אצל ספקי הקרור שאינם עוסקים ישירות בתחום הרכב, אלא הגז קצת יותר יקר מ R134a שזהו הגז ה"ירוק".

לגבי חוקיות השימוש ב R12 אני לא חושב שיש בעיה אבל אשאיר זאת למומחים ממני.

בתחום הקירור/מ"א עדיין לא מחייבים החלפת מערכות בתפוקות קטנות כל כך לגזים חדשים ולכן אני מניח כי לא תהיה לך בעיה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...