Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להזמין מחו"ל גומיות לדלתות הטריומף, לא בא לי על קומבינות מקומיות, האם ידוע לכם ממי שכבר ייבא בעבר על מיסוי או כל בעיה אחרת שאולי אתקל בה?

בכל זאת לא מדובר בפריט זול.

תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

סכום מעל 50 דולר כולל משלוח

יגבה עבורו מס קניה בתוספת מע''מ.

וכן הלאה וכן הלאה.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מיסוי הוא לא בעיה אלא חלק מתהליך יבוא של כל פריט כמעט מחו"ל. המכס על חלקי רכב הוא כ46% ממחיר הפריט והמשלוח גם יחד. לידע נוסף לגבי מיסוי על יבוא חלקי רכב בצע חיפוש, ישנם עשרות שרשורים בנושא.

פורסם

אני שונא להישמע כמו "מר ישראלי", אבל האם אין דרך לעקוף?

האם חבילה שמגיעה בדואר, חייב להיות רשום עליה התוכן שלה או המחיר ששולם עבורה?

עלות הגומיות היא קרוב ל 600 ש"ח לפני משלוח שיעלה עוד 200 בערך :roll::roll:

בסוף העלות לגומיות תגיע ל 1200 ש"ח וזה לא ממש סביר.

אם נניח ואני לא רוצה את הגומי הנ"ל עבור רכב, אלא לפרוייקט אחר אישי?

חבר מועדון 13925

פורסם
אני שונא להישמע כמו "מר ישראלי", אבל האם אין דרך לעקוף?

האם חבילה שמגיעה בדואר, חייב להיות רשום עליה התוכן שלה או המחיר ששולם עבורה?

עלות הגומיות היא קרוב ל 600 ש"ח לפני משלוח שיעלה עוד 200 בערך :roll::roll:

בסוף העלות לגומיות תגיע ל 1200 ש"ח וזה לא ממש סביר.

אם נניח ואני לא רוצה את הגומי הנ"ל עבור רכב, אלא לפרוייקט אחר אישי?

אני מצטער שאני "מתנפל" דווקא עליך, אבל מה שאתה רושם לעיל הוא בדיוק הסיבה שאח"כ נטפלים אלינו בדואר ובמכס!!!

לפני כמה ימים שחררתי חבילה בדואר, אשר ערכה המוצהר היה 40 דולר וזה היה נראה למוכס מעט מדי עבור חלק כל-כך "נוצץ" וגדול, לכן ביקשתי מחבר שיפקסס לי את עמוד מקטלוג שמראה את החלק הזה ורק אז, לאחר שעה וחצי של סיוט והמתנה, הוא קיבל את מה שאמרתי ודאג לומר שהוא יודע שחצי מאלו שמביאים חלקים בפחות מ-50 דולר מתחמנים בחשבוניות ובהצהרות השווי ואח"כ הולכים להשוויץ על זה בפורומים( :evil:) וזה מרגיז כי אח"כ אלו שאכן מביאים חלקים בלי "לעקוף", מעוכבים ומטורטרים על חלק מסכן שאכן עולה 40 דולר!

על-פי מה שנאמר להנהלת מועדון החמש (בקדנציה הקודמת), אחת הסיבות לדרישה לאישור משרד התחבורה לחלקים לרכב היא עודף התחמונים, כדמות הכנסת חלק לרכב והצהרה שזה חלקים לגנרטורים, מכסחות דשא וכו'!

כמו שאתה, אני וכל חובבי התחום קוראים את מה שרשום בפורומים, גם אלו העוסקים ואוכפים את התחום, כך מסתבר, קוראים ובעיקר, מפנימים!

נ.ב.

אני לא מתיימר להיות תמים ושומר חוק, דת ומוסר, אך לפחות את העברות והטעויות שלי אני עושה בעצמי ושומר לעצמי!

שבוע טוב,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בהתחשב בזה שהחבילה תעבור דרך המכס - מומלץ שיהיה רשום עליה תכולתה ותצורף לזה חשבונית כדי לזרז הליכים. במידה ולא תוכל להמציא חשבונית שמאי מטעמם יעריך את ערך החבילה מה שיכול לצאת פחות וגם יותר מהמחיר ששילמת בפועל.

הפריט מסווג מטעמם תחת הקטגוריה המתאימה ולא מעניין אותם לאיזה מטרה אתה מעוניין בפריט.

תוכל לשלח את החלק מחו"ל דרך אדם פרטי ולא עסק לממכר חלקי רכב ולבקש לסווג אותו כGIFT כדי לנסות לקבל פטור/הקלה במכס.

פורסם
אני מצטער שאני "מתנפל" דווקא עליך, אבל מה שאתה רושם לעיל הוא בדיוק הסיבה שאח"כ נטפלים אלינו בדואר ובמכס!!!

לפני כמה ימים שחררתי חבילה בדואר, אשר ערכה המוצהר היה 40 דולר וזה היה נראה למוכס מעט מדי עבור חלק כל-כך "נוצץ" וגדול, לכן ביקשתי מחבר שיפקסס לי את עמוד מקטלוג שמראה את החלק הזה ורק אז, לאחר שעה וחצי של סיוט והמתנה, הוא קיבל את מה שאמרתי ודאג לומר שהוא יודע שחצי מאלו שמביאים חלקים בפחות מ-50 דולר מתחמנים בחשבוניות ובהצהרות השווי ואח"כ הולכים להשוויץ על זה בפורומים( :evil:) וזה מרגיז כי אח"כ אלו שאכן מביאים חלקים בלי "לעקוף", מעוכבים ומטורטרים על חלק מסכן שאכן עולה 40 דולר!

על-פי מה שנאמר להנהלת מועדון החמש (בקדנציה הקודמת), אחת הסיבות לדרישה לאישור משרד התחבורה לחלקים לרכב היא עודף התחמונים, כדמות הכנסת חלק לרכב והצהרה שזה חלקים לגנרטורים, מכסחות דשא וכו'!

כמו שאתה, אני וכל חובבי התחום קוראים את מה שרשום בפורומים, גם אלו העוסקים ואוכפים את התחום, כך מסתבר, קוראים ובעיקר, מפנימים!

נ.ב.

אני לא מתיימר להיות תמים ושומר חוק, דת ומוסר, אך לפחות את העברות והטעויות שלי אני עושה בעצמי ושומר לעצמי!

שבוע טוב,

ליאור.

ליאור היי.

עד היום ייבאתי חלקים ושילמתי או לא שילמתי תמורתם בהתאמה (לא חלקי רכב, בעיקר אלקטרוניקה).

עם חלקי רכב שהבאתי בעבר, בעיקר את הסמלים ואיזה צינור אפילו לא חייבו אותי בכלום, פשוט הגיעה אליי חבילה עם שליח, חתמתי ובזה נגמר הסיפור, אני לא זוכר את המחיר ולכן לא יכול להשליך.

פשוט נשמע לי הזוי להוציא 1200ש"ח במקרה האופטימי על גומיות לדלתות.

שאלתי אם בצורה חוקית ניתן לעקוף, לאו דווקא לרמות כי הרי לא מדובר כאן בחלק ספציפי לרכב מסויים.

מדובר בגליל של אטם גומי, אני יכול להשתמש בו גם לחלונות בבית מבחינת רשויות המס.

המקרה שלך עם ה 40 דולר מוכר לי, רכשתי מקלט GPS שעלה לי 45 דולר והמוכסת בדואר ת"א עיכבה אותי חצי יום כי היא לא האמינה שמחירו רק 45 דולר.

ד"א היא לא ויתרה לי בסוף ונאלצתי לשלם לפי 60 דולר ערך טובין אחרת המכשיר היה נשאר שם.

למרות שבאמת ובתמים המקלט עלה 45 דולר בלבד!!!

אז אני דווקא כן משתדל לשמור חוק פשוט מחפש דרך להוזיל מעט את העלויות במסגרת החוקית.

הזמנתי אתמול מ איביי תפוחים קדמיים והמחיר כולל משלוח הוא כ 33 ליש"ט, אני מודע למכס שאצטרך לשלם עליהם ואין לי ברירה, לכן אפילו לא שאלתי לגביהם.

כאן הגומיות די ניתנות למשחק מאחר וניתן להגדיר אותם כפרט מכס אחר.

בסוף אני אצטרך לוותר, במחיר הזה וחבל.

בני

חבר מועדון 13925

פורסם

כנס לכאן: http://www.ushops.co.il/, תירשם ולא תצטרך לראות יותר מוכסים מקרוב. יבאתי חלפי רכב מארה"ב שהצניעות יפה להם כמו גם חלפים סטנדרטים לשלשת הרכבים שלי ועדיין לא ראיתי את משרד המכס מבפנים. פירוט נוסף, אם תרצה, בה"פ.

פורסם
ליאור היי.

עד היום ייבאתי חלקים ושילמתי או לא שילמתי תמורתם בהתאמה (לא חלקי רכב, בעיקר אלקטרוניקה).

עם חלקי רכב שהבאתי בעבר, בעיקר את הסמלים ואיזה צינור אפילו לא חייבו אותי בכלום, פשוט הגיעה אליי חבילה עם שליח, חתמתי ובזה נגמר הסיפור, אני לא זוכר את המחיר ולכן לא יכול להשליך.

פשוט נשמע לי הזוי להוציא 1200ש"ח במקרה האופטימי על גומיות לדלתות.

שאלתי אם בצורה חוקית ניתן לעקוף, לאו דווקא לרמות כי הרי לא מדובר כאן בחלק ספציפי לרכב מסויים.

מדובר בגליל של אטם גומי, אני יכול להשתמש בו גם לחלונות בבית מבחינת רשויות המס.

המקרה שלך עם ה 40 דולר מוכר לי, רכשתי מקלט GPS שעלה לי 45 דולר והמוכסת בדואר ת"א עיכבה אותי חצי יום כי היא לא האמינה שמחירו רק 45 דולר.

ד"א היא לא ויתרה לי בסוף ונאלצתי לשלם לפי 60 דולר ערך טובין אחרת המכשיר היה נשאר שם.

למרות שבאמת ובתמים המקלט עלה 45 דולר בלבד!!!

אז אני דווקא כן משתדל לשמור חוק פשוט מחפש דרך להוזיל מעט את העלויות במסגרת החוקית.

הזמנתי אתמול מ איביי תפוחים קדמיים והמחיר כולל משלוח הוא כ 33 ליש"ט, אני מודע למכס שאצטרך לשלם עליהם ואין לי ברירה, לכן אפילו לא שאלתי לגביהם.

כאן הגומיות די ניתנות למשחק מאחר וניתן להגדיר אותם כפרט מכס אחר.

בסוף אני אצטרך לוותר, במחיר הזה וחבל.

בני

אין לי שום ויכוח לגבי זה שהשיטה דפוקה לגמרי.... מעוותת לחלוטין, בכל מה שקשור לייבוא פרטי של החלקים לענתיקות שלנו...

ככה זה באפריקה, אה אופס, ככה זה בישראל, אין מה לעשות :-D

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

במקומך הייתי קונה גומיות אונברסליות בארץ וחוסך הרבה כסף וטירטורים במכס.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
במקומך הייתי קונה גומיות אונברסליות בארץ וחוסך הרבה כסף וטירטורים במכס.

:mm_yeah:הוצאת לי את המילים מהמקלדת. :mm_smile:

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
:mm_yeah:הוצאת לי את המילים מהמקלדת. :mm_smile:

ישראל

נראה לכם שגומי כזה (ספוג) אפשר לקמבן בארץ ועוד שייראה נורמאלי?

אל תשכחו שישנה מסילה על הדלת אליה הגומי צריך להיות מושחל מסביב לכל הדלת...

SRS1915small.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם
נראה לכם שגומי כזה (ספוג) אפשר לקמבן בארץ ועוד שייראה נורמאלי?

אל תשכחו שישנה מסילה על הדלת אליה הגומי צריך להיות מושחל מסביב לכל הדלת...

אני מנצל את התמונה שצירפתי כאן אם מישהו נתקל בגומי בפרופיל כזה בארץ הקודש אשמח לפרטים כמובן.

חבר מועדון 13925

פורסם

תנסה להשיג את זה אצל "אריה זגגות רכב" בנתניה, הוא השיג לחבר גומי מיוחד לוולוו 121.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...