Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג 1966

עומר א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל. תחום זה הוא חדש בישבילי רציתי לדעת מה המחיר הסביר לרכב הזה משופץ ברמה סבירה הוא במצב נסיעה יום יומית ונראה יפה ?

והאם זה בעיה לחלפים ז"א מאיפה אני משיג אפילו חלקים לטיפול?

אני ממש אוהב את הרכב ומתכוון לקנות אך לא יודע אם להיכנס להרפתקאה כזו? תודה מראש לעונים

פורסם

עומר שלום וברוך בואך לפורום.

יש לי אחת כזאת (לא..היא לא למכירה..) ולכן אוכל לענות לך בקווים כלליים.

ראשית, יש מוסטנג ויש מוסטנג ושתי מכוניות זהות ומאותה שנת ייצור יעלו לך סכומים שונים.

יש מוסטנג 6 צילינדרים שהיא הכי זולה ויש מוסטנג 8 ציל' שהיא יותר נחשבת ויותר יקרה. יש גם דגמים מיוחדים כמו GT ופתוחה.

מחיר הרכב נתון לשיקולים שונים כמו מצבו הספציפי וכמובן מו"מ והלהיטות של הקונה לקנות.

השאלה היא עד כמה אתה מוכן להשקיע בפרויקט כל סכום בין 50 ו 100 אלף ש", ולאיזה אוטו אתה שואף.

תציץ גם באי ביי. יש שם הזדמנויות בעיקר 6 ציל' סגורות (אגב, דגם 1965 זהה כמעט לגמרי ל 66). על הייבוא תוכל לראות בשירשור הדביק על אודות המועדון הנמצא בפורום הזה.

המוסטנג הוא רכב פשוט שמבוסס על מכונית זולה והמונית של פורד שנקראה פלקון. יש חלקים למוסטנג בחו"ל, כולל חלקי פח. זה אחד הרכבים הקלאסיים שממש אין בעיה בתחום הזה.

לא הייתי מציע לך להשתמש בו ליום יום. אחרי הכל זה רכב ישן עם בטיחות מאד נחותה ביחס לרכבים ל היום או אפילו לפני עשור.

בקיצור, למד את הנושא, למד את דרישותיך. אחר כך תשאל מה שאתה רוצה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה

הרכב הוא

שנת 66 מנוע V8 מקורי גיר 3 הילוכים C-4 מזגן מקורי פורד הגה כוח הדרס מוט מייצב בולמים קידמיים קוני אחוריים מונרו .חיצוני משופץ יפה פנימי קצת פחות

ושוב תודה על העזרה.

פורסם

המוסטאנג של יריב.

רכב בהחלט טוב להתחיל איתו, אבל כמו כן הוא צריך עבודה והמון TLC.

אני ממש אוהב את האוטו, הוא מרושע ויש לו המון פוטנציאל

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...