Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון נגנבו 4 חיפושיות כולם אחרי שיפוץ

אתמול נגנבה לחברינו רוני ברונר החיפושית

כל מי שרואה יודע משהו נא לחייג לנייד 050-7633148

1_114992848.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל הרוחות!!!:shock::evil: מה יש למישהו לעשות עם היפיפיה כזו?! לא באגי, אני מקווה! נקווה, שימצאו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא מבין משהו: הרי, הכל מרמז על כך, שכל הדברים נגנבים לצורך אוסף/מכירה, אחרת לא היו גונבים דווקא דברים המשופצים ויפים. איך עדיין אף אחד לא ראה/שמע משהו על איזה "אספן" חשוד, שהופיע פתאום?:roll: או, אם זה יוצא לחו"ל- האם אפשר להבריח דברים שלמים בקלות בלתי-נסבלת כזו החוצה?!?:roll::?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש חיפושית כזאת בדיוק חונה במרכז בחיפה

תעשה טובה ותסע לשם .

תבדוק מה מספר הרישוי שלה , אם יש סימני פריצה ואם הרכב זהה לזה שבתמונה (לרכב של רוני ) ותעדכן בדחיפות.

תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
תעשה טובה ותסע לשם .

תבדוק מה מספר הרישוי שלה , אם יש סימני פריצה ואם הרכב זהה לזה שבתמונה (לרכב של רוני ) ותעדכן בדחיפות.

תודה.

עזוב סימני פריצה, אם ראית את אותה חיפושית עם אותו מספר פשוט תרים טלפון למשטרה ולבעלים...

פורסם

רוני מקווה שהיא תמצא במהרה ותשוב לידיים הנכונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש חיפושית כזאת בדיוק חונה במרכז בחיפה

ראית אותה לאחרונה ?

אם כן תבדוק שוב את המספר רישוי שלה או לפחות כתובת של איפה שהיא נמצאת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הפתרון היחיד לגניבה הוא סווטיצ' הנעה נסתר. יש לי בכל הרכבים. בנוסף אם אני מעמיד את הרכב במקום ציבורי לתקופה ארוכה אני לוקח איתי את החוטי הצתה. קצת דרסטי אבל פיתרון מוכח.

פורסם

באותה קלות ניתן להגיע עם גרר ולהעמיס את הרכב.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...