Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכשירן בצפון לגולייטה 84


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מכשירן עם עסק שכזה בשדרות ההסתדרות בכביש השרות בצד ימין בכיוון נסיעה לצפון (מחיפה לקריות), אחרי הצומת של "בית קרסו" - זה די קרוב לצומת הזו (לא זוכר את שמה - צומת "פניציה"?), לפני או במקביל לצומת הפניה הראשונה שמאלה שלאחר מכן.

 

 

אבל דע כי המידע בערבון מוגבל שכן איני תושב האזור מזה שנים רבות.

פורסם

ישנו מכשירן מעולה בנצרת עלית"רפי ספידומטר"מקצוען הגון והמקום כבית מרקחת חשוב!!!

Cadillac Sedan DeVille HT 1975, Cadillac DeVille Conv. 1966, Cadillac Sedan DeVille HT 1956, ,Mercedes S280 1970, Mercedes S220 1962

Corvette Stingray 1974, Chrysler Windsor 1950

×
×
  • תוכן חדש...