Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לייבא 4 בולמי בילשטיין המחיר בחול נמוך ב-50% מההצעה שקיבלתי בארץ מפיט סטופ

מישהו מכיר יבואן אחר בארץ?

מישהו ייבא בולמים לארץ ויודע אם צריך אישור של משרד התחבורה על מנת להכניס את זה לארץ?

תודה

פורסם

משומשים, כמובן - לא ניתן להכניס לארץ.

חדשים - צפה לתשלום מכס ללא צורך ברשיון יבוא.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

עם בולמים לא משחקים ,לא משומש ולא ישן אך ורק חדש ,ואם כבר מביאים מחו"ל עדיף משהו יותר טוב מהסטוק.בלמים זה אביזר בטיחות מהמדרגה הראשונה ,לפעמים עדיף לבדוק מחיר בארץ מאחר שזה חלק כבד ועלויות המשלוח +המכס יהפכו ללא כדאי להבאה.

פורסם

אספיר מייבאים בילשטיין, לפחות יש תחרות בארץ.

תעדכן לגבי מחירים.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אני קניתי בולמים מקוריים מלאי ישן (היות ואף אחד לא מייצר את זה עכשיו) של אוטוביאנקי.

בולם אחד כבר אצלי והוא נראה כאילו ייצרו אותו אתמול. בגלל זה אני שואלת.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אם זה בולמי זעזועים שמבוססים על גז, לא מומלץ, בגלל שעם השנים אטמים מתייבשים, הגז בורח ובלמ"זים לא עושים את העבודה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשהאטמים מתייבשים, לא משנה באיזה סוג בולם, הם כבר לא יתפקדו כראוי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

טוב אבל בארץ לא מצאתי בולמים בשבילי ומצאתי מקוריים באיביי וקניתי והם נראים במצב טוב. המוסכניק שלי כבר יגיד לי כמה הם שמישים. רגע הבלמים שלי גמורים לחלוטין- אז זה מה שיש.

העיקר לשאלה לא עניתם..

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

ניתן להכניס ישנים לא משומשים - NOS לפי אותם קריטריונים ליבוא חדשים שיוצרו אתמול. השאלה היא מה הם שווים אחרי כל השנים כמו שהסבירו כבר. ללא קבלה תצטרכי להוכיח שהם חדשים במקרה ותידרשי לכך ובנוסף הערכת המס לא בהכרח תהיה לפי מה ששילמת לרע ולטוב.

פורסם

לפני כשנה ייבאתי רביעיית בילשטיינים, לא הייתה שום בעיה במכס, תשלום כרגיל ועדיין יצא כ-30% יותר זול מאשר לקנות בארץ, בלי זמן המתנה להזמנה שאמרו שיהיה פה (חודש-חודשיים, לי הגיעו אחרי שבועיים).

אני מייבא עכשיו עוד רביעייה, גם במקרה הזה עשיתי סקר מחירים עם היבואנים בארץ ושוב, לפחות מנקודת ראותי, משתלם להביא מחו"ל.

על פי תקנות משרד התחבורה, בולמים הם חלק ממכלולי/חלקי הבטיחות ברכב (מה שנכון לחלוטין) ולכן ניתן לייבא רק חדשים באופן חוקי ומסודר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני יודע שחברת " המאגר" שמתעסקת בחלקי חילוף, החלו ביבוא של בולמי בילשטיין, שווה לך לבדוק מחירים שם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...