Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי מועדון החמש

במפגש שישי, היכל נוקיה תל אביב, יחולק שטיח גומי לחברים על מנת למנוע נזילות שמן במתחם החנייה השמור לחברי המועדון.

כל חבר יתרום 10 ₪ לטובת המועדון תמורת שטיח הגומי שיקבל .

החל מיום ו' הקרוב, 04.04.08, מי שלא יגיע עם שטיח או כל אמצעי אחר לא יורשה להיכנס למתחם החנייה !

פעילי וחברי המועדון מודים לחבר מועדון החמש דוד כרמל על תרומתו הנדיבה.

תודות גם לחבר המועדון מני סיוון מ"נועם בריפודים" על עזרתו בחיתוך השטיחים.

בברכה,

סמדר- משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

ביום שישי האחרון ניתן היה לראות הענות חיובית של אנשי המועדון בעלי הרכבים, אשר הקפידו להניח שטיחונים מגומי מתחת לרכבים על מנת למנוע נזק לאבנים המשתלבות במקום.

המשיכו בדרך חיובית זו.

ל'

2 (Large).JPG

1 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ובהזדמנות זו נודה לחברינו דוד כרמל על התרומה הנאה.

השטיחונים האלו עשויים גומי מגופר באיכות מעולה,ועלות החומר עולה בהרבה על ה 10 ש"ח שהם עלו לנו.

ישר כוח!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום.

הרעיון ממש מצוין וגם היתה הענות יפה מצד החברה.

בירצוני לציין שתי דברים.

א] לדעתי השטיחונים קטנים מידי ולא מכסים שטח מספיק גדול וחבל!

ב] החברה צרכים לדאוג לסמרטוט לניגוב השטיח לפני הרמתו אחרת לא עשינו כלום כי השמן ינזל מהשטיח לרצפה.

ג] יש מכוניות ואני לא רוצה לציין איזה שיש להם נזילות שמן חמורות ביותר גם שטיח בגודל 40 מטר לא יספיק להם .

החברה האלה חייבים לטפל בנזילות שמן או לא להכניס את הרכב לשטח התצוגה כי הם גורמים עוול לכולם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

ג] יש מכוניות ואני לא רוצה לציין איזה שיש להם נזילות שמן חמורות ביותר גם שטיח בגודל 40 מטר לא יספיק להם .

החברה האלה חייבים לטפל בנזילות שמן או לא להכניס את הרכב לשטח התצוגה כי הם גורמים עוול לכולם.

בברכה בני ל.

אתה לא מיתבייש?

אחרי הכרות כל כך ארוכה שיש לנו,אתה מלכלך בכזו צורה?

תבוא תגיד לי בפנים שאני גורם עוול!!!!!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה לא מיתבייש?

אחרי הכרות כל כך ארוכה שיש לנו,אתה מלכלך בכזו צורה?

תבוא תגיד לי בפנים שאני גורם עוול!!!!!

שלום.

תקשיב טוב חן קרחי!!!

זה שאנחנו חברים בלב ובנפש לא נותן ולא יתן לך לגיטימציה ללכלך חניות בכול רחבי הארץ!!!

או שתרוקן את כול הנוזלים מהרכב ואז יפסקו הנזילות או שתתקן את הנזילות או תחנה קרוב לשפד"ן.

בברכה בני ל. :oops:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...