Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע ולכן אני שואל אז לא לצחוק עליי:roll:.

מאחר ונזק של טיימינג יכול להיות גבוה, האם לטריומף שלי (טריומף פח 1300, 72) יש שרשרת טיימינג או כל דבר אחר שעליי להחליף/ לטפל/ לעשות?

אם כן יש מקום שיכול לעשות זאת? יש בכלל להשיג חלפים?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
למיטב זכרוני זה מנוע שהיה מיושן גרוע וקצר חיים כבר בימי שובינסקי שבשכל החליף לפורד והילמן. איזה OHC ?

תודה רבה על הפירגון, אני רק לא מבין איך זה קשור במישרין או בעקיפין לשאלה שלי!!!

רק לידיעה, המנוע שלי עדיין מקורי, לא נפתח מעולם ועובד יפה מאד, "טאץ ווד", בין היתר יש לי בקופסאות מקוריות של ליילנד סט בוכנות ורינגים, אטמים וכל היתר... מאופסן, אז אני לא ממש מודאג.

בקשר לשאלה המקורית, מישהו שמבין יכול לענות?

תודה.

חבר מועדון 13925

פורסם

למנוע שלך (ושלי) יש מה שהאנגלים ידעו לעשות בשנות הששים - שרשרת טיימינג , דומה בצורתה לשרשרת של אופנוע.

אם היא איננה רועשת, אין מה לגעת בה. גם אין סיכוי שתיקרע פתאום (כמו חגורת טיימינג מודרנית עשויה גומי), ולכן אין כל סכנה לנזק למנוע.

כשמחליפים אותה, מחליפים בד"כ גם את שני גלגלי השיניים - אבל כמו שכתבתי, אין צורך בטיפול יזום.

ורק לידיעה - גם למנועי "פורד" ו-"הילמן" בהם השתמש שובינסקי עד סוף שנות השבעים היתה שרשרת טיימינג, ו"איזה OHC?"

עודד

פורסם
למנוע שלך (ושלי) יש מה שהאנגלים ידעו לעשות בשנות הששים - שרשרת טיימינג , דומה בצורתה לשרשרת של אופנוע.

אם היא איננה רועשת, אין מה לגעת בה. גם אין סיכוי שתיקרע פתאום (כמו חגורת טיימינג מודרנית עשויה גומי), ולכן אין כל סכנה לנזק למנוע.

כשמחליפים אותה, מחליפים בד"כ גם את שני גלגלי השיניים - אבל כמו שכתבתי, אין צורך בטיפול יזום.

ורק לידיעה - גם למנועי "פורד" ו-"הילמן" בהם השתמש שובינסקי עד סוף שנות השבעים היתה שרשרת טיימינג, ו"איזה OHC?"

תודה עודד:lol: זה מה שקיוויתי לשמוע :mm_yeah:

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...