Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, בחודש יולי, אני והמשפחה יוצאים להפתקאה מיוחדת של שבוע בהולנד. ההיתי שמח לשמוע ממביני עניין על מקומות מעניניים לביקור בתחום הרכב הקלאסי וגם לא...תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בחודש יולי גם אני הייתי בהולנד, נורא נהנתי במוזיאון השעווה (מדאם טוסו) שנמצא באמסטרדם ליד ככר דאם.

יש עוד כמה מקומות כמו:

חיטהורן - שיט בתעלות ממש כיף.

בכל מקרה אם תרצה תוכנית מסודרת אני מוכן להביא לך.

פורסם

אחרי גיגול הגעתי לאתר של למטייל, בחרת מדינה די משעממת מבחינה מוטורית אני לא רואה שום האטרקציה מיוחדת שם, א-מה-מה צריך נבירה רצינית ותיכנון מדוקדק במציאת אטרקציה מוטורית בהולנד, שש-דגלים אחד מן פארקי השעשועים שאפשר להוריד בפניהם את הכובע ממש אטרקציה מיוחדת. ממליץ להירשם לאתר של למטייל ולפרסם הודעה. חוץ מזה תנסה לחפש כבישים מעניינים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני חושב שנמצאת שם 2CV4 סהרה שהיה לה פעם מספר צהוב. תמסור לה ד"ש. :-)

תהנו , ותביאו אביזרים לסופי.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לפני חמש שנים הייתי בעיר שקוראים לה "דה ונטר" בהולנד שם יש מוזיאון מכוניות ומפעל שיפוץ היה שם אוסף מדהים של מכוניות. אני לא יודע אם קיים עוד.

שלמה דן גדרון

פורסם

לפני 3 שנים היתי בהולנד, וחיפשתי "בנרות" מוזיאון רכב. אך לצערי, היה אחד שאמרו שיש, אבל כשהגענו אמרו שהוא נסגר לפני שנה. ובקיצור אין לפי מה שידוע לי מוזיאון רכב בהולנד. אבל היתי במוזיאון בבריסל ממולץ בחום לבקר שם מבחר גדול של מכוניות עתיקות. ואם זה יעזור זה מול המזיאון לכלי נשק עתיקים וחדשים שלזה אתה גם יכול ללכת.

פורסם

רן!

אז מה לא עושים בשביל חבר בפורום?

הנה קישור לרשימה של מוזיאונים בנושא רכב בהולנד.

http://www.oldtimers.eigenstart.nl/ כאן רד למטה ותמצא רשימה תחת כותרת: musea=מוזיאונים

המוזיאון / בית מלאכה /סוחר רכב בדה- וונטר קיים ברשימה.

תהנו.

יש שם הפניות גם למוזיאונים אחרים בעולם.

אם תהיה בבריסל בקרית המוזיאונים של בריסל יש מוזיאון רכב גדול ויפה ובו חנות לדגמים שהמחירים בה אינם זולים...

גדרון

נ.ב. אני מחיפה, והייתי פעמים שלוש במפגש בירושלים פעם עם שברולט 1957 אדומה.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני יכול לתת לך את הכתובת של המוסך ששיפץ לי את תיבת ההגה ברובר שלי.

יש לו כמה וכמה רוברים מכלמיני דגמים ושנים, ולמיטב זכרוני גם מספר יגוארים.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...