Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים רכשתי NSU ספורט פרינץ שנת 1965. בחודש האחרון המכונית נכנסה להליך שיפוץ, אשר יתחלק למספר שלבים; שיפוץ גוף הרכב, שיפור המתלים ומערכות מכאניות שונות, פחחות צבע, בניית פנים הרכב בעיצוב עצמי.

את הרכב רכשתי ערום לחלוטין, ללא שום גומיות, מכלולים (לרבות מנוע/גיר וכו'), ללא ניקלים, ידיות, פנסים, פגושים וכו', כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה.

בעזרת חברים בגרמניה ובאנגליה, בשבוע האחרון סיימתי את רכישת רוב חלקי הרכב, החל מקוסמטיקה וכלה בכל הגומיות (פרונט, היגוי, מתלים וכו') ובחלקי מנוע. לפני כחודש נסעתי לגרמניה, בין היתר בכדי לקנות חלקים וחזרתי עם מטען במשקל 46 ק"ג, כן, רובו חלקים....

הרכב ישופץ למצב מושלם, תוך שמירה על המראה המקורי של הרכב (למעט ניפוחי כנפיים, כפי שניתן לראות בתמונה התחתונה וכן הנמכה קלה). פנים הרכב, כאמור, יבנה ויעוצב על-ידי בעיצוב אישי.

באתר הזה: פרויקט שיפוץ ספורט פרינץ אתעד את התהליך, לרבות תמונות ותיאור התהליך וכמו כן, אספר כאן בפורום מעת לעת על התקדמות הפרויקט.

כפי שניתן לראות בתמונות למטה, הרכב כרגע נח לו על הצד, כשרצפתו מפורקת (מצא, זוכר איך היה הייתה?...) וכן כל מה שאיכשהו היה מחובר לגוף, פורק.

את עבודת שחזור ובניית גוף הרכב מבצע חבר, אשר אבקש להשאירו בעילום שם בשלב זה ולכן אבקש גם מאלו שמכירים ויודעים, לשמור על שקט בנושא...

למי שתוהה מה קורה עם פרויקט ה-TTS.... הפרויקט מחכה קצת בשלב זה... חלק מהחלקים של ה-TTS ייתרמו לספורט פרינץ וכשיגיע זמנה של ה-TTS להסתיים, ניתן להשיג מחדש את כל אותם החלקים, לשמחתי :)... הבאה בתור תהיה הפורד 1937 ואז, ככל הנראה, אחזור ל-TTS.

תמונות הרכב ביום שקניתי אותו....

Image020.jpg

Image003.jpg

להלן תמונות הרכב כמה ימים לאחר מכן... התקדמות מדהימה :):

Image002.jpg

Image005.jpg

Image014.jpg

Image013.jpg

Image011.jpg

Image007.jpg

תמונות מהשבוע האחרון (זמניות מהמצלמה... אלו באיכות טובה יגיע בהמשך..):

march29_1.jpg

march29_2.jpg

march29_4.jpg

וכמובן... אי אפשר בלי התמונות של המכונית שגרמה לי לרצות להכנס לפרויקט הזה מלכתחילה... ספורט פרינץ שנבנתה בגרמניה:

tobe_1.jpg

tobe_2.jpg

tobe_3.jpg

tobe_5.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Very Nice project,have a good luk with it!:-D

I saw that you also have an alfa Giulia?8)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ליאור - בהצלחה בפרויקט השיקום, הדגם הזה, בעקרון, יפה.

אנא, שמור על איזון בעת העיצובים, ניפוח הכנפיים יפה, אבל הגלגלים ממלאים את החלל, קווה שתקבל אישור להגדיל צמיגים למידה הרצויה.

אשמח לראות את הפרויקט בסיומו -וכפי שאני אוהב- אוטנטי.

מצא משה

פורסם

ליאור, כל הכבוד !

אני סומך עלייך שהרכב ייראה יותר יפה מהתמונות של הספורט פרינץ שנבנתה בגרמניה. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
ליאור - בהצלחה בפרויקט השיקום, הדגם הזה, בעקרון, יפה.

אנא, שמור על איזון בעת העיצובים, ניפוח הכנפיים יפה, אבל הגלגלים ממלאים את החלל, קווה שתקבל אישור להגדיל צמיגים למידה הרצויה.

אשמח לראות את הפרויקט בסיומו -וכפי שאני אוהב- אוטנטי.

הרכב ישמור על האיזון במראה שלו ולא יאבד מהמראה המקורי.

השיפורים המכאניים שיבוצעו ברכב מבוצעים כדי להתאים אותו לכבישים של היום (לדוגמא קאליפר בקוטר 40 מ"מ במקום 36 מ"מ, בולמי בילשטיין וכו') ולדרישות שלי מהרכב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

בהצלחה !

אם הצבע המקורי שלו היה אדום, יש מצב שהאוטו היה של אבי שהיה חדש.

יש לי אפילו תמונות שלו עם האוטו.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
בהצלחה !

אם הצבע המקורי שלו היה אדום, יש מצב שהאוטו היה של אבי שהיה חדש.

יש לי אפילו תמונות שלו עם האוטו.

אכן היה אדום.

אשמח מאוד אם תעלה תמונות! :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

יאללה ליאור, תן בגז...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אכן היה אדום.

אשמח מאוד אם תעלה תמונות! :)

ליאור.

אני צריך לעשות חיפוש ואני יעלה את התמונות.

אם תוכל לבדוק במשרד הרישוי מי היו הבעלים הריאשונים של הרכב נוכל לדעת.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

אתר של מועדון NSU

http://http://www.nsu.nl/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...