Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם - קודם כל, מה שיש לי ביד זה לא מה שאתם חושבים. למרות שבמשך כמה חודשים, לאחר שהתברר שראש המנוע עבר לעולם שכולו טוב נשארתי איתו בדיוק...

אז ככה - קראתי לי להנאתי מידע באתר הפונטונים (מי שלא יודע - דגמי מרצדס שאחרי מלחה"ע השניה ועד לדגם "זנב סנפיר", לא כולל). בין השאר קראתי שדגמי הסדאן והקופה הגיעו עם גג נפתח של וובאסטו (חברה המתמחה עד היום בגגות נפתחים והרכיבה את הגגות הנפתחים בדגמי מרצדס המוקדמים) מברזנט/בד בכל הגרסאות (4 ו-6 צילנידרים) וגג נפתח ממתכת בגרסת ה-6 ציל' בלבד.

מאחר ולי יש את דגם ה-190 (4 צילינדר) עם גג נפתח מקורי ממתכת פניתי אל עורך האתר ובררתי מולו. הוא הבהיר כי מעולם לא שמע על צירוף כמו אצלי, למרות שהינו מכיר כמה מאות רכבים, ולדעתו בהחלט יתכן כי הרכב שלי הינו יחיד ומיוחד.

ועכשיו, כל שנותר לי הוא ליצור קשר עם חב' וובאסטו ומרצדס ולשאול האם יש להם מידע לגבי רכבים נוספים בתצורה כמו שלי. ואגב - האם אתם סבורים שעובדה שכזו יכולה להעלות ערך של רכב, או שהמדובר בעניין תיאורטי שלא יעלה ולא יוריד (בניגוד, למשל, לבעלות של סלב-עבר וכו').

שבוע טוב, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בארץ סיכוי קלוש

באיבאי יותר

כך למשל את המסרשמיט שנמכרה באיבאי

בודדים האנשים שהיו בארץ משלמים עלי ה130 אלף

באיבאי נתנו לה 40 אלף דולר דיי מהר

וכך בחשבון שיש להם עוד הובלה ושטויות ככה שהם

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
היי כולם - קודם כל, מה שיש לי ביד זה לא מה שאתם חושבים.

לא יודע מה חשבת שיחשבו הקוראים, את עיני ישר צד הסימלון שלך. והוא באמת מיוחד.

נכון, זה לא ממש קשור לנושא, אבל הייתי חייב להגיד כמה מקסימה היפהפיה הקטנה שלך. אז לפי הסמלון אני בטוח שיש לך משהו מאוד מאוד מיוחד. :-)

פורסם
לא יודע מה חשבת שיחשבו הקוראים, את עיני ישר צד הסימלון שלך. והוא באמת מיוחד.

נכון, זה לא ממש קשור לנושא, אבל הייתי חייב להגיד כמה מקסימה היפהפיה הקטנה שלך. אז לפי הסמלון אני בטוח שיש לך משהו מאוד מאוד מיוחד. :-)

תודה על המחמאה. זה הכל בזכות הגנים שלי (טוב, לא ממש). ועוד לחשוב שיש לי שתיים כאלו...

image11.JPG

DSC_0054 - עותק.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כחיפאי במקור, גם אצלי עולה הטיעון של הגנים המשובחים.

ככה נראים אצלי הגנים בפורים, וככה נראה Thread שסוטה מהנושא המקורי.

כשזה מגיע לילדים, אנחנו פשוט שוכחים כל מה שמסביב. מתחילים לדבר עליהם ולא מפסיקים. לא לפני שאנחנו משעממים את הצד השני למוות :wink:

DSCN1032.JPG

פורסם

זאת תוספת נחמדה ולומרות שהיא נדירה בשנתון ונפח מנוע כמו שלך בגלל שהיא לא מיוחדת וקיימת ברכבים דומים אך עם מנוע שונה היא לא באמת תשפיע על ערך האספני של הרכב לדעתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מיקי, לא חשוב 190 200 220 שווה יותר או פחות

נעלמת עם הרכב וזהו *(+_+)*

חזור למפגשים בצפון ואפשר גם עם הפונטון

להת.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...