Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתלת מנוע חדש - חוקיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלום שלי מאז ומתמיד היה קורבט, Chevrolet[במבטא של מאור כהן מארץ נהדרת],

אך אני רואה/שומע על מספר רכבי אספנות, שמתנהגים לרכב בעדינות יתרה משום שכל פיפס קטן יכול לפוצץ חלק 'עייף',

ואני אף פעם לא הייתי טיפוס ש'שומר בעדינות' על הרכב, כי אני מאמין שהרכב נועד לשרת אותי ולא אני את הרכב וטיפול נאות ברכב יאפשר לי להינות ממנו[לקרוע לו את הצורה].

רציתי לדעת מה המדינות של משרד הרישוי בנוגע להשתלת מנוע חדש{וגיר}, מהניילונים[באותו הספק/אותה התצורה, 1:1/ללא שום שינוי מכני{בהנחה שקיים מנוע שכזה}] היישר מהסטייטס, באופן חוקי בלבד, ללא עזרתם של מעכרים למינהם.

כאשר אני מדבר באופן כללי, אין לי שנה מועדפת/מנוע מועדף, רק פח מועדף 8).

שבת שלום,

ואני מבקש את הבנתם של כל חובבי המוקוריות,

אבי.

----

פורסם

לקורבט ולרוב האמרקאיות שיש מנוע V8 אין שום בעיה להכניס שיפורים במנוע. ההספקים מתחילים מאיזור ה200 כ"ס ועד 700 כ"ס. הרבה רכבים כאלה נוסעים בארץ אם מנועים באיזור ה400 כ"ס. כך בחשבון שאחרי שיפור מנוע לרמה כזו אתה חייב לשפר גיר, מערכת בלימה, ומתלים, וצמיגים ועוד.

בקיצור השמיים הם הגבול פה והכל תלוי כמה רוצים להשקיע.

טל

פורסם
יש אפשרות חוקית להגיע ל-700 כ"ס בארץ?

רוב אם לא כל השיפוקים הם מחוץ לחוק, החל מאגזוזי זרימה חופשית.

גישה שלי:

מעבר לזה, בעניים לקרוע את האוטו, כואב לי הלב להסתכל איך אנשים הורסים מכוניות שבקושי נושמות. שיפוץ וכו' זה טוב, אבל עייפות חומרים לא זניחה. רוצה לקרוע אוטו? תקנה חדש או אוטו צעיר. חבל לצרוך מלאי חלקי חילוף שאוזל, רק בשביל פעם בחודשיים לפוצץ מנוע...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם יש לך את הרכב שמופיע בסמלון לא הייתי מתערב בשרשור הזה...:lol: מנוע V8GM זה לא משהו שאתה מכיר כנראה. וכן, יש אפשרות - תביא בוגאטי ויירון ביבוא אישי ויהיו לך מעל 1000 כ"ס חוקי.

• תוכן חדש...