Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים שאני משתעשע ברעיון לשקם רכב אספנות כלשהו, בחמישי האחרון נתקלתי ברכב שבכותרת.

הרכב לא במצב נסיעה, מצב מנוע לא ידוע, וחסרים כמה חלקי פח.

יתרה מזה - אני אפילו לא בטוח שהרכב הוא אכן אינטרגלה אמיתית.

מה שאני כן יודע זה שיש עליו את הכנפיים הקדמיות המפורסמות [בתי גלגלים מנופחים]

יש עליו בגאז' עם תוויות אמיתיות וכמובן סרן דיסק אחורי.

הדבר היחיד שמפריע לי הוא מרכב ה5 דלתות ולא 3 כמו שהייתי מצפה.

מצד שני, אני לא מכיר לנצ'יה בכלל, ולא את האנטגרלה בפרט כדי שאוכל לזהות בוודאות -

אם כך- כמה שאלות:

1. מה המזהים הוודאיים של הרכב כאינטגרלה? [בהנחה שאין לי גישה להרים את הרכב ולבדוק נוכחות של דרייבשאפט]

2. האם רכב כזה הוא בר שיקום בארצינו הקטנטונת? [בר שיקום - שלשקם אותו יעלה פחות מלהביא אחת שלמה מוכנה מארץ ניכר]

3. לבעלי הנסיון - האם נוח לעבוד על איטלקיות ישנות או שמדובר בסיוט כמו המ106של פיזו' למשל?

תודה מראש

רון.

-נ.ב. באותו מקום שוכנת גם פיזו' 404 שלמה ויפה וגם רכב אמריקאי ספורטיבי כלשהו משנות השישים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הצלת כל אלפא/לנצ'יה זה כמו הצלת עולם במלאו. שאני זוכר הייתה HF עם מנוע 1.6 טורבו ומרכב 5 דלתות. ערכתי חיפוש ב-CARFOLIO, יש שם http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=39996 דגם המדובר על 5 דלתות ויש גם אינטגרלה http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=9361 היא 4X4.

אם האוטו שלך עם הנעה כפולה, זה אינטגרלה, אם לא אז HF.

כמובן שאני בעד הצלת כול פריט מאגדה המוטורית ומי שיכול להציל, כל הכבוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
.

עם אתה רוצה דלתא שיש לה 3 דלתות (עם אפשר לקרוא לזה 3 דלתות), תתחיל לחסוך ולחפש Lancia Delta S4 למכירה... :lol:

אגב יש תמונות של האוטו שאתה מדבר עליו ? :-P

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
כבר שנים שאני משתעשע ברעיון לשקם רכב אספנות כלשהו, בחמישי האחרון נתקלתי ברכב שבכותרת.

הרכב לא במצב נסיעה, מצב מנוע לא ידוע, וחסרים כמה חלקי פח.

יתרה מזה - אני אפילו לא בטוח שהרכב הוא אכן אינטרגלה אמיתית.

מה שאני כן יודע זה שיש עליו את הכנפיים הקדמיות המפורסמות [בתי גלגלים מנופחים]

יש עליו בגאז' עם תוויות אמיתיות וכמובן סרן דיסק אחורי.

מצד שני, אני לא מכיר לנצ'יה בכלל, ולא את האנטגרלה בפרט כדי שאוכל לזהות בוודאות -

אם כך- כמה שאלות:

1. מה המזהים הוודאיים של הרכב כאינטגרלה? [בהנחה שאין לי גישה להרים את הרכב ולבדוק נוכחות של דרייבשאפט]

2. האם רכב כזה הוא בר שיקום בארצינו הקטנטונת? [בר שיקום - שלשקם אותו יעלה פחות מלהביא אחת שלמה מוכנה מארץ ניכר]

3. לבעלי הנסיון - האם נוח לעבוד על איטלקיות ישנות או שמדובר בסיוט כמו המ106של פיזו' למשל?

תודה מראש

רון.

-נ.ב. באותו מקום שוכנת גם פיזו' 404 שלמה ויפה וגם רכב אמריקאי ספורטיבי כלשהו משנות השישים-

אין דלתא 3 דלתות חוץ מה S4 שהמרכב שלה עשוי מפיברגלס, עד כמה שידוע לי (וידוע לי) אין אינטגרלה למכירה בארץ ואם אתה מתכוון לרכב שנמצא בפירוקיה מסויימת במושב במרכז הארץ אז זו דלתא GT I.E בתחפושת אינטגרלה.

1. אין פתרון אחר חוץ מלדחוף את הראש מתחת לאחוריים של האוטו ולראות אם יש בית דיפרנציאל (טורסן) מאחור, אך הזהר! לא כל דלתא היא אינטגרלה, יחסית קל להסב דלתא רגילה לאינטגרלה (רק תמצא מכלולים...) ויש המון GT שהפכו ל HF אך ברשיונות תוכל לזהות את הרכב- ל HF יהיה רשום DELTA TUR בדגם הרכב.

2. ידוע לי רק על איש חביב אחד שיש לו חלקים לאינטגרלה (ולא, הוא לא מוכר אותם) אז חלקים לא ניתן למצוא (חוץ מהמנוע שהוא משותף לתמה \ קאפה טורבו אך עם ניהול מנוע של מרלי לעומת בוש) ולא ניתן ליבא אחת לארץ מכיוון שהיא לא במעמד רכב אספנות.

3. אם 106 היא סיוט, אז לנצ'יה היא גהנום.

יום נעים, יפתח

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
ואם אתה מתכוון לרכב שנמצא בפירוקיה מסויימת במושב במרכז הארץ אז זו דלתא GT I.E בתחפושת אינטגרלה.

3. אם 106 היא סיוט, אז לנצ'יה היא גהנום.

יום נעים, יפתח

האם זכור לך צבע הרכב?

על הרכב שאני מדבר עליו יש "תווית" שאומרת בפירוש, אדום על גבי שחור - אינטגרלה, יש לי תמונות באיכות זוועה שצילמתי

בסלולארי, אבל לצערי יש בעיה להעביר אותן למחשב.

בכל מקרה, אני אהיה שם ביום ראשון כדי לאסוף משהו אחר, אנסה לצלם באיכות טובה יותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנסיך...שלום לך ,

קודם בהצלחה בשקום הרכב שתמצא!

יש לי בקשה ...

אם תרד מהעניין של לנצ'יה דלתא אינטגרלה ולא תרצה לשקם את הרכב הנ"ל

ותוכל לתת לי פרטים היכן היא נמצאת אני אשמח מאוד.

ותודה רבה.

ולגביי השאלה איך נראת לנצ'יה דלתא אינטגרלה לפי התמונות.

http://dhost.info/thesupercars/supercars/lancia/deltahfie2/93deltahfie2.html

[email protected]

פורסם

אין לי מושג קלוש בלנצ'יות אבל מדוע שלא תעתיק את מספר השילדה ותכתוב למפעל או למועדון לנצ'יות באיטליה (בהנחה שיש כזה)?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני בספק גדול באם מדובר על אינטגרלה מקורית נראה שהרכב הוא הסבה על בסיס GTIE כפי שנאמר פה קודם.

ניתן לחפש אינטגרלה באיטליה, לא קל למצוא, מאוד יקר לרכוש, אבל לעניות דעתי זה יהיה הרבה יותר זול מלשקם ערימה של חלקים על פי התיאור שלך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מצטער על הבורות, אבל למישהו יש פנאי להסביר קצת על ההבדלים בין השתיים...

לאינטגרלה יש ביצועים יותר טובים מסובארו אימפרזה WRX.

אין הרבה מכוניות שנמכרו בארץ שאפשר להגיד את זה עליהם.

אייל

• תוכן חדש...