Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי עם הצ'פטיין שלי בכביש יבנה. בהתחלה נסעתי בכיוון הצפון, והסתובבתי וחזרתי. עוד כשנסעתי צפונה, ראיתי ניידת, העומדת בשוליים ועוצרת רכבים (אגב, שזה מפני עצמו "בעדינות" לא רעיון מבריק במיוחד- השוליים שם די צרים, וזה כביש המהיר). כשחזרתי- משהו כמו 15 מטר ממני השוטר יצא לכביש, וסימן לי לעצור. להזכירכם- אני עם משאית ישנה באורך של כ-8 מטר, זה לא צעצוע, שעוצר מיד ובכל מקום. תכננתי לעצור אחרי הניידת (לעבור אותה, ואז לרדת לשוליים), אבל הוא המשיך לעמוד לי באמצע הכביש, למרות שמזמן שמתי ווינקר וסימנתי לו, שאני עוצר - אבל הוא בשלו: אתה עוצר כאן!!! :evil: בסוף עצרתי מולו באמצע הכביש (תוך כדי, כמובן, שמשאית חוסמת את חצי הכביש המהיר, ומאחורה מגיעות המכוניות)! בסוף הם הבינו את הטמטום של המצב, וכן נתנו לי לעצור בשוליים איפה שתכננתי. כשניסיתי להסביר לו, שבמיקרה הטוב יכל להפגע, במיקרה הרע גם לגרום לתאונה נוספת- התשובה הייתה: היה לך זמן כשסימנתי! להזכירכם שוב- מדובר במשאית גדולה וישנה!

ואני שואל: א. מה היה היגיון, שהייתיי עובר בצד השני לידם, רואה אותם, וחוזר לידם, לו הייתה לי בעיית מסמכים או בכלל

כלשהי, והייתי חושש מביקורת?

ב. אם כבר הייתה לי בעיה, ואפילו אם לא הייתי עוצר- מה הסיכוי, שהייתי מצליח להתחמק עם המשאית, שבקושי

נוסעת 80, מאוקטביה-טורבו בכביש המהיר, ועוד עם קשר והכל?

ג. ונניח, שכן, ונניח גם, שהייתי גנב- זה שווה להסתכן בחיים, ובחיי האחרים שעלולים להפגע? ואם סתם הייתה לי

בעיה עם הברקסים באותו הרגע?

אז, עם כל הכבוד למשטרת התנועה (ויש כבוד, באמת!)- מה הקטע?! :evil::shock: כשאנחנו שומעים ברדיו, שנהרג השוטר במצב דומה(והיו כבר המון מקרים) אולי, רק אולי, מבלי לזלזל בכל מיקרה ספציפי, שאינני מכיר, ניתן היה למנוע את זה, לו היו פועלים "קצת" יותר חכם?! אני לא חושב, שיש כאן מישהו, שלא יסכים, שלקפוץ לכביש המהיר לפני המשאית, ובכלל לפני כל רכב- זהו צעד בין הכי מטומטמים, שאפשר רק לחשוב עליהם! אז, למה לכל הרוחות הם עושים את זה כל פעם?!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

משטרת ישראל בטח השוטר יצא לפניך בריקוד דבקה עם מחיאות כפיים וצעד תימני

השוטרים האלה כאלה אנשים קטנים שבקושי יש להם 10 שנות לימוד

הנה דוח שקיבלתי השבוע בזמן שאני עומד ברמזור ומסדר את הסילסול בחגורה ניגש אלי שוטר ורשם לי דוח

הבעיה שאני לא מצליח להבין מה כתוב אשמח לעזרתכם :)

DSC00255.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

זהו, שאני ממש מדבר על הרמה הכללית, וגם לא בחשיבות של משטרה, וגם אלה, שעצרו אותי היום, בסה"כ היו בסדר, לא היו "קרציות" שמחפשות סתם כדי לדפוק, וראיתי גם כאלה- אבל יש צורה לעשות את זה, ולעצור רכב בכביש המהיר ללא צורך מיוחד כלשהו ע"י זה, שיוצאים לכביש- בהחלט לא צורה!:roll::-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הנה דוח שקיבלתי השבוע בזמן שאני עומד ברמזור ומסדר את הסילסול בחגורה ניגש אלי שוטר ורשם לי דוח

יכולה לבקש מהשוטר שיקריא לך מה שכתב . את הדוח הם רושמים בכתב כזה כי הם חושבים שהם רופאים או שהוא כותב עם שגיאות כתיב וככה הוא מבלבל אותך . אני לא בטוח שהוא ידע לקרוא את מה שכתב

פורסם

לידיעתך ..

א: הדו"ח לא חוקי לחלוטין (ואת זה אני אומר לך מבלי לקרוא בכלל את פרטי המקרה) אם תרצה אסביר לך מדוע הוא לא חוקי .

ב: בנוסף בזמנו כבר קרה כמה פעמים ששופט ביטל דוחו"ת לנהגים בשל זה שפשוט הכתב לא היא קריא בכלל.

ג: אשמח לשמוע על מה רשם לך השוטר דו"ח.

שבת שלום

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
, לעצור רכב בכביש המהיר ללא צורך מיוחד כלשהו ע"י זה, שיוצאים לכביש- בהחלט לא צורה!:roll::-(

הם עומדים בצורה לא בטוחה לצד הנהג ,עלולה לבוא משאית ולאסוף אותם, כמו מייל מפורסם שמופץ ברשת.

הם מתעצבנים ולא מוכנים לעבור לצד השני...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

גאנדי ברוך הבא ,עכשיו אתה מרגיש ומדבר כמו שמרגיש כל נהג משאית בישראל,אתה עוד על רכב ישן ואספנות ,אני על סמי חדש ואתה ראית הכל פיקס מסודר ותקני וכל שני וחמישי עוצרים אותי לבדיקת משקל ואני מסביר להם שאין משקל יתר במכולות ואין יציאה מהנמל עם משקל יתר ,ועוד דוגמאות יש לרוב. אלו כנראה מתנדבים .

פורסם

שרוליק גם אני נהג משאית ואתה צודק לחלוטין

אבל בכל אופן הדו"ח לא חוקי ממילא וסביר להניח שאם תבקש להישפט ויש לך עורך דין טוב אני מבטיח לך שרוב הסיכויים שאתה תזוכה לחלוטין .

ושוב זה מבלי שקראתי (לא שאפר להבין משהו) את הדו"ח בכלל.

הסיבה היא ש..(וזה מידע פנימי שידוע במשטרה ... אבל אל תגלו לאף אחד..) ש .. 95% מהדוחות שנרשמים בארץ על ישי שוטרים אינם נרשמים על פי הנהלים ועל פי הצורה שבה אמור להירשם הדו"ח כפי שמלמדים כל שוטר\שוטר תנועה\מתנדב בקורס.

בהזדמנות אתן לכם את הנוסח הרשמי והיחיד החוקי מבחינת המשטרה לרישום דוח חוקי . (ובקורס חוזרים ואומרים ש.." שמי שרושם דו"ח בכל צורה אחרת או בכל נוסח אחר מלבד זה שמועבר בקורס רושם דו"ח שמירב הסיכויים שיבוטל ממילא בבית משפט..")

צביקוש שברוב חטאיו היה מתנדב ית"מ בעברו וסג"מ (סגל משטרתי מתנדב) בדרגת רש"ט.

גאנדי ברוך הבא ,עכשיו אתה מרגיש ומדבר כמו שמרגיש כל נהג משאית בישראל,אתה עוד על רכב ישן ואספנות ,אני על סמי חדש ואתה ראית הכל פיקס מסודר ותקני וכל שני וחמישי עוצרים אותי לבדיקת משקל ואני מסביר להם שאין משקל יתר במכולות ואין יציאה מהנמל עם משקל יתר ,ועוד דוגמאות יש לרוב. אלו כנראה מתנדבים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תכתוב מכתב לאגף התנועה ותבקש לבטל את הדו"ח הזה כיוון שאינו קריא ואינך מבין מה השוטר כתב.

ד"א, שגיאות כתיב אינו סיבה לביטול דו"ח וגם אינן מלמדות על שום דבר (טיפש וכו') חלק ניכר משגיאות הכתיב נובע מרמה כזו או אחרת של דיסלקציה שהיא מחלה בה האדם מבלבל בין האותיות ואינו יכול לעשות את אותה האבחנה שעושה האדם הרגיל.

פורסם
לידיעתך ..

א: הדו"ח לא חוקי לחלוטין (ואת זה אני אומר לך מבלי לקרוא בכלל את פרטי המקרה) אם תרצה אסביר לך מדוע הוא לא חוקי .

ב: בנוסף בזמנו כבר קרה כמה פעמים ששופט ביטל דוחו"ת לנהגים בשל זה שפשוט הכתב לא היא קריא בכלל.

ג: אשמח לשמוע על מה רשם לך השוטר דו"ח.

שבת שלום

הדוח על חגורת בטיחות

עצרתי ברמזור שחררתי אותה כדי לסדר את הסירבול בחגורה הוא חשב שאני בלי חגורה עצר אותי בצומת בלי חשבון ורשם דוח על חגורת בטיחות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

קודם כל מכיוון שהכתב ממילא אינו קריא אז לא ניתן לדעת מה כתב בתיאור המקרה.

אבל נצא מתוך נקודת הנחה שנגיד שהיה קריא אזיי שהדו"ח (על פי הוראות המשטרה כמובן שלא יהיה ספק)

היה אמור להיראות כך (בחלק "תיאור המקרה")

"בזמן שהייתי בסיור שיגרתי\תנועה בניידת מספר : XXXX בעת שנסעתי מכיוון XXX לכיוון XXXXXX ביחד עם שוטר \מתנדב:XXXXXX הבחנתי בנ"ל כשהוא ברכב מספר XXXXXXXXX כשהוא ללא חגורת בטיחות כנדרש בחוק.

ביקשתי ממנו שיעמוד בצד הדרך במקום בטוח . לאחר שהנ"ל נעצר הוסבר לו מהות העבירה בגינה נעצר ובגינה קיבל דו"ח זה.

עכשיו כמה מיכם שקיבלו דוחות קיבלו דו"ח שבתיאור המקרה התאיור היה כך?

uote=ariebz;162]הדוח על חגורת בטיחות

עצרתי ברמזור שחררתי אותה כדי לסדר את הסירבול בחגורה הוא חשב שאני בלי חגורה עצר אותי בצומת בלי חשבון ורשם דוח על חגורת בטיחות

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הדוח על חגורת בטיחות

זה אולי לא נעים ואולי מרגיז אבל את חגורת הבטיחות אתה אמור לסדר לפני תחילת הנסיעה. נסיעה עם חגורה מסורבלת או מסולסלת או מתחת לבית השחי הינה עברה על החוק. פתיחת החגורה ברמזור ואפילו כדי לסדרה הינה עברה על החוק כך שאין לך מה להלין על התנהגותו של השוטר. מה שכן, כתב יד בילתי ניתן לקריאה כמו שמופיע בדוח מין הסתם יעלה את חמתו של השופט על השוטר ואתה תזוכה.

ארז רונן

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82067&highlight=%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C+%D7%93%D7%95%D7%97

נכצב לפני מספר שנים, אבל נראה לי שזה עדיין תקף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכלל צריך לבטל את משטרת התנועה-

אגב, לי יש תואר ראשון של אוניברסיטת בן גוריון (מצטיין דייקן) במזרח תיכון והיסטוריה כללית. ואני מסכל אותיות (דיסלקציה) ויש כאלה שאומרים שאני יודע לכתוב! ובכל זאת קיבלו אותי למשטרה מדהים לא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בכלל צריך לבטל את משטרת התנועה-

אגב, לי יש תואר ראשון של אוניברסיטת בן גוריון (מצטיין דייקן) במזרח תיכון והיסטוריה כללית. ואני מסכל אותיות (דיסלקציה) ויש כאלה שאומרים שאני יודע לכתוב! ובכל זאת קיבלו אותי למשטרה מדהים לא?-רן

זה בגלל שאתה יודע לכתוב, אם היית גם יודע לקרוא - לא היו מקבלים אותך.

סתאאאאאאאאאאאם...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...