Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לתדהמתי היום לאחר קריאה מזורזת של עיתון ידיעות בעמ' 12 יש כתבה באורך חצי דף על היחצ"ן רני רהב.

כל הכתבה מדברת על כך שרני החליט לפתוח סוכנות להשכרת רכבי אספנות.

כמובן שהנושא לא עומד בקנה אחד עם החוק, אך לפי איך שנראת הכתבה (אולי בגלל השפעה של רני), היא מאד מעודדת לשלם 3000$ להשכרה ליום!

הדבר היחידה שיצא טוב מכל העניין זהו שהבחור הביא קאדיאלק ווליטווד 1955 שיש לה גם ערך היסטורי (הייתה שייכת לאלוויס וכו').

היום יש כמה רכבי אספנות שמשמשים לעבודת בעליהם (האפאצ'י ביפו וכו'), אבל לא ברמה כזו ועוד איזה פרסום הוא נתן.

אני חושב שמועדון ה-5 צריך לשלוח מכתב חריף למשרד התחבורה ע"מ שיאכפו את הנושא, ולא לאשר לרני לפתוח את חברת ההשכרות שלו (לא ב-3000$ ליום ולא ב-1$ אחד).

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתה חושב שמכתב "חריף" ממועדון ה-5 יעניין לו את קצה המשקף הצבעוני שלו ?

המכתב לא מכוון אליו,

המכתב יהיה למשרד התחבורה שקבע את החוק הזה וצריך להתחיל לאכוף אותו.

פורסם

ראשית החוק ברור וקובע כי רכב אספנות לא ישמש לצרכי עיסקו של בעליו.

שנית ע"מ להשכיר רכב במדינת ישראל יש צורך ברישיון השכרה ובתעודת ביטוח חובה המיועדת להשכרה.

תעודה כזאת יכול לקבל רק רכב שמיועד עפ"י רישיונו להשכרה.

במידה ומר רהב הנכבד משכיר את הרכב עם נהג, הרי שהוא חייב ברישיון הסעות וביטוח חובה להסעת נוסעים בשכר דבר שבוודאי אין ברשותו.

אין ספק שהשימוש הציני שעושה מר רהב בהקלות שניתנות לצורך תחביב האספנות מקומם אבל מספיק לקחת את הכתבה ולהגיש תלונה במשטרה, הסעת נוסעים בשכר ו/או השכרת רכב ללא הרישיונות המתאימים הן עבירות פליליות. לדעתי על המועדון לפנות לרשויות ולדאוג כי הנושא יטופל.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
המכתב לא מכוון אליו,

המכתב יהיה למשרד התחבורה שקבע את החוק הזה וצריך להתחיל לאכוף אותו.

ולזה (לצערי)בדיוק התכוונתי :|

פורסם

היי

לא קראתי את הכתבה.

אך כמה שאלות לי אליך נאור:

• האם לא מפריעות לך הבקשות הרבות יחסית בפורום, על ביקוש להשכרות רכבינו לחתונות/סרטים?
  • האם לא מפריע לך שבכל יום נוסעים מאות (לפחות) רכבי אספנות בשעות האסורות לנסיעה?
  • האם רק מקרה רני רהב מפריע לך? הוא יחיד במעשיו אלו (אם הידיעה מדוייקת)?
  • האם אתה באמת חושב כי אדם במעמדו הכספי של רני רהב זקוק לרכב אספנות רק בכדי לחסוך כסף, כמו שכתב רביב:

"אין ספק שהשימוש הציני שעושה מר רהב בהקלות שניתנות לצורך תחביב האספנות..."?

אני תמה על ההשתלחות נגדו רק בגלל שקוראים לו רני רהב והוא בדרך כלל "נציג האליטה".

הייתי שמח דווקא לפרגן לו, לצרפו לשורות המעדון, לבדוק אם יש אפשרות להעזר בו ובכשרונותיו

במקום להרוס הכל במחי מקלדת.

קצת רוגע וקירוב לבבות לא יזיקו לנו.

בברכה אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בעלי המדינה ועושי דברם, ממשלנו הנלוז, נפגשים ברוב רהב אצל רהב, שכן, הוא הופך את כספי הבעלים לפרסומות שמשכנעות אותנו במי לבחור (שכנוע, אינו רתימה, בשכנוע אנו מבצעים משהו, גם ובעיקר בניגוד לרצוננו ארוך הטווח), ללא קשר עם המציאות העגומה, שהרי אנו קונים, לא בהגיון, אלא "מותגים" שאין בהם הגיון, לפחות במחיר שאנו משלמים מול התועלת (אם יש בכלל). ואם התועלת של הרהב-תן הזה כל-כך גדולה עבורם, מי אנו שנחליט מה צורתו הסופית של חוק ה"חמש", שמלכתחילה נועד לבעלי ממון: מיסוי מטורף על מכוניות מיובאות לצרכי איסוף ושימור, שתקנת אי השימוש להפקת רווחים, אמורה דוקא לתמוך בצרכים אלה. וכן, אם רב השחץ שלא אומר מי הוא, יחליט ויקים "מגדל רני" באמצע מנהרת "בגין-קפלן-השלום", וימלא אותה במכוניות-אספנות-לצרכי שימוש, או מכוניות ישנות שיובאו לארץ באותה מסגרת, אך עם לוחיות רגילות (להלן "תקנת ר. ר." ושינוי יעוד מנהרה שיתקנו אם מישהו יפצה פה) הרי מה חשוב יותר מהון ו-שלטון ו-חיים חסרי חוק ו\או אחריות לאומית? נכון, הלובי של המגדל של הלוביסט. ושם יבלו כל אלה שהביאו מתנות לבר המצווה - לא בר המצווה שלי...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לאבי,

קצת תמוהה ההתיחסות הסלחנית שלך לענין. קראתי את הכתבה. מפריע גם מפריע שיש כאלה שנוסעים בשעות האסורות, וכבר דובר על כך לא פעם, אז זה עושה את הענין כשר??

ונגיד...נגיד שאפשאר לעשות שימוש ביכולותיו ובכישוריו של מר רהב....האם או אז נתעלם ממהפרה הבוטה של החוק??

ועל כך נאמר-"רבים משתינים בבריכה" ויש מי שעושה את זה מהמקפצה.

אריה

פורסם
היי

לא קראתי את הכתבה, וגם אין אני בטוח שתמיד ניתן להאמין למה שכתוב בעיתונים.

אך כמה שאלות לי אליך נאור:

• האם לא מפריעות לך הבקשות הרבות יחסית בפורום, על ביקוש להשכרות רכבינו לחתונות/סרטים?
  • האם לא מפריע לך שבכל יום נוסעים מאות (לפחות) רכבי אספנות בשעות האסורות לנסיעה?
  • האם רק מקרה רני רהב מפריע לך? הוא יחיד במעשיו אלו (אם הידיעה מדוייקת)?
  • האם אתה באמת חושב כי אדם במעמדו הכספי של רני רהב זקוק לרכב אספנות רק בכדי לחסוך כסף, כמו שכתב רביב:

"אין ספק שהשימוש הציני שעושה מר רהב בהקלות שניתנות לצורך תחביב האספנות..."?

אני תמה על ההשתלחות נגדו רק בגלל שקוראים לו רני רהב והוא בדרך כלל "נציג האליטה".

הייתי שמח דווקא לפרגן לו, לצרפו לשורות המעדון, לבדוק אם יש אפשרות להעזר בו ובכשרונותיו

במקום להרוס הכל במחי מקלדת.

קצת רוגע וקירוב לבבות לא יזיקו לנו.

בברכה אבי.

אבי,

כל מה שרשמת מפריע לי. אבל בעוד אין אכיפה בנושא מה שמפריע לי ככל הנראה לא מפריע למשרד התחבורה.

זהו מקרה קלאסי של "אני עשיר ואני מקושר אז אני מעל החוק".

זוהי אחת הסיבות להשתלחות.

יש לעשות הבדלה בין אדם המחפש רכב אספנות לשירות כלשהוא ומבקש מחברים לפנות אליו לבין אדם המפרסם בפומבי כי הוא מעוניין להשכיר רכבים (ע"ע אתר יד 2 בתקופה האחרונה וכן מקומות נוספים).

אני לא רואה סיבה לקירוב לבבות עם אדם שהצהיר כי הוא הולך לפגוע בתחום האספנות בארץ (באם הרכב מושכר, לא ייסע בין 7-9?, לא יגרום לאנשים שלא מעריכים רכבי אספנות אלא רוצים להיות "קול" להשכיר את הרכבים ואף לפגוע בהם?).

יש לציין כי במידה ותקרא שוב את דברי רביב תראה שדעתו ודעתי הינן אחת ("לדעתי על המועדון לפנות לרשויות ולדאוג כי הנושא יטופל").

בברכה,

נאור.

פורסם

מה כואב לך ?

בקשר למחיר שנשמע לך מופרז

אתה יודע כמה עולה להביא לתחזק רכב כזה ובמצב כזה ?

חוץ מזה את המחיר השכרה אנחנו קובעים אין מחירון

אם תבוא חברה שתרצה להשכיר רכב

ויהיה לה ב 500 שקל וב 1000 שקל אז ברור שהיא תלך ל1000

אם שניהם יהיו ב 1500 היא תשלם גם 1500

אז מי שהוריד ומוריד את המחירים זה אנחנו ולא אלו שלוקחים .

ושוב מה כואב לך , איזה צרות עין

תאמין לי יש דברים יותר חשובים שצריך להתעסק איתם ולא השטויות האלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

איזה רעים! רעים! רעים! אתם...

c.0.0203.570.1.9.jpg

:-):-P:-)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
מה כואב לך ?

בקשר למחיר שנשמע לך מופרז

אתה יודע כמה עולה להביא לתחזק רכב כזה ובמצב כזה ?

חוץ מזה את המחיר השכרה אנחנו קובעים אין מחירון

אם תבוא חברה שתרצה להשכיר רכב

ויהיה לה ב 500 שקל וב 1000 שקל אז ברור שהיא תלך ל1000

אם שניהם יהיו ב 1500 היא תשלם גם 1500

אז מי שהוריד ומוריד את המחירים זה אנחנו ולא אלו שלוקחים .

ושוב מה כואב לך , איזה צרות עין

תאמין לי יש דברים יותר חשובים שצריך להתעסק איתם ולא השטויות האלו

רואים שלא קראת .

המספר היה רק ע"מ לסבר את האוזן.

תקרא הכל ותחווה את דעתך. ע"פ מה שאני מבין אתה גם רוצה לאפשר לסוע בין 7-9 נכון?

"תאמין לי יש דברים יותר חשובים שצריך להתעסק איתם ולא השטויות האלו"

תסתכל על התמונה המלאה לרגע,

היום זה רני רהב שמשכיר את הרכב שלו,

מחר יגידו לו שאסור לסוע בין 7-9 אז הוא יפיעל כוח כדי לבטל את האיסור.

יום לאחר מכן מחיר הביטוח יעלה, וכל ההטבות של האספנים בארץ שמועדון ה-5 עבד קשה עבורם ירדו לטימיון.

זה אתה צר עין ידידי לא אני.

"כמו צאן לטבח".

בברכה,

פורסם

עד כמה שידוע לי,אף אחד עוד לא התחתן בארץ ב 8 בבוקר,ואפילו הסעת החתן והכלה מיתבצעת לרוב בשעות הצהריים המאוחרות,כך שמכאן הסקת המסקנות שלך ש "רני רהב הולך לבטל את חוק 7-9" הולכת קצת רחוק מידי.

אבל מצד שני,למה זה פחות לגיטימי מלהשכיר מכונית לסרטים\פירסומות?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...