Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות ו CO2 עשה זאת בעצמך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רתכת CO2 נחמדה ופח בלי סוף.

איך אני יכול ללמוד על פחחות ?

להחליף חלקים רקובים, צבע, חלונות וכדומה.

חיפשתי ברשת אחרי אתרים שמציגים את השלבים צעד אחרי צעד אבל לא מצאתי כלום.

תודה :shock:

פורסם

אי אפשר ללמוד מקצוע כריתוך, נגרות וכד' על ידי כתבה באינטנט או במקום אחר.

הצורה היחידה ללמוד היא לעבוד זמן מה אצל בעל מקצוע טוב.

מעבר לכך - מה שאתה רוצה להבנתי לעשות הוא לתקן פח, להחליף חלונות, לצבוע ומה לא, כלאמר באותו אופן אתה יכול לשאול: יש לי מצבר וקלאץ וארבע טסות - איפה ניתן לקבל הוראות לבנות אוטו ?

אינני רוצה לפגוע בך כמובן, אך לימוד אמיתי דורש זמן ועבודה וכמובן ידים טובות. אין שיטות קסם של לימוד ברגע.כדאי לעיתים לשלם עבור תיקון קצת כסף ולא לתקן לבד ללא ידע - דבר שבסוף יעלה יותר . . .

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אי אפשר ללמוד מקצוע כריתוך, נגרות וכד' על ידי כתבה באינטנט או במקום אחר.

הצורה היחידה ללמוד היא לעבוד זמן מה אצל בעל מקצוע טוב.

מעבר לכך - מה שאתה רוצה להבנתי לעשות הוא לתקן פח, להחליף חלונות, לצבוע ומה לא, כלאמר באותו אופן אתה יכול לשאול: יש לי מצבר וקלאץ וארבע טסות - איפה ניתן לקבל הוראות לבנות אוטו ?

אינני רוצה לפגוע בך כמובן, אך לימוד אמיתי דורש זמן ועבודה וכמובן ידים טובות. אין שיטות קסם של לימוד ברגע.כדאי לעיתים לשלם עבור תיקון קצת כסף ולא לתקן לבד ללא ידע - דבר שבסוף יעלה יותר . . .

בהצלחה - אבי.

תודה אבי על תגובתך, מצבי לא כל כך גרוע :)

אני כן יודע לרתך וגם מבין במכונאות. יצא לי בעבר לשפץ BSA שנת 1968 ובהצלחה סבירה ביותר ( בהתחשב שזה היה פרויקט ראשון והייתי בן 18 ).

והכי חשוב, אני נהנה לעשות דברים לבד.

עלי להוסיף כמובן שמעבר לידיים טובות, לא פחות חשוב היגיון בריא :)

אז אם משהו יכול להמליץ לי על קישור או לתת טיפים אשמח ביותר.

תודה

• תוכן חדש...