Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטריומף מורכב קרבורטור זניט ובין בית הפילטר לגוף הקרבורטור קיים אטם, האטם הזה מכסה פתח מלבני ואני לא בטוח אם הפתח אמור להיות אטום על ידי האטם או שצריך אטם עם חריר מתאים.

שאלה שניה על אותו הקרבורטור, היום ניסיתי להניע וחיברתי צינורית ממשאבת הדלק לגלון דלק, לאחר כמה נסיונות הנעה שמתי לב לטפטוף של דלק מהחלק התחתון בקרבורטור, שם ישנו מעין בורג כזה, השאלה היא האם הטפטוף נובע אולי מהצפה או שישנה בעית אטם או תקלה בקרבורטור.

תודה למשיבים

25032008221.jpg

25032008222.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אני לא זוכר לגבי החריץ, אבל אני חושב שמדובר בנשם שמאפשר לדיאפרגמה לנוע ללא התנגדות האויר(באחד מן הצדדים שלה).

בתחתית הקרבורטור קיים בורג כיוון גובה מפלס הדלק שבדגמים מאוחרים יותר הבורג התחלף בפקק.

בכל מקרה בבורג הזה\פקק קיים O RING שכבר לא אוטם ולכן הנזילה.

בשביל להוציא את הפקק הזה תנסה להבריג אותו החוצה עם מטבע, אם הוא הולך על ריק אז מדובר בפקק,

ואותו אפשר למשוך עם פלייאר.

אחרי שתוציא תבין במה מדובר.

אם מדובר בבורג כיוון אני לא כלכך זוכר איך מכוונים אותו, אני אבדוק בסופ"ש אם לא תקבל תשובה עד אז.

בהצלחה,

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלום.

קודם כול הקרבורטור לא זניט אלה SU סטרומברג.

החריר המרובע חייב להיות פתוח.

הנזילת דלק היא מגומיה יבשה כפי שהוסבר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

קודם כול הקרבורטור לא זניט אלה SU סטרומברג.

החריר המרובע חייב להיות פתוח.

הנזילת דלק היא מגומיה יבשה כפי שהוסבר.

בברכה בני ל.

אני לא יודע למה אתה אומר שהוא לא זניט, כתוב עליו בפירוש זניט סטרומברג, מחיפושים שעשיתי באינטרנט הוא מתאים לטריומף MGB ולוולבו...

לא שזה משנה משהו אם הוא זניט או לא אבל רק כדי שאני אעשיר את הידע:roll:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שלום רב!

הקרבורטור הוא זניט CD סטרומברג 150,

והקרבורטור זקוק לשיפוץ יסודי החלפת סט אטמים O רינגים ודיאפרגמה, ביצועי המנוע ישתפרו ללא הכר,

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מדובר כאמור בזניט סטרומברג 150CD , עשיתי דוקטורט על הקרבורטור הזה (כאשר המנחה שלי בעבודת הדוקטורט היה צביקה קרבורטור הגדול מכולם). ראשית תיקון קטן: הקרבורטור שמותקן על MGB ווולוו הוא גדול יותר והוא 175CD .

על המידג'ט שלי מותקן אחד כזה עם ספיצפיקציה קצת שונה ונדירה יחסית הכוללת יחידת צ'וק אוטומטי, עם העשרה על ידי מחט קונית, שעשתה לי צרות רבות. ולכן בסופו של דבר התקנתי על היחידה הזו קיט הסבה לצ'וק ידני. בורג הכיוון שנמצא למטה תפקידו לכוון העשרת של דלק (כיוון CO). אצלי יש פקק וכיוון העשרה מתבצע על ידי מפתח מיוחד שנכנס לתוך הקרבורטור מלמעלה.

אךךך זה עושה לי חשק לפרק הכל ולהרכיב מחדש... (איזה שרוט אני).

אני ממליץ שתיצור קשר עם צביקה הוא יכול לסדר הכל במקצועיות רבה. מניסיון זה שווה!

1965 MGB

• תוכן חדש...