Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכשיר הונינג (שני כנפיים) עם אבנים נוספות, גס ועדין. לשיפוץ משאבת בלם/מצמד, קדח 22 מ"מ.

פניתי לכל החנויות / בתי מסחר לאספקה טכנית וציוד למוסכים שאני מכיר וגם דרך דפי זהב ולא מצאתי.

מה שמצאתי זה מכשיר שיכול להתאים, רק שאין להשיג סגמנטים נוספים שמתאימים למכשיר.

מצורפת תמונה של המכשיר.

תודה,

ישראל

מכשיר הונינג.jpg

אבנים להונינג.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

רחוב שונצינו ויגאל אלון

כל האיזור מפוצץ בחנויות לכלי עבודה אני ראיתי את המכשיר הזה שם

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אם אתה מעוניין לחפש באינטרנט, זה נקרא באנגלית Rotary honing tool.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם אתה מעוניין לחפש באינטרנט, זה נקרא באנגלית Rotary honing tool.

תודה,

אני אחפש באזור תל-אביב בעברית! אני מאמין שיש.

ישראל

פורסם

כוסות רוח למת. ראית מוסך רציני עושה את הבדיחה הזאת ? קנה משאבה חדשה אם בקדח יש שקעי קורוזיה . חבל על קיט השיפוץ (עוד מוכרים כאלה כשיש משאבות תחליפיות זולות וטובות ?) , שיילך מיד אחרי הישן לזבל. (בד"כ בגלל זלזול בהוראות התחזוקה להחליף נוזל אחרי שנתיים- כשספח מים ) . לעולם לא תגיע לפני שטח יפים שלא יאכלו את הגומיות . אם כן - אז אחרי שהורדת יותר מדי ותאבד לחץ.

פורסם

תנסה ביד2 - כלי עבודה - ציוד למוסכים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אתה מאיזור נהריה, תיבדוק בטכנו דקל בנהריה ואם אין שם תיבדוק בבורג המיפרץ בצומת קרית אתא

טל

חיפשתי בכל החנויות באזור הצפון, אין!

ישראל

פורסם
כוסות רוח למת. ראית מוסך רציני עושה את הבדיחה הזאת ? קנה משאבה חדשה אם בקדח יש שקעי קורוזיה . חבל על קיט השיפוץ (עוד מוכרים כאלה כשיש משאבות תחליפיות זולות וטובות ?) , שיילך מיד אחרי הישן לזבל. (בד"כ בגלל זלזול בהוראות התחזוקה להחליף נוזל אחרי שנתיים- כשספח מים ) . לעולם לא תגיע לפני שטח יפים שלא יאכלו את הגומיות . אם כן - אז אחרי שהורדת יותר מדי ותאבד לחץ.

אכן, בחלל הצילינדר יש מעט שקעי קורוזיה והעומק המקסימלי 0.1 מ"מ, קוטר הקדח במקור 22.225 מ"מ ( "7/8 ). ניתן להגדיל

את הקוטר ב 0.254 מ"מ ("0.01) ללא פגיעה בתפקוד המשאבה. (לפי יעוץ שקיבלתי מחברים שמשפצים MGA מעבר לים).

משאבת בלם/מצמד חדשה עולה $400 + משלוח + מכס = 2,350 ש"ח!

לקנות חדש זה הכי פשוט, את ה MGA קניתי בשביל הכיף שבשיפוץ.

האם בכל זאת לנסות לשפץ? אפשר לנסות! לא ילך? ניקנה חדש.

ישראל

פורסם

יש משפץ מצוין למש' בלם, מצמד ובוסטרים, "כפיר בלמים" שברח' טברסקי 4 ת"א, טל' 03-5622544 או 052-2568190 ושמו דני. התייעץ איתו ואולי כדאי לך לשפץ אצלו. אינך צריך לקנות פרה שלמה בשביל כוס חלב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...