Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים בדיוק הזמנתי מאיביי את המוצרים הבאים:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180171089130&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:MT:11

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180171116741&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:MT:11

ביקשתי שישלח לי סכום כולל של שניהם ומשלוח וכמובן שילמתי ישר ברגע שקיבלתי את המייל. עכשיו, חוץ מהמייל שהוא מודה שקניתי ממנו את המוצר בלה בלה בלה ומהמייל מפייפל שמאשר את ההעברה של הכסף לא קיבלתי שום מייל ממנו, לא tracking number ולא שום דבר. עברו כבר שבועיים ואל הגיע לי הביתה שום הודעה מהדואר גם. שלחתי לו אתמול בבוקר מייל שאנ ימבקש לדעת מה קורה עם המשלוח ובנתיים אין תשובה. יש סיבה לדאוג?

בקשה מיוחדת לא להעביר מפה את התרד, אתם היחידים שיש להם באמת נסיון גדול בזה ליעץ לי . תודה.

אגב המשלח נשלח בusps.....

Shipping and handling via USPS Priority Mail International

פורסם

אל חשש

היה עיכוב והיתה שביתה בדואר, לרוב הם שולחים את זה בדואר הכי איטי שיש ויחד עם הדואר שלנו - לוקח לדברים זמן להגיע.

אני חיכיתי לחיפויים של קורות B לאוטו שלי כמעט חודשיים, המוכר אפילו הסכים להחזיר לי את הכסף, אבל בסוף הם הגיעו.

אני מציע שתשלח מייל למוכר עם העתק לפייפאל שאתה רוצה מידע על המשלוח, פשוט צריך למצא איזון בין להמתין בסבלנות לבין מועד הפקיעה של תלונות לפייפאל - שלאחריו כבר בעיה לדרוש את הכסף בחזרה.

רון.

אגב, למה ספייסרים? אתה מתכוון לגלגל את הכנפיים מאחורה?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שים לב שמועד הפקיעה של התלונות ל-Paypal הוא 45 ימים בלבד. תלונה ל-ebay אפשר להגיש הרבה אחרי זה, אבל אם אתה רוצה את הכסף שלך בחזרה - רק תוך 45 יום דרך Paypal.

אל תתבייש ואל תהסס להגיש תלונה, במיוחד אם המוכר לא עונה באימייל ולא מספק tracking number. במקרה הכי גרוע, תמיד ניתן לשלם שוב אם החבילה מגיעה בסופו של דבר.

פורסם
אל חשש

היה עיכוב והיתה שביתה בדואר, לרוב הם שולחים את זה בדואר הכי איטי שיש ויחד עם הדואר שלנו - לוקח לדברים זמן להגיע.

אני חיכיתי לחיפויים של קורות B לאוטו שלי כמעט חודשיים, המוכר אפילו הסכים להחזיר לי את הכסף, אבל בסוף הם הגיעו.

אני מציע שתשלח מייל למוכר עם העתק לפייפאל שאתה רוצה מידע על המשלוח, פשוט צריך למצא איזון בין להמתין בסבלנות לבין מועד הפקיעה של תלונות לפייפאל - שלאחריו כבר בעיה לדרוש את הכסף בחזרה.

רון.

אגב, למה ספייסרים? אתה מתכוון לגלגל את הכנפיים מאחורה?

ספיסרים כי אני חייב ספיסרים לגלגל הקידמי אחרת הגלגל נוגע בבולם, ומה שיש כרגע זה ספיסרים גרועים מברזל תוצרת הארץ שמרעידות לי את כל ההגה.

בכל אופן אני כניראה אמתין עוד שבוע שבועיים ואם לא תהיה תגובה מהמוכר אני אתלונן בפאי פל. מוזר כי לפי הפידבק המוכר ניראה אמין מאוד לא?

פורסם
שלחתי לו אתמול בבוקר מייל שאנ ימבקש לדעת מה קורה עם המשלוח ובנתיים אין תשובה. יש סיבה לדאוג?

Shipping and handling via USPS Priority Mail International

קח בחשבון שיום ראשון זה השבת שלהם כך שסביר להניח שהוא עדיין לא ראה את המייל שלך ועוד עשרות מיילים אחרים שבעל עסק מהסוג הזה מקבל. בדרך כלל הם גם מציינים שתשובה מחזירים תוך 48 שעות כך שממש אין לך סיבה לדאגה.

כמו כן תבדוק בדואר בזבל אולי המייל שלו מצא את דרכו לשם בטעות.

ארז רונן

פורסם

לדעתי אתה לא צריך לדאוג כי....:

• יש למוכר 2788 עסקות עם 99.5% של משובים חיוביים.
  • אם תבדוק תראה שהוא ממשיך למכור ולעשות עסקאות גם בימים אלה.
  • יכול להיות שבגלל שזה חנות הם לא שולחים כל יום אלא רק ביום מסויים בשבוע.

ממליץ לבדוק אם הכתובת ששלחת לו היא הנכונה (יצא לי פעם לשלוח למשהו כתובת ללא עיר וזה חזר....)

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

צור קשר עם הספק המוכר דרך המייל בקש מספר חבילה ונסה לברר דרך הדואר לי היה מקרה דומה שלקח לחבילה חצי שנה להגיע

זה הגיע באונייה בסוף ערב אי הבנה ביני וביין המוכר פוצתי בסוף בשליחת פריט על חשבונו

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

יש לטפל בענין באדיבות,בסבלנות ולא לרוץ להגיש תלונות,גם יש לך מספיק זמן.

יש משלוחים שלפעמים מתעכבים,קורה ולא תמיד באשמת המוכר.

קח בחשבון שזו תקופה של חופשים בארה"ב (פסחא).

נסה ליצור קשר עם המוכר גם דרך איביי וגם באימיל רגיל,תמיד ציין מספר הפריטים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טוב קיבלתי תגובה:

You are in Israel, the other side of the World. International shipments

can take upto 60 days to arrive, although many times faster and there is

never any tracking provided by United States Mail, just a Customs Number

which shows it has shipped. UPS Worldship is very fast, more expensive,

and provides automatic in route updates. In the future if you require

these options, we recommend selecting UPS vs. USPS.

Please be patient, your item will arrive as soon as possible, we have

never had a customer not get their items.

Also, please message us THROUGH EBAY, i.e., CONTACT SELLER, this is a

secondary e-mail and your message with likely be overlooked, we almost

missed this one.

אני מרגיש די לא נעים כי דבריו תאכלס נכונים. רציתי לשלוח לו הודעה שאין לי כל כך הרבה נסיון ובגלל זה אני דואג אבל אני אוותר על זה, אני אפצה אותו בפידבק מאוד חיובי כשהכל יגיע.

פורסם

זה מוזר מה שהוא אומר, מכיוון ש:

אם זכרוני אינו מטעה אותי, ב Priority Mail יש tracking Number. יכול להיות שהוא שלח את זה בפירסט קלאס ולא Priority Mail ? כי ע"פ (אמנון) זכרוני וע"פ האתר של USPS, יש מעקב אחר Priority Mail.

ע"פ האתר של USPS, משלוח Priority לוקח בין 6 ל10 ימים למשלוח. אני לפני שבוע קיבלתי משלוח מארה"ב Express Mail שזה אותו דבר כמו Priority, וקיבלתי אותו לאחר 6 ימים ממועד התשלום בפייפאל, וראיתי אחריו מעקב כל יום לאן הוא הגיע ומהיכן המריא ולאן הגיע.

אני מצטרף ואומר תחכה שבוע, שבוע וחצי ואח"כ שלח אליו שוב פעם מייל, ולאחר מכן פתח תלונה בפייפאל.

בהצלחה

ROOONEEYY

פורסם

כפי שציינתי קודם,אין חוקיות לגבי פרק הזמן שלוקח למשלוח להגיע. היו לי מקרים שמאותו ספק קיבלתי פעם אחת משלוח תוך כ-10 ימים ופעם מעל חודש באותה שיטת משלוח (אני תמיד בוחר משלוח זול כי היקר עולה יותר מהחלקים בד"כ וגם עליו יש לשלם מיסים,הסבלנות בהחלט משתלמת). גם ההיפך זה כך,אנו שולחים ומקבלים חבילות ממשפחת אשתי בארה"ב,לעיתים המשלוח אורך חודשיים (כן כן! באדיבות רשויות הדואר האמריקאית והישראלית...).

יש להניח ברמה גבוהה מאד של הסתברות במקרה של ספק עם רקורד ופידבקים חיובים שכאלו שהמשלוח אכן יצא וגם שבסופו של דבר יגיע. יש גם לשים לב שאחריות הספק למה שקורה עם המשלוח לאחר שנשלח בהתאם לדרישת ותשלום המוכר מוגבלת ביותר ולא ניתן כמעט לבוא אליו בתלונות.

המתן בסבלנות,אני מניח שהחבילות יהיו בידך בסופו של דבר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ב3 באפריל קיבלתי את המייל הבא:

**** This is a post-only message. Please do not respond. ****

Dear GENA FABIA,

This ship notification is being sent to you by the U.S. Postal Service at the request of SHIPPING DEPARTMENT. If the "Shipped To" address information is not correct, please contact the Shipper.

A package with a Click-N-Ship label created on usps.com containing the following information is scheduled to be shipped on 04/02/2008.

From:Shipped to:SHIPPING DEPARTMENT

THE EURO-DEPOT

58 CHENELL DR STE 1

CONCORD NH 03301-8547

GENA FABIA

Type of Service: Priority Mail International

Label Number:

To check on the delivery status of your package, please go to Track and Confirm at http://www.usps.com.

Thank you,

United States Postal Service

**Please do not respond to this email. Any reply will not be received by the USPS or the shipper. This email was sent to you at the shipper's request to notify you that the information above has been electronically sent to the USPS.

*****מחקתי את הפרטים האישיים שלי ואת מספר המשלוח.

בכל מקרה נכנסתי לשם ורשום שם הדבר הבא:

Your item left the United States from NJI at 4:15 PM on April 5, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

עכשיו מישהו מוכן להסביר לי איך זה שב10 במרץ אני כבר קניתי את מוצר באיביי ורק ב5 באפריל הוא עוזב את ארצות הברית במשלוח? :evil:

אני לא רושם שום תלונה באיביי א ובפאי פל כי אני לא רוצה שהמוכר ישאיר לי פידבק שלילי דווקא או משהו אבל האם זה לא חריג מה שקורה פה?

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל מניסיוני עם איביי לוקח בין 3 שבועות ל4 שבועות למשלוח להגיע אליך

למרות שהבנתי שלאחרונה הייתה שביתה בדואר אז אולי יקח טיפה יותר

גם אני הזמנתי עכשיו כמה חלקים מאיבי ניראה מתי יגיע

למי שמעונין לדעת מה:

מצוף דלק

סמל b-18

סמל- volvo

וכבל דיאגנוסה למוסך

פורסם

כמו לכולם, המוכר בן אדם ויש מצב שהוא פשוט לא שם לב לחבילה שלך, ושכח לשלוח, קרה לי כמה פעמים

בקשר לשביתה, אני לא יודע על מה מדובר.

הזמנתי כמה וכמה דברים בחודשיים האחרונים, כולם דרך USPS פריורטי מייל, שזה אגב המשלוח הכי "פשוט" שיש ל USPS שמגיע בין 6 - 10 ימי עסקים ללא ביטוח וללא טראקינג נמבר, משום מה החבילות שלי הגיעו תוך פחות משבוע (מזל).

בקשר לפייפל, אתה צריך תוך 45 יום ליצור קשר עם המוכר דרך פייפל, זו לא תלונה, והיא לא תיגרר לשום פידבק שלילי, פעולה זו אגב ניקראת דיספיוט ובה אתה מתכתב אך ורק עם המוכר (לא פייפל) וכל ההיסטוריית הודעות נישמרת, אם זכרוני לא מטעה כחודש או כ 20 יום אחרי שניפתח הדיספיוט אתה מוכרח להגיש קליים, שזו כבר בקשה מפייפיל לברור את המצב ולהחליט מה לעשות לפי מה שנירשם בדיספיוט! אם וכאשר אחרי 20 יום או חודש (צריך לבדוק) לא הגשת קליים דרך הדיספיוט, הדיספיוט יסגר ולא יוכל להיפתח שוב!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

• תוכן חדש...