Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחורה גיליתי שבאחד הרכבים שבבעלותי יש אפשרות לפתוח את הרכב עם כל מפתח שבאותה צורה של המפתח המקורי - לא אותה חריטה אלא מספיק מפתח ללא חריטה בשביל לפתוח את המנעול של דלת שמאל וימין, השאלה שלי היא אם מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לסדר את זה? (מדובר במרצדס - אל דאגה לא יעלימו את הרכב לבינתיים הוא עומד בתוך מגרש סגור עם מצלמות וכלבים)

מישהו מכיר רכב כזה או דגם אחד מעל או דגם אחד פחות לפירוק עם סוויץ' מקורי ומנעולי דלתות מקוריים? אבל שיהיו מפתחות.

המפתחות של ה 190E וה 230E וכל הסדרות האלה מאותם שנתונים (82-89) מתאימים לי.

פורסם

הסיבה לכך "שכל מפתח פותח", היא או שחיקה גבוהה או שמישהו פירק מהמנעל את הפחיות הנועלות.

בד"כ מנעולן יכול לסדר את זה ללא קושי. האמת גם מישהו עם קצת ידע טכני וידים טובות יכול לתקן זאת.

שלמה דן גדרון

פורסם

יש ברח' סלמה בת"א מנעולן רכב מעולה שיש לו עדיין קופסאות ישנות עם פינים של מנעולים ישנים של רכבים שונים. תיקנתי אצלו מנעולים של B.M.W ישנה. לא זוכר מס' רחוב אבל אם אתה מגיע מרח' קיבוץ גלויות עד רח' סלמה פונה ימינה אחרי כ 50 מ' מצד ימין אם אני לא טועה ניסים המנעולן.

פורסם
הסיבה לכך "שכל מפתח פותח", היא או שחיקה גבוהה או שמישהו פירק מהמנעל את הפחיות הנועלות.

בד"כ מנעולן יכול לסדר את זה ללא קושי. האמת גם מישהו עם קצת ידע טכני וידים טובות יכול לתקן זאת.

לפני שנתיים האוטו נשלח "לשיפוץ" אצל הבני דודים שלנו ומאז כל מפתח פותח את הרכב כי תכננו להעלים את האוטו אבל מאותו יום שהאוטו חזר אלינו הוא עומד בתוך המגרש שלי.

פורסם
לפני שנתיים האוטו נשלח "לשיפוץ" אצל הבני דודים שלנו ומאז כל מפתח פותח את הרכב כי תכננו להעלים את האוטו אבל מאותו יום שהאוטו חזר אלינו הוא עומד בתוך המגרש שלי.

קטע מטורף, שאפו על העירנות

porsche 914,2.0,1970

• אחראי פורום
פורסם

צירוף מקרים , אתמול אבא שלי סיפר לי שלפני כמה שנים טובות הוא היה בנסיעת עסקים

בגרמניה, והאיש שאירח אותו נתן לו את המרצדס שלו (230E משנות השמונים) לזמן השהיה.

באחד הימים אבא שלי נכנס לרכב ופתאום התנפל עליו גרמני עצבן שחשב שהוא

מנסה לגנוב לו את האוטו. הסתבר שאבא שלי פתח והניע ללא בעיות מרצדס זהה שחנתה בסמוך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בירושלים יש מנעולן מקצועי מול בניין כלל, מעבר הכביש לכיוון השכונה החרדית (צמוד לכיכר הדוידקה). לחנות קוראים מסטר והטלפון:

054-5341345.

יתכן מאוד שגם שתי החנויות בבניין כלל יוכלו לעזור לך, אבל אני ממליץ לגשת אליו קודם.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

כל הכבוד על העירנות.

להבדיל ממני, היתה לי פיזו 305 שנשלחה להחלפת מנוע חדש מהניילונים במוסך עם בני דודים.

שבוע אח"כ היא נעלמה, שמתי לב שהמפתח הסתובב חופשי אבל לא ייחסתי לזה חשיבות גבוהה

וככה נראיתי והרגשתי תקופה ארוכה אחרי הגניבה: :bigcry::brickwall::bigcry::drinking:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אוטו סוויץ' בתלפיות אמור לפתור לך את הבעיה.

הוא נמצא ברחוב מול משרד הרישוי הישן (המגרש בו מתאמנים האופנועים לטסט), מצד שמאל, מעט אחרי הרפד וענונו.

יש לו שם הכל - לכל סוגי המכוניות.

עד היום הייתי אצלו מספר פעמים, ותמיד תמיד יצאתי משם גם עם פתרון לבעיה, וגם עם הרגשה טובה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
יש ברח' סלמה בת"א מנעולן רכב מעולה שיש לו עדיין קופסאות ישנות עם פינים של מנעולים ישנים של רכבים שונים. תיקנתי אצלו מנעולים של B.M.W ישנה. לא זוכר מס' רחוב אבל אם אתה מגיע מרח' קיבוץ גלויות עד רח' סלמה פונה ימינה אחרי כ 50 מ' מצד ימין אם אני לא טועה ניסים המנעולן.

ממליץ :lol:

לפני כשנתיים סידר את הסוויץ במיני שגם היה אפשר לסובב אותו עם כל מפתח של תיבת דואר... :wink:

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
אוטו סוויץ' בתלפיות אמור לפתור לך את הבעיה.

הוא נמצא ברחוב מול משרד הרישוי הישן (המגרש בו מתאמנים האופנועים לטסט), מצד שמאל, מעט אחרי הרפד וענונו.

יש לו שם הכל - לכל סוגי המכוניות.

עד היום הייתי אצלו מספר פעמים, ותמיד תמיד יצאתי משם גם עם פתרון לבעיה, וגם עם הרגשה טובה.

מחר או במשך השבוע אני אקפוץ.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם-מקפיץ שרשור ישן

אולי יש למישהו יאת השם ,הכתובת או הטלפון של "המנעולן המעולה מסלמה"(לא מצאתי שום ניסים המנעולן)

או אם למישהו יש המלצה על מנעולן אחר (עדיף באזור המרכז) לתיקון מנגנון מנעול דלת(הדלת נסגרת אבל לא נתפסת )

(הכוונה למנגנון הפנימי שצמוד למשקוף בחלק האחורי של הדלת ולא לצילינדר)

היה גם מנעולן ברחוב שוקן בתל אביב שבעבר עזר לי אבל אני לא זוכר את השם והכתובת.

מדובר בקדט B שנת 72 4 דלתות והבעיה בדלת אחורית ימנית.

אם למישהו יש מנגנון כזה או יודע על רכב (או דלתות לפרוק )כזה אני אשמח לדעת בהודעה פרטית .

תודה

ניר

אחוריתמנגנון דלת קדט.jpg

NIR .Y

• תוכן חדש...