Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השקת פולקסוואגן חיפושית, 1956

0000003604_M.jpg

VOLKSWAGEN BEETLE 1956

ביום ו', 11.04.08, בשעה 17:00,

תיערך השקת פולקסוואגן חיפושית, משנת 1956,

ששופצה ע"י חבר מועדון החמש דורון איטלסון.

האירוע יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף.

סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא.

האירוע יתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה,

סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב.

באירוע יוגש כיבוד קל לחברים.

חברים בעלי חיפושיות מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00,

לסידור תצוגה מכובדת באירוע.

אחראי אירוע- מתניה הלוי.

בברכה,

סמדר- משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מכיוון שאני אגיע באיחור למקום, לא אהיה נוכחת בזמן ההשקה, ולכן לא אוכל לצלם.

מי שמגיע עם מצלמה שיתעד את האירוע וידאג להעלות את התמונות ערוכות ללא מספרים לדפי הפורום.

:-)

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפה יפה. לא שזכותי להתערב פה אבל ממש הייתי מוריד את כל המדבקות מהפגוש האחורי גם הקררה וגם המחזירי אור.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני רואה, שכל הצלמים היו בירושליים...:? חיפושית מדהימה, ממה, שאני רואה. חבל, שאי-אפשר היה להיות בשני מקומות בו זמנית- חיכינו לבאגי הירושלמי הרבה זמן, שלא איכזב, יש לציין, אז...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזו חיפושית מדהימה!

תודה על התמונות, נהיניתי מאוד להסתכל. אפשר קצת יותר פרטים על האוטו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...