Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג פורים שמח ומבדח לכל חברי המועדון ולכל אספני הרכב הקלאסי באשר הם.

:bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday:

תודה מיוחדת לחברינו המשתתפים, תחת דגל המועדון בעדלאיידות של מודיעין, חדרה, חולון ואשקלון (סה"כ 14 רכבים).

למועניינים לצפות ברכבים של חבריינו בעדלאיידות, כולן בין 10 - 12 ביום שישי.

:bday:

בני הספל

דובר מועדון החמש

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא ידעתי שבחדרה יש עדלאידע עם מועדון החמש מתי זה?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לכל המשתתפים בעדלאידע באשקלון :

המפגש בצומת אשקלון

השעה - 09:50

מרכז האירוע - צביקה מרגלית.

מצא משה

פורסם
חג שמח לכולם.

11064667xw5.jpg

ל'

ליטל - חג שמח ומהנה - לאחר שניסית נסיעה ללא בלמים ועם מכונית פתוחה(שאין עליה)באם לשם שינוי תרצי לנסות נסיעה בתוצרת גרמנית - המען ידוע לך, אני כאן- מצא

מצא

מצא משה

פורסם

חג שמח! לא ידעתי על העדלאיידות בכלל... (לא שיש לי כרגע, עם מה להשתתף- הכל מפורק עכשיו:? )...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נתת לי רעיון: בעדלאידע משאית של מועדון החמש (כלומר הצ'יפטיין שלך...) ועליה איזו ענתיקה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מתי? -כלומר, מחר זה לא יהיה- פירקתי משאבת קלאץ' ראשית לשיפוץ...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היה מתאים לי לבוא לאשקלון עם המשאית הגדולה (ביבר), אבל אין לי טסט וביטוח. מישהו יכול לארגן עד מחר בבוקר שלט "במבחן" למשאית?:roll:

פורסם
ליטל - חג שמח ומהנה - לאחר שניסית נסיעה ללא בלמים ועם מכונית פתוחה(שאין עליה)באם לשם שינוי תרצי לנסות נסיעה בתוצרת גרמנית - המען ידוע לך, אני כאן- מצא

מצא

8) לא יכולה לסרב להצעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי משתתף?

- יש למישהו מקום ל"טרמפיסט" רק באירוע עצמו (אם כן- אבוא עם הפרייבט הרגיל שלי עד לאשקלון, אעשה "סיבוב כבוד" עם מישהו בענתיקה, ואחזור חזרה!):roll:

פורסם

חג שמח לכולם !

ליטל, אם תסתדרי עם הילוכים שנמצאים ליד ההגה, את מוזמנת בכיף לקבל סיבוב כאשר הרכב יהיה מוכן.:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

המילה לא אינה קיימת באוצר המילים שלי, ואני אענה בחיוב להצעה.

:wink:

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...