Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורשה 911 שלי חיפשה שמשה קדמית.

חיפשה וחיפשה ולא מצאה, גם בחו"ל סירבו לשלוח.

לשמחתי נתקלתי ב"קארגלס ברוך ובניו בע"מ" את הסניף החיפאי מנהל אבי, מומחה לשמשות תעופתיות, שלא מפחד משום דבר ועושה עבודה שלא תאמן.

הוא חתך לי שמשה קדמית משמשה של מרצדס בודי 123...לא האמנתי, השמשה יושבת ונראית מדהים. עדיף בהרבה על לנסות להזמין במיוחד שמשה מייצור מקומי.

לכל מי שמחפש איזושהיא שמשה לרכבי אספנות, הם הכתובת. מומלץ בחום גדול. לא האמנתי מה הם מסוגלים לעשות ועד כמה הם לא נרתעים מזה. הגעתי אליהם אחרי שמיציתי את כל האפשרויות האחרות. אם יש כאן מישהו שחיפש שמשה מיוחדת פעם, הוא יודע כמה זה עלול להיות מסובך.

אבי ביקש ממני מידות לשמשה של מוסטנג 65-66. הוא עושה שמשה לאחת כזו ואין לו את המקור. הוא צריך מידות ואולי גם לראות את השמשה, זה הכל. זה יעזור לו מאוד לעשות שבלונה.

תודה מראש לכל בעל מוסטנג נחמד שמוכן לעזור.

הטלפון של אבי הוא 04-8726333, או בהודעה פרטית אלי ואשמח למסור לו.

איתן

פורסם

הכי חשוב מה היה המחיר ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

טוב לדעת שיש משהו שמוכן לעזור

אתה אומר שהוא חתך שמשה מוכנה .היא אמורה להיות מחוסמת איך בדיוק הוא עשה את זה. גם אני מעוניין לחתוך בעתיד שמשה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

נשמע מקורי ומקצועי מאוד ,

אישית אני עובד עם ברוך ובניו אומנם בסניף מרכז שנמצא בפתח תקווה מתוקף תפקידי כמנהל תפעול בחברה להשכרת רכב ,

ופשוט אין מילה רעה לומר , אם זה בשרות שמגיע עד אלי ואם במחירים והרצון העצום לעזור.

מסתבר שזה תופס גם בסניף חיפה :)

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• תוכן חדש...