Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לברקסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לא הנעתי את הרכב אולי איזה חצי שנה בערך והיום דירדרתי אותו בירידה

וחוץ מישאני עוצר אם האמברקס כלום לא פועל

השאלה פה זה אם הרכב היה מניע אולי היה ברקסים ?

וולבו 144

פורסם

מגבר הבלם המופעל ע"י תת לחץ מהסעפת, אמור היה לעבוד ולתגבר הבלימה. השאלה היא האם לחצת בכול הכוח ועדיין לא הרגשת האטה? יכולות להיות הרבה סיבות, החל ממשאבה ראשית תקולה, דרך צנרת בלמים פגומה ועד משאבות גלגל שהתפגרו. חובה לבדוק במוסך מורשה (וכמובן להגיע לשם ע"י גרר).

פורסם

אם הדוושה נלחצת חופשי, והאוטו לא עוצר- אז, או, שיש לך נזילה איפשהו, והנוזל ברקסים יצאה, או שנכנס אוויר מאיפשהו (מה שעדיין אומר, שאיפשהו המערכת פרוצה!)! לפעמים התקלה מסתדרת בעצמה אחרי כמה לחיצות והוספת נוזל, אבל עדיין- יותר מלא-מומלץ לנסוע מבלי לבדוק את הכל במוסך!

אם פשוט היה לך מאד קשה ללחוץ- זה באמת יכול להיות בגלל שהבוסטר מתחיל לעבוד רק אחרי שהמנוע מונע... תניע, ותראה, מה יקרה. בכל מיקרה, המלצה חמה ביותר- לפני, שמנסים להניע (ובכלל להזיז) את האוטו בדחיפה, ועוד בירידה- בידקו קודם, האם הברקסים עובדים! אחרת- אני לא צריך להסביר, מה יכול ליקרוא, ועוד עם האוטו כבד, כמו וולוו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
המלצה חמה ביותר- לפני, שמנסים להניע (ובכלל להזיז) את האוטו בדחיפה, ועוד בירידה- בידקו קודם, האם הברקסים עובדים! אחרת- אני לא צריך להסביר, מה יכול ליקרוא, ועוד עם האוטו כבד, כמו וולוו!

היי גנאדי

אתה וודאי מתכוון שרכב כבד כמו וולוו לא יסע אפילו שהוא בירידה, מאחר והוא כבד מאד.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

השירשור הזה על הברקסים ישר הזכיר לי פרק נוסטלגי מהסדרה " קרובים קרובים".

הם קונים רכב רעוע שסתם עומד מתחת לבית ע"מ לקבל הוצאות רכב מהעבודה...

ואז הילדים נכנסים... "משחקים" .... והרכב מתדרדר...

והוא הם מגיעים חבולים להורים ומודיעים על מה שקרה ושהם נעצרו על "הגדר הטובה של מר שולמן ,, ...

ההורים נרגעים ,

ואז הם אומרים... אבל בדרך לגדר של מר שולמן לקחנו גם "קצת" מרצדס.... :)

אני לא זוכר במדוייק את המלל ...

אבל אבי , המרצדס שלך מוגנת כראוי? אני מתחיל לדאוג מהשירשורים פה..!! :)

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• תוכן חדש...