Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלוטוס שלי מורכבים שני קרבורטורים כפולים של Dellorto, כמדומני DCOE40. במקור הרכב מגיע עם קופסת אוויר שמורכבת על 4 החצוצרות, ומחוברת באמצעות צינור לקדמת הרכב, שם מתקיימת יניקת אוויר קר לצינור דרך פילטר קוני פתוח.

אפשרות נוספת שראיתי במס' לוטוסים כאלו, וברכבים דומים אחרים (ה-MGB של קובי לדוג'), היא הרכבה של שני אלמנטים של K&N, אחד על כל קרבורטור. הדגם הספציפי לרכב שלי הוא זה.

נאמר לי שבקונפיגורציה המקורית עשויה להתרחש יניקה של מים במקרה של שפריץ על הפילטר, ומכאן קצרה הדרך לנעילה הידרוסטטית, והשמחה רבה.

לעומת זאת, בקונפיגורציה של האלמנטים של K&N, אני חושש מאוויר חם שעשוי להגיע לפילטרים (למרות שניתן לפתור זאת ע"י תיעול נכון של האוויר), ומקריאה על תופעה של "יריקת" דלק לכיוון הפילטר ע"י הקרבורטורים ואז הצתה שלו בBackfire הבא, כפי שמתואר כאן. הפתרון לזה הוא ע"י רשת מתכתית בקצה החצוצרות שתמנע מעבר להבות.

יש למישהו הערות והארות שיכולות לסייע לי בלבטים אשר פוקדים אותי?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד השאר עם המקור, פילטר פתוח אינו עומד רק בפני עצמו, ומחייב שינויים נוספים, ואם לא תעשה את כל השינויים תישאר רק עם החסרונות, הרכב לא יהפך ליורק אש רק בהחלפת "מערכת הנשימה" וזוהי גם לא הכוונה שלך במקור, לכן עדיפות על המקורית הסולידית והאמינה!- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אני לא מחפש שיפור ביצועים, אלא בטיחות. מצד אחד, הסכנה של נעילה הידרוסטטית בקונפיגורציה המקורית, ומצד שני הסיכון להתלקחות + יניקת אוויר חם באופצית K&N. הרכב הוא עם פילטר פתוח בכל מקרה כי אין אופציה אחרת, השאלה היא רק לגבי המיקום והסוג שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא שלא יורד בארץ גשם/התפוצץ צינור ומקבלים שפריץ. אני מתחיל לחשוב על לפתור את זה באמצעות בניית מחיצה שתמנע השפרצה על הפילטר. לגבי האלמנטים של הK&N, יש להם יתרון בכך שהם נראים מצויין כשפותחים מכסה מנוע :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
זה לא שלא יורד בארץ גשם/התפוצץ צינור ומקבלים שפריץ. אני מתחיל לחשוב על לפתור את זה באמצעות בניית מחיצה שתמנע השפרצה על הפילטר. לגבי האלמנטים של הK&N, יש להם יתרון בכך שהם נראים מצויין כשפותחים מכסה מנוע :)

והם גם מאפשרים ספיקה טובה יותר של אוויר.... לך על הK&N... זה מה שאני משתמש במנוע של ה-NSU, גם כן עם שני DCOE40.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני לא חושב שיהיה הבדל מהותי בספיקת האוויר, הפתרון שלוטוס בנו שם הוא די משביע רצון.

אין לך בעיה של Spitting?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

nitch למה אתה שואל ישראלים מה לעשות עם לוטוס?

תבדוק פורומים במדינות שמכרו בהם יותר מ 10 מכוניות.

ליעד השאר עם המקור, ..., לכן עדיפות על המקורית הסולידית והאמינה!- רן

מערכת סולידית בלוטוס?

אתה צוחק עלי.

אייל

פורסם

כפי שאתה יכול לראות מהלינקים, את המחקר שלי כבר עשיתי.

בנוגע לשימוש באלמנטים של K&N, ראיתי אותם על רכבים בארץ, אז יש עם מי לדבר.

אכן, גם המערכת המקורית לא סולידית בעליל, פילטר פתוח ענק שנמצא בתוך כונס לא פראייר ומחובר עם צינור לתיבת אויר הוא פיתרון שעד היום נמצא בשימוש ברכבים עצבניים למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אין מה לחשוב פעממים אין על האלמנטים ש K&N מייצרים בהחלט הפילטירים הכי טובים בעולם .

אצלנו כל המשפחה איתם

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

K&N יהיה שם בכל מקרה, השאלה היא איפה הוא ימוקם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...