Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העצות הקודמות, נתקלתי בבעיה חדשה.

המנוע עמד לצערי עם מי ברז רגילים במערכת הקרור, היום פתחתי את הפלנצ' (פרקתי אותו לגמר לניקוי) וניקיתי את הרדיאטור, אבל כשאני מסתכל לתוך תושבת הפלאנצ' הכל נראה שם מלא אבנית וחלודה:cry:

יש איזו דרך לנקות את המעברים?

חומר ניקוי או שטיפה בלחץ?

תודה מראש

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

קודם כל לפתוח את הצינור של הרדיאטור מלמטה ולהכניס מלמעלה צינור גינה. אז להזרים מים שיוציאו את כל הבוץ המרחף.

מעבר לכך אפשר גם להשתמש במי חומץ ופלאשים למיניהם אבל יש סכנה שיתחילו מזה נזילות, לא הייתי עושה זאת ברכב ישן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נוזל ניקוי קומקומים מבית טוב יעשה עבודה מצויינת וישמור על חלקי הגומי, אל תפחד להשתמש כי רדיאטור שמתבסס על אבן שסותמת חורים ירתח בדיוק ברגע הלא נכון.

ולכן עדיך לגלות זאת במהלך השיפוץ ולא לאחריו, אישיית הייתי מעדיף לקחת את הרדיטור לממוחה שיפרק וינקה ילחים ויבדוק בלחץ. מנוע רותח זה נזק חמור ויקר יותר משיפוץ רדיאטור!-בהצלחה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לגבי הרדיאטור אין בעיה נקה אותו אצל בעל מקצוע ,לגביי המנוע ,מצטרך לדעתו של אליבאבא ,ברכבים ישנים ניקוי האבנית יכול לפתוח מעברי מים בבלוק לא מומלץ לשים חומרים ממיסים בבלוק בדגש על רכב ישן בהצלחה

פורסם

אתה יכול להכניס צינור מים עם ספיקה גבוה (מכבי אש)

לחכות שיתחילו לצאת מים ואז להניע

אחרי הנעה תשים לב שתמיד יש זרימה מלאה של מים

ככה אתה שותף את כל המנוע עד שיצאו מים נקים פחות או יותר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ומאיפה הוא ישיג צינור של מכבי אש?

אני ההייתי משפריץ עם מים מהצינור העליון בערך חצי דקה עד שהמים יוצאים צלולים ואז נושף כדי לוודא שהמים התנקו.(כנ"ל לגבי הרדיאטור)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

נתקלתי באותה הבעיה בסאאב( V4 שנת 69- עמדה 6 שנים עם מי ברז במערכת)

אחרי ניקוי הרדיאטור ,החלפת הטרמוסטסט ופקק מיכל ההתפשטות (שמסביב לקפיץ שלו היתה אבנית)

הרכב היה מתחמם מהר כאשר ניסיתי לאמץ אותו ,ודבר נוסף שהגביר לי התחושה שהבלוק מלא אבנית הוא שעל ע"פ היינס

קיבולת מי הקרור היא 7 ליטר ונכנסו לאחר פתיחת נקודה גבוהה במערכת והוספה אחרי שמנוע עבד בקושי 6...

בעצה עם מכונאי בעל ניסיון (בעל מוסך בעבר) שטען שאין שום סיבה בעולם שנוזל שתפקידו להמיס אבנית יפגע באטימה או יהרוס משהו במע' הקירור ,שטפתי את המנוע פעמים עם חומר "פלאש" למע' מים ,שבאמצע אני קורע את המנוע בטורים גבוהים בעליה.

התוצאה : המון ליכלוך ומומסים למיניהם שיצאו.

לאחר התהליך נכנסו גם כמעט 7 ליטר מים, ופרט לאטם בית טרמוסטט שהחלפתי,שאינני בטוח שהנזילה קשורה לפעולות שביצעתי

,טמפ המנוע ירדה פלאים, מאז נוסע יותר משנה יומיום בכרמל.

לדעתי אין מה לפחד מלהשתמש בנוזלי שטיפה לטיפול בבעיה

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

תודה על העצות.

לגבי הרדיאטור הוא חדש, החלפתי רשת אצל בעל מקצוע ואיתו אין לי בעיה.

הבעיה היא בבלוק, אם אני מבין נכון, אז רק לאחר הנעה של המנוע להריץ פלאשים למיניהם או חומץ, לא מומלץ כרגע לעשות כלום, מאחר והמנוע עוד לא מניע.

האם בקבוקי חומץ שאני אשפוך פנימה (לתוך החיבור העליון בבלוק, כאשר התחתון סגור) ואתן לו לעמוד כמה שעות, יכול להזיק?

חומץ הוא לא חומר אגרסיבי.

חבר מועדון 13925

פורסם
ומאיפה הוא ישיג צינור של מכבי אש?

אני ההייתי משפריץ עם מים מהצינור העליון בערך חצי דקה עד שהמים יוצאים צלולים ואז נושף כדי לוודא שהמים התנקו.(כנ"ל לגבי הרדיאטור)

כמעט בכל עסק יש

תקנות של מכבי אש

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מנצל"ש

פלנצ' המים שלי בנוי מ 2 חלקים כמו בתמונה, חלק אחד עם מכסה (אין מכסה רדיאטור, הוא על הפלנצ') וחלק שני מתחבר למנוע.

ע"פי הבנתי (הנמוכה יש לציין) צריך להיות מעבר בין 2 החלקים, בפועל אין ביניהם שום קשר או מעבר מים.

לא נראה לי שהמעבר סתום ולכן אני תמהה.

מישהו מכיר את החלק ויכול לאשר או להסביר?

תודה

14032008136.jpg

14032008139.jpg

14032008140.jpg

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...