Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתחיל קצת לטפל ברכב, אז כבר הצלחתי לסובב את המנוע (ידנית) החלפתי פלגים מחר אני הולך לנקות את הרדיאטור למלא מים ירוקים ולהחליף שמנים ופילטר שמן.

על איזה שמן הייתם ממליצים במקרה הזה?

המנוע הוא מקורי לא עבר אוברול א משהו ועם 70 אלף ק"מ בלבד, מצד שני אני לא יודע ממש מה מצבו כי מאז התחלת השיפוץ הוא לא ממש נסע, רק הונע בחניה לפני יותר משנתיים שלוש.

כמו כן נראה לי שתהיה לי בעיה עם משאבות הברקס והקלץ, האם הן ניתנות לשיפוץ או שניתן להשיג כאלו?

עוד המלצות לפני שאני מנסה להניע? הרכב עמד כמה שנים...

תודה.

ד"א טריומף 1300 שנת 72 :?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

20 50 מינרלי מסוג טוב לא ממוחזר.

אני משתמש בLM.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לירן ל. שלום רב!

אכן ההמלצה תקפה לרכב בעל מנוע מקורר אוויר כמו שלך, מומלץ שמן מינרלי בצמיגות 20/50 ליקווי מולי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מצטרף להמלצה!

משום שמדובר על מקורר אויר ואנחנו נחשבים ארץ חמה יחסית , 20W50 ויש לך אפשרות גם לסינטטי מלא כזה( מיותר ).

למידע נוסף בנושא שמנים.

( צביקה אשמח אם תכנס ותתן את דעתך )

ים סוסנה שלום רב!

דעתי שהמאמר על השמנים פרי יצירתך, הוא מאמר מעניין, משכיל, מעשיר, ומוכיח רמת ידע גבוהה מאד, ובהתחשב בגילך הצעיר, התרשמתי עמוקות, ואוכל רק לברכך, בהצלחה בהמשך הדרך, ומכיוון שאני עוקב אחרייך כבר זמן רב, אני סמוך ובטוח שתגיע רחוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה, שמח שהוא מצא חן בעיניך.

הוא אמנם מכוון למנועי אגן משותף( אופנועים/טרקטורונים ) אבל רלוונטי לכל מנוע.

שבת שלום

ים

פורסם

תוסף מוכר מאוד , אבל אין צורך להשתמש בו.

שמן ופילטר איכותיים והחלפה כל 5K ושלום על ישראל.

ישנם תוספים טובים בשוק , אין ספק, אבל מחירם הוא בדר"כ ההפרש בין שמן בינוני לשמן טוב ואף מעולה.

• תוכן חדש...