Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זהו, החלטתי שזו הפעם האחרונה שאני נכנס לסניף של אייבורי. אני יודע היטב על המוניטין שלהם אבל משום מה עדיין קניתי אצלם לא מעט והפעם כבר ממש נמאס לי, אפילו שמדובר במצלמה מטופשת של 60 שקלים.

המצלמה של chicony מסוג icam6160 לא מוכנה לעבוד לי על המחשב. לאחר התקנת הדרייבר בכל פעם שאני מחבר אותה לשקע USB היא נדלקת לשניה (אור ירוק בחלקה העליון) ומיד נכבית. המחשב לא מזהה אותה.

קפצתי בחזרה לאייבורי ושלחו אותי למעבדה. לאחר כמעט חצי שעה סוף סוף ניגשתי לטכנאי שחיבר אותה למחשב שלו, שם היא עבדה מצוין, וטען שכנראה יש בעיה במחשב שלי ושאין לו מה לעשות. יופי, נהדר.

למישהו יש רעיון מה לעשות?

אגב, בהגיעי למעבדה הקטנטנה היו ארבעה אנשים לפני ובזמן שחיכיתי הגיעו עוד שבעה. שני הטכנאים עבדו באיטיות בזמן ש-5-6 אנשי מכירות יושבים באולם המכירות הגדול ומשתעממים. בזמן שהייתי שם הגיעה אשה עצבנית שביקשה לדבר עם האחראי, הבחור שלפני צעק על הטכנאים שלא עוזרים לו, לקוח אחר עזב בעצבים לאחר שראה את כמות התלונות ושאר הלקוחות סתם ישבו בחוסר שביעות רצון וחיכו. זה הזכיר לי שלא הייתה פעם שהגעתי לשם ולא היה מישהו עצבני שהרגיש שדופקים אותו. עד עכשיו חזרתי לשם בגלל המחירים הנמוכים אבל מעכשיו אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל יחס ושירות יותר נורמליים.

ובכל זאת - יש עצה לגבי המצלמה?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכנסתי לאתר של החברה של המצלמה שלך, ולא מצאתי את הדגם המדוייק.

מה שאני ממליץ לעשות כעזרה ראשונה , היא לחפש דרייברים עדכניים של החברה ולהתקין . אתה יכול לזהות את המצלמה שלך באתר ולהוריד .

אחר"כ לבדוק את היציאת USB אם היא תקינה , אני מניח שהיא תקינה אבל יכול להווצר מצב שהיא לא מוציאה את המתח שהיא צריכה .

אם המחשב לא קורא אותה זה אומר שאין דברייברים והווינדוס לא יכול להפעיל אותה .

אצלי אפשר להשתמש בווידוס גם כתור תוכנה לצילום , ואני משתמש בתוכנה AMCAP - PC CAMER , תוריד אותה היא חינמית ותבדוק אם זה עובד .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

האם אתה עובד עם ויסטה?

אם כן - האם במעבדה בדקו גם כן בויסטה או ב-XP?

נסה אחד מהדרייברים שנמצאים באתר: http://www.chicony.com.tw/download/kb/top1.asp

אלו שמצויינים כ-61XX כנראה דומים פחות או יותר, נסה להפעיל כך.

אם לא - נסה במחשב אחר, שלא אצלם. עובד? כנראה שיש באמת איזושהי התנגשות או בעייתיות.

נסה אולי לנתק רכיבים אחרים.

כמו כן, יכול להיות שמתחת למעטפת החיצונית, שוכנים רכיבים שזהים למצלמה אחרת תחת שם אחר,

בדוק אולי דרייברים של "חברה אחרת" יכולים להתאים.

ובכלל - כמה זמן עבר מזמן הקנייה?

אם היא חדשה, ולא עובדת - תחזיר אותה. אם היא לא חדשה - היא עבדה לפני?

פורסם

המצלמה חדשה - אם לא אצליח להפעיל כנראה אקפוץ להחזיר אותה, אם כי ממש לא בא לי לחזור לשם.

אני עובד עם XP.

בקשר לאתר - גם כן אתר... אי אפשר להוריד את הדרייברים וגם היה לי ממש קשה למצוא את המצלמה. מדובר בזאת.

עדכון - המצלמה עובדת במחשב אחר, רק בשלי לא. השאלה היא - מה הסיבות האפשריות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם המצלמה אכן עובדת במחשב אחר, הרי שהבעיה אצלך.

כדי לנסות למצוא את הבעיה - האם הייתה מותקנת מצלמה אחרת לפני המצלמה הזו?

יתכן ויש התנגשות בין הדרייברים הקודמים לאלו של החדשה.

במידה ולא - נסה לנתק התקני USB שאינם בגדר חובה (מדפסת וכד'),

חבר את המצלמה, מחק אותה ממנהל ההתקנים (במידה וניתן גם מהוספה/הסרה בלוח הבקרה),

ונסה להתקין בשנית - קודם הדרייברים, ולאחר מכן הפעלה מחדש/כיבוי כשהמצלמה מחוברת.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתה מותקנת מצלמה אחרת. ניתקתי את כל ה-USB האחרים אבל זה לא משנה - המצלמה לא נמצאת בכלל במנהל ההתקנים או בהוספה/הסרה. בפירוש קטע מוזר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ניסיתי להשתמש בכל כניסות ה-USB. בשביל להיות בטוח שהן עובדות הכנסתי את הגה הלוג'יטק לכל אחת מהן ואכן - כולן עובדות היטב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אתה אומר שאתה מחבר אבל המחשב לא מזהה אותה, נסה כך,

קליק ימני על המחשב שלי,

PROPERTIES,

בחר בלשונית - HARDWARE

ושם בחר ב- ADD HARDWARE WIZARD...

פעל לפי ההוראות בהמשך.

בהצלחה!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

נסה להסיר את הדרייבר שהתקנת.

יכול להיות שישי איתו בעיה כלשהיא.

אחרי ההסרה - חבר שוב ותראה אם יש תגובה.

פורסם

איזה motherboard יש לך? האם כתובות דרישות זרם על המצלמה? אולי המחשב שלך פשוט לא מסוגל לספק את הזרם הדרוש.

יכול להיות ש- hub עם ספק יפתור את הבעייה.

:turn-l:
פורסם

הדרייבר הוסר והמצלמה חוברה - שום כלום. כרגיל היא נדלקת לשניה והאור הירוק מיד נעלם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האם התקני ה USB שלך שעל הלוח הם של VIA?

(לחיצה ימנית על המחשב שלי->מאפיינים->חומרה->מנהל ההתקנים-> התקני USB)

פורסם

נזסה את הדבר הבא:

חבר את המצלמה לפורט USB, קליק ימני על המחשב שלי, מאפיינים, חומרה, מנהל התקנים.

תשאיר את הלוח הזה פתוח, ושחק עם הפורט של הUSB יכול ליהיות שהמגעים אוליי רופפים (קורה במכללה על ימין ועל שמאל). אם בזמן שאתה "משחק" עם הפורט המחשב יזהה את המצלמה, נסה לקבע אותו כך שלא יזוז (אבל אני באמ לא חושב שהטרחה הזו שווה את זה).

• תוכן חדש...