Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! כמו שאמרתי, באפריל (שוב.. החצי שנה עברה מהר ממה שחשבתי) צריך לגשת לטסט.

לפתע, לפני שבוע קרתה תקלה מאוד מפחידה (אני כבר לא בטוח מה יותר מפחיד התקלה או המזל שלי בזמן האחרון) בקיצור, רעש מאוד חזק של מכות מחלקו האחורי של הרכב בכל פעם שאני עוזב את הגז במהירות (כלומר בכל מעבר הילוכים.. בהאטה במידה ואני לאט לאט עוזב את הגז זה לא קורה)

הלכתי למוסך הקרוב לאזורי כדי להעלות אותו על ליפט. בדרך, אוטומט הווינקרים הפסיק לעבוד (הוא הראה סימנים של התעיפות כשנתפס כל איטוט שני) טוב אני נכנס למוסך (במטרה לתקן את הבעיה ולהחליף את האוטומט).

בכניסה למוסך עליתי על בורג ונקרע לי צמיג..:cry: (יופי, עד עכשיו אני מאושר שקמתי בבוקר!) טוב החלפתי לרזרבי (מסתבר שגם הוא לא משהו.. וזה בעדינות..) אמרתי לעצמי אם כבר טסט בפתח ויש פנצ'ר (שאי אפשר לתקן) התחדשתי בזוג צמיגים אחוריים.. (ואת הישן שמתי כרזרבי במקום)

בין היתר.. דרך אגב.. לא היה לו אוטומט שמתאים לי..:-( כבר התחלתי להתיאש.. (אבל אסור להיתיאש.. ככה זה רכב ישן..)

אבל אז אתמול, הפנס האחורי השמאלי נפל (טוב שניהם לא ישבו משהו.. האיטלקים האלו באמת לא חשבו שהאום מפלסטיק המובנת בתושבת הפנס באמת תחזיק יותר מ5 שנים..)

כאן אמרתי - מ-ס-פ-י-ק ועכשיו אני פונה אליכם שתעזרו לי לעבור את הטסט הזה בשלום:

1.היכן ניתן לקנות אוטומט לאלפטה 82 (אני אעלה תמונה יותר מאוחר ואת הנתונים שלו) ממקום באזור המרכז? (אני גר בשריגים-ליאון, בין קרית גת לבית שמש).

2.היכן ניתן לקנות פנסים אחוריים לאלפטה 82?

אני חייב לציין שלפחות דבר אחד הלך טוב.. "התקלה" שגרמה למכות היתה זניחה.. ברגע שהעלתי אותו על ליפט ראיתי שחסרים 2 הברגים שמחזיקים את הגיר מעל הבקאקס בצד ימין ובכל מעבר של מהירות דרסטי הווברציה והתזוזה גרמו לגיר ולבקאקס להתקל.

עזבו שהאיטלקים שוב לא גרמו לי נחת כששמו את שני האומים של הברגים האלה מאחורי משאבת הקלאצ' (טוב שלא פרקתי את כל הרכב כדי להגיע ולסגור אותם.)

תודה מראש ויום טוב, מאור.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

לגבי האוטומט נסה אצל נחום סודאי

רחוב המסגר 64 ת"א

לגבי פנסים נראה לי בעיקר בפרוקיות, אבל עם יותר סיכוי תעלה בקשה בפורם של מועדון אלפא.

בהצלחה

פורסם

אמרתי שאני אעלה תמונה של האוטומט..

תוצרת HELLA גרמניה

Electronic 12V

2x21W איתות חד צדדי רגיל (קדימה ואחורה)

4x21W אורות חירום (קדימה ואחורה)

3 פינים:

X=+49c

L=49a

P

נסיתי לעבור על ההלחמות והמגעים שוב עם בדיל.. (פעם שעברה זה עזר)

אבל עדין לא עובד.

גלעד, תוכל לתת לי את המספר של נחום? או את שם החנות? (אני כשעה נסיעה לשם.. חבל לנסוע לחינם)

תמונה001.jpg

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

ממסר האיתות אינו ייחודי לרכב הזה, גש עם הממסר לחנות חשמל לרכב סביר להניח שיהיה שם משהו דומה מאוד.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אזור מכירה: אזור השפלה והסביבה עיר/ישוב: מזכרת בתיה טלפון: 052-8565696 סלולארי: הייתה אחת למכירה ביד 2 אם אני לא טועה ללא רשיונות לחלקים ב 3000 ש"ח וזה ליפניי מיקוח. שווה לבדוק.

פורסם

לפי התאורים שלך נשמע שצריך להשקיע יותר זמן בתחזוקה מונעת, חיזוק ברגים, שימון, גירוז ומיזמוז.

באהבה צריך להשקיע משחק מקדים לפני ההנאה...

לדעתי צריך לחתור למצב שהרכב יכול לעבור טסט כל יום ולא רק פעם בחצי שנה. בסופו של דבר אנו נוסעים בו ולא רוצים שבמהלך הנסיעה משהוא יכשל ויגרום לתאונה.

שלמה דן גדרון

פורסם

Veloce, אני יודע שהאוטומט ייחודי.. בגלל זה אני לא מוצא באזור (אמרו לי שהוא הפוך משהו כזה..)

אלקמינו תודה רבה!! מחר מיד על הבוקר אני מתיצב שם! (מצאתי את הלינק המדובר) בעזרתך אני אחזיר את המזל! :lol:

אפילו בתמונה הפנס השמאלי נראה מושלם!!

אתה לא יודע איך שמחת אותי.. אני כל כך מתרגש! אני מחפש אחת לחלקים כבר הרבה זמן..

אולי יהיו לו אפילו ידיות לדלתות!!:shock:

Oldcar, שלא תבין לא נכון.. הכל קרה פתאום בשבוע אחד! וה"לחץ" שלי הוא כי זה קרה ממש בסמוך לטסט ככה שאין זמן למרוח וחייבים לתקן את כל צירופי המקרים האלו בבות אחת.. וזה דורש זמן שקצת חסר לי.

!JBL

• תוכן חדש...