Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את החידוש לעולם לא שלחו לי מיוזמתם. תמיד הייתי צריך להתקשר ביוזמתי למענה של משרד הרישוי ולבקש שישלחו לי החידוש הביתה.

חייתי עם זה.

בפעם האחרונה שהתקשרתי - גם את זה לא רצו לעשות. הפקידה ענתה לי שיש בעיה (ולא ידעה להגיד מהי) ושעלי לסור למשרד הרישוי הקרוב. עשיתי כך, ובמשרד הרישוי נתנו החידוש ללא שום בעיה ולשאלתי טענו, שבגלל שמדובר ברכב אספנות, לא נישלחים החידושים באופן מסודר בגלל שרוב בעלי הרכבים הללו בלאו הכי לא מחדשים במועד (?). "אבל" אמרתי, "התקשרתי וגם אז לא רצו לתת", ועל כך התשובה הייתה - "כנראה הפקידה לא מבינה...".

מישהו יכול להסביר את האיוולת הזו?

פורסם

כמו תמיד, החודש קיבלתי שני חידושים לשתי המכוניות שלי, באופן אוטומטי וללא בעיות.

זה נראה כמו בעית ניירת ספציפית ברכב שלך, בשילוב של תשובה מטומטמת של פקידה שלא היה לה טיעון יותר אינטליגנטי בראש.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בתקופה מסוימת גם אני חשבתי שיש כאן איזה מדיניות. אבל אני חיב לצין שמאז שכלי הרכב עובר טסט במועד ובאופן קבוע, מאז גם מגיע החידוש בזמן. כניראה שיש קשר לרציפות העברת הטסט.

אריה

פורסם

זו לא מדיניות, אבל זה קורה הרבה. גם לי זה קרה כמה פעמים (למעשה, אני חושב, שעוד לא היה פעם, שזה לא קרה לי). יותר מזה- ה"פנינה" האחרונה: כשרציתי להעביר בעלות עם ירון על הרום (לפני כשבוע)- בדואר העברה הייתה חסומה! האוטו היה כבר כחודש עם טסט, יש לציין! הלכתי למשרד הרישוי, הפקידה תוך שניה שיחררה לי, ואמרה שזה היה חסום, לא הבנתי בדיוק למה! :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אלי מגיע חידוש באופן אוטומטי כמו שעון שוויצרי כ-חודש לפני פקיעת תוקף הרשיון לכל הרכבים.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
זו לא מדיניות, אבל זה קורה הרבה. גם לי זה קרה כמה פעמים (למעשה, אני חושב, שעוד לא היה פעם, שזה לא קרה לי). יותר מזה- ה"פנינה" האחרונה: כשרציתי להעביר בעלות עם ירון על הרום (לפני כשבוע)- בדואר העברה הייתה חסומה! האוטו היה כבר כחודש עם טסט, יש לציין! הלכתי למשרד הרישוי, הפקידה תוך שניה שיחררה לי, ואמרה שזה היה חסום, לא הבנתי בדיוק למה! :roll:

למה?

כי מכון הטסטים בו בצעת את הטסטים עדיין לא מצא זמן להקליד את עובדת מעבר הטסט למחשב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי במוסטנג שולחים ובפלקון לא...

טלפון ל"רישויפון" פותר את הבעייה ולא צריך ללכת למשרד הרישוי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בקיצור- לכ"א "תופעות" משלו- מדינת ישראל, כבר אמרנו?:wink::-D -שאלה יהיו הצרות שלנו!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מחכה כבר כשבועיים לרישיון נהיגה חדש[אחרי שהקודם הלך לעולמו יחד עם התעודת זהות והטופס ירוק לאופנוע],

בטלפון היא אמרה: "כן, כן, אני מייד שולחת, זה 51 זוזים בלה בלה בלה"

מצד שני, אני כבר חודש נוסע בלי רישיונות וכולם עושים לי איזה משוגע אתה.

----

פורסם

אם רשיונותיך אבדו/נגנבו/הושחתו כדאי לעשות טיול לסניף הקרוב של משרד הרישוי ולא לחכות לדואר זה עלול לעלות לא מעט כסף (הקנס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מעדיף לשלם את הקנס מאשר לבקר במשרד הרישוי.

בשבילי, לחכות 5 שעות במקום שלא שמעו על מזגן, עם כל העולם ואחותו, שווה לי הרבה יותר מ-100 שקל.

ואם אני אתפס או, כשאתפס, בהנחה שאקבל את הדוח, אני אקפוץ לדואר ואשלם אותו,

כי לעצבים שלי אין מחיר.

----

פורסם

אם מגיעים בבוקר מוקדם לא מחכים יותר משעה וזה במקרה הגרוע, לפחות לאן שאני הולך. גם יש מזגן וגם יש חניה וגם היחס מנותני השירות טוב בסך הכל.

פורסם

אני כרגע לא יכול להגיע מוקדם בבוקר, אני עדיין תלמיד בתיכון,

ועוד פעם, אני עדיין מעדיף לשלם 100 שקל, 20 פעם, מאשר לבלות במשרד הרישוי,

סבלנות אין שם, צעקות יש שם, חעפרים ומעכרים לא חסר, והכמות דחיפות, קללות וצעקות שיש שם פשוט משגעת אותי,

פעם אחרונה שהייתי שם נשבעתי שאני בחיים לא אחזור,

אני אחזור רק בעמדת קניית רכב, כדי להנפיק רישיון רכב חדש[למנוע אי נעימיות] ולא מעוניין לראות/לפגוש/לחוש את המקום הזה.

----

פורסם
אני כרגע לא יכול להגיע מוקדם בבוקר, אני עדיין תלמיד בתיכון,

ועוד פעם, אני עדיין מעדיף לשלם 100 שקל, 20 פעם, מאשר לבלות במשרד הרישוי,

סבלנות אין שם, צעקות יש שם, חעפרים ומעכרים לא חסר, והכמות דחיפות, קללות וצעקות שיש שם פשוט משגעת אותי,

פעם אחרונה שהייתי שם נשבעתי שאני בחיים לא אחזור,

אני אחזור רק בעמדת קניית רכב, כדי להנפיק רישיון רכב חדש[למנוע אי נעימיות] ולא מעוניין לראות/לפגוש/לחוש את המקום הזה.

עצה: תעלה על הרכבת וסע לנתניה. ליד תחנת הרכבת יש אזור תעשיה וקניון ובו סניף של משרד הרישוי: נקי, שקט, מסודר, יש תור אבל הוא זז מהר. בשלוש הפעמים שהייתי בו לא חיכיתי יותר מעשרים דקות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כנראה שכאן התשובה

זה מה שקיבלתי היום ממשרד הרישוי אין לרכב טסט 4 חודשים

והיא רשומה אספנות

DSC00232.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...