Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ערב טוב ושבוע טוב!

כמו שכתבתי בכותרת הייתי רוצה להשיר רכב אספנות ליום אחד, האם יש מקום שמשכיר רכבים כאלו?

תודה לעונים!

בברכה עידן בשור.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עפ"י חוקי ארץ ישראל אסור להשתמש בהם לשימוש מסחרי או להשכיר או למכור רכבי אספנות, לכן לא נראה לי שתמצא חברה המשכירה רכבי אספנות. אבל יש פיתרון, פנה אל מועדון חמש [יש אשכול בדביק עם פרטי התקשרות] ובקש רשימה של אנשים המוכנים לתת את רכבם תמורת סכום סמלי של 400 שקל או יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איזה רכב אתה מחפש ולאיזו מטרה?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

באופן רשמי לא שמעתי על מקום המשכיר רכבי אספנות. באם אתה מעוניין להשכיר רכב לצורך אירוע ניתן לפנות למועדון החמש, ברשותם רשימה של בעלי רכבים המוכנים להשכיר את רכבם לאירועים.

כ"כ בלוח יד 2 יש מס' רכבים להשכרה לצורך פרסומות/אירועים בלוח רכבי אספנות, ניתן לנסות שם.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
איזה רכב אתה מחפש ולאיזו מטרה?

הייתי מעונין בחיפושית. יש לך תמונות? למטרת צילומים 3-4 שעות)

מה מספר הטלפון שלך

פורסם

עברית!

אני שוכר,

אתה משכיר,

אני רוצה לשכור,

אתה רוצה להשכיר.

בכל מקרה השכרת רכב דורשת רישוי מיחו וביטוח מיוחד.

אם תהיה תאונה חברת הביטוח כנראה תסרב לשלם.

שלמה דן גדרון

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חבר קרוב מאוד מתחתן ביום ראשון הקרוב, ואני הולך ללוות אותו ביום החתונה.

מתעניינים ברכב מעניין תוך שימת דגש על מראה הרכב והנוחות ופחות על הביצועים שלו.

הרכב הולך לשמש גם כחלק מהצילומים לחתונה.

מבחינתי הצעתי לנדב את היונדאי I25 ליסינג למטרה, אך יש עניין ברכב מיוחד יותר.

יש צורך ברכב מיום ראשון הקרוב בשעות הבוקר עד יום שני (למחרת) בשעות הצהריים.

מבחינת ק"מ, אני מאמין שמגבלה סטנדרטית של 250 ק"מ ליום תספיק לחלוטין.

האם זה שהנהג בן 25 יהיה למגבלה?

כששאלתי לגבי תקציב, נאמר לי שכרגע אין תקציב מוגדר ולכן הכל אפשרי וייבחן :-) .

אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות מניסיון, כמובן המלצות לחברות השכרה מומלצות, טווחי מחירים, רכבים מומלצים למטרה המבוקשת וכן כל מידע רלוונטי נוסף יתקבלו בתודה :-D .

נ.ב יש גם רישיון למשאית, אם יש משהו מעניין בכיוון הכבד ;-)

פורסם

שאלה העולה שוב ושוב לקראת עונת החתונות.

חבל על הכסף והמאמץ. אף אחד לא יזכור באיזה רכב הזוג יגיע לחתונה.

מצאו קרוב משפחה המחזיק ברכב מרווח ובקשו את עזרתו בנהיגה. רצוי שיהיה זה אורח שאינו נוהג לשתות אלכוהול, כדי שיוכל להוביל את הזוג לביו או למלון אחרי המסיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאלה העולה שוב ושוב לקראת עונת החתונות.

חבל על הכסף והמאמץ. אף אחד לא יזכור באיזה רכב הזוג יגיע לחתונה.

מצאו קרוב משפחה המחזיק ברכב מרווח ובקשו את עזרתו בנהיגה. רצוי שיהיה זה אורח שאינו נוהג לשתות אלכוהול, כדי שיוכל להוביל את הזוג לביו או למלון אחרי המסיבה.

הכי מפואר שיש לסביבה להציע זאת היונדאי שהצעתי, כך שאם רוצים משהו מפואר יותר אז צריך לשכור.

עדיף להימנע מהעברת ביקורת על הבחירה לשכור, זה לא מקדם לשום מקום. ביקשו ממני להמליץ על דילים מעניינים

ועל כן אני מחפש :-) .

לא צריך לחפש שום קרוב משפחה, אני כבר התנדבתי לתפקיד (וזאת למרות שקשה להגדיר אותי כ"לא אוהב לשתות". אל דאגה,

הגה ואלכוהול לא מתחברים אצלי).

אתה יכול לדבר עם אבי נוף . יש לו מרצדס 1955 והוא עושה הסעות לחתונות .

09-7484980

050-3535970

תודה על ההצעה, אבל זה לא כל כך מתאים לנו - גם כי איננו מעוניינים בנהג נלווה וגם כי

הוא פחות בקטע של אספנות.

פורסם

אני לא מבין מה המטרה שלך בשרשור הזה. תגגל השכרת רכב לחתונה ותמצא לא מעט קישורים למקומות שעוסקים בזה שם תוכל לבחור ממגוון כלי רכב - ג'יפים , לימוזינות , רכבי סלון. למיטב ידיעתי גיל 25 לא מהווה מגבלה אבל את זה תברר כבר עם בעלי העסק. מבירורים שעשיתי בעבר ( לפני 3 שנים בערך) , X6 תעלה בסביבות ה2500-3000 .

פורסם

המטרה, למקרה שלא הובנה, היא להיעזר בחברי הפורום שכבר יש להם ניסיון בהשכרות דומות - לשמוע

ממה יש להיזהר, איזו חברה עדיפה בסגמנט הזה, אילו רכבים שוכרים בד"כ למטרה

זו וכל פרט נוסף שניתן לקבל.

תאמין לי שאת גוגל אני מכיר היטב וכבר חיפשתי שם ועברתי בין מנועים שונים של חברות השכרה שונות.

חלק משאלתי בפורום באה גם על סמך חיפושיי בגוגל וכך שהגעתי לכל מיני חברות שטוענות שהן משכירות רכבי יוקרה ונתקלתי

שבשם שלהן לראשונה בחיי.

אגב, דווקא כן נתקלתי במגבלות גיל, לפחות לפי מנועי החיפוש של חלק מחברות ההשכרה (להשכרת רכבים מהקטגוריות

הגבוהות).

• תוכן חדש...