Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ו', 14.03.08, בשעה 16:30,

תיערך השקה לרנו 15 TS משנת 1973,

ששופצה ע"י חבר מועדון החמש בני לוי.

האירוע יתקיים במקום המפגש החדש בתל אביב:

' מסעדת גאיה', היכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, (חניה חינם)

בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב.

אני מעלה את השרשור הזה עבור כל אוהבי הרכבים והמוטוריקה באשר הם.

ההזמנה מיועדת עבור כולם, כולל כולם, ראו זאת כהזמנה אישית.

זו הזדמנות פז להגיע ולצפות בהשקה של רכב ששופץ, לפגוש חברים חדשים, להפגש עם חברים "ישנים" ולהכניס את המוטוריקה לתודעה ולמרכז העיניינים כי זה הדבר החשוב ביותר וכך נוכל לקדם את הנושא כאשר כולנו מאוחדים יחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל - מקבל את ההזמנה ומברך על מאמציך לזמן את כולם - באם כולם יתרמו יחדיו כוחות, יש אופציה שנוכל להשפיע במוסדות לטובת רכבי האספנות - כוחנו בהיותינו מאוחדים (ולא מפוצלים).

ביום ו' נפגשתי עם חבר מועדון שהביא קורבט ומס' הרישוי היה בין 7 ספרות, כמה חבל שלא ניתנים יותר המס' בני 6 ספרות.

מקווה שכפי שאת מקווה יגיעו כולם להשקה.

מצא משה

פורסם

:mm_yeah:

תזכורת לכולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לצערי לא אהיה במפגש,

ולשמחתי אני אהיה בברית של בן דודי החדש[עוד גובה חובות הצטרף למשפוחה :lol::lol::lol:]

לכן, אני אבקש זאת בשפתו הנאורה של בני:

בחיייית דינאק, שמישהו יצלם את בני מספר על שרמונטייה הצוחפתית.

----

פורסם

שלום לכולם...

אני בכל מקרה נוסע למרכז(חולון) ביום שישי,

ואני מאוד מעוניין לבוא להשקה...

אני בתור באר7עי מסתבך מאוד במחלפים שלא נדע.

והסתבכתי לא פעם באיילון :?,

השאלה הנשאלת היא האם מישהו יכול להסביר לי מה עושים?איך מגיעים?

מחלף לגווארדיה יש ימינה?!:mm_eek::2gunfire::loco:

תודה,

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

יניב השארתי לך את הנייד שלי בה"פ במידה ולא תמצא את דרכך אל המקום.

ל'

פורסם

היום הגדול הולך ומתקרב :-)

אנשי הצפון היכן אתם?

ממתינים לכם בהיכל ביום שישי.

ל'

פורסם

גם אם תחליט להגיע ללא רכב אספנות יש חניה בשפע וחינם לרכבים "רגילים".

ל'

פורסם

תודה לך ל' על כל מקרה רק יש טיפה בעיה אין לי שיחות בפון.. :oops:

למיטב הבנתי על פי המפה לפני מחלף לה גווארדיה יש פניה ימינה,זאת הכניסה לבאים מן הדרום?

או.קי ועכשיו התעוררה עוד בעיה,איך משם אני מגיע למחלף חולון(ביתה של חברתי):|...?

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

• תוכן חדש...