Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרב מודד הזה, האם מתאים לבדיקות בסיסיות ?

האם מתאים לשימוש ברכב?

האם אמין ומדויק ועושה את עבודתו כמו שצריך?

אשמח מאוד להסבר קצר על תפעול המכשיר

תמונה של המכשיר בבקשה 24640.jpg

האם המחיר 50 ש"ח כולל מישלוח למכשיר בסיסי כזה סביר?

אשמח לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל וכל מיידע יעזור

תודה מראש וערב נעים לכולם

פורסם

שכחתי לציין שמצוין שהוא מתאים לשימוש ביתי לסטודנטים ולחובבנים, האם בשביל בדיקות בתחום הרכב הוא יהיה מספיק יעיל נניח ע"מ לבדוק מתח ,התנגדות, זרם בכל מיניי כבלים או חיישנים/קונקטורים למיניהם?

פורסם

הרב מודד בהחלט מתאים לכל האפשרויות שציינת,

אבל, לדעתי כדאי לך להשקיע טיפה יותר ולקנות משהו עם אמא ואבא,

קו---------------------------------------

פורסם

יש לי משהו דומה בלי הכתום,עלה 85 ש"ח .

אני חושב שמרק פעם העלה הסבר של כל הפונקציות שיש שם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לי כזה כבר כמה שנים בנוסף לFLUKE היקר.

מצויין לרכב ולחובבנים, הפרובים לא שרדו זמן רב רצוי לקנות משהו איכותי עם ראשים מתחלפים (תנין/בננה/פרוב) שזה סיפור של עוד 50 ש"ח בערך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מניח שהמכשיר הנ"ל אכן יספיק לי ע"מ לבצע בדיקות בסיסיות פשוטות פעם בכמה זמן ויישרת אותי נאמנה לאורך זמן

רק רציתי לוודאות שהוא אכן מתאים לבדיקות ברכב ומספק בדיקות מדויקות/טובות

מישהו אוליי בכל זאת יכול לפרט על האופציות של המכשיר ואיזה בדיוק בדיקות ניתן לבצע באמצעותו?

פורסם

זה תרשים שמרק העלה, וכן, הוא מדויק.

זה לא פוטר אותך מלדעת איך להשתמש בו, ולהכיר את הפונק' היותר "מורכבות" (כמו בדיקת הטרנזיסטורים - השקע הכחול).

המכשיר שקנית מקורו בחברה ישראלית , אם היו מכבדים את עצמם טיפה יותר הם היו מעלים לאתר הוראות הפעלה.

לא נורא, המכשיר הוא בטח העתק של מכשיר דומה של חברה יותר "רצינית", חפש מכשירים דומים, שהחברה מעלה לאתר את הוראות הפעלתם, כמו למשל uni

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רק צריך לציין ששקע בדיקת הזרם(העליון)מיועד למדוד זרם עד 10A ואין לו הגנה כך שלא כדאי למדוד זרם ברכב עם המכשיר הזה.

כמוכן השקע המרכזי מאפשר אף הוא מדידת זרם, אך בערכים מאוד נמוכים ,שקע זה מוגן באמצעות פיוז. כך שאם ברצונך למדוד מתח יש לסובב את הבורר למצב מדידת מתח ורק אז לחבר את החוטים.במידה ולא תעשה כך ותסובב את הבורר דרך מצב מדידת זרם אפילו לרגע, הפיוז של מד הזרם ישרף.

שי

פורסם

עוד משהו ,כך בחשבון שהחוטים של הרב מודד הזה נתלשים מהדוקרן בקלות.

חוסר עדינות ותמצא את עצמך קונה חוטים בעוד 20 ש"ח

אם יש באפשרותך, עדיף להוציא עוד 50 ש"ח ולקנות מכשיר פשוט אך עמיד יותר.

שי

פורסם

אצלי זה כבר קרה איפה קונים חוטים חדשים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בוס, מה רמת הידע שלך בחשמל\אלקטרוניקה? האם אתה מכיר מושגים (וולט, אמפר, וואט, אום, זרם ישר, זרם חילופין...) ויחידות מדידה (מגה, מילי, מיקרו, ננו...)?

פורסם
בוס, מה רמת הידע שלך בחשמל\אלקטרוניקה? האם אתה מכיר מושגים (וולט, אמפר, וואט, אום, זרם ישר, זרם חילופין...) ויחידות מדידה (מגה, מילי, מיקרו, ננו...)?

למען הדיוק- מגה, מילי, מיקרו וננו אינם יחידות מדידה, אלא מעין פקטורי הכפלה הם ונקראים Engineering notations.

וולט, אמפר, וואט ואום הם יחידות מדידה.

אם כבר-אז כבר אני אמנה אותם ע"פ הסדר:

פמטו- 10E-15

פיקו- 10E-12

ננו- 10E-9

מיקרו- 10E-6

מילי- 10E-3

קילו- 10E+3

מגה- 10E+6

גיגה- 10E+9

טרה- 10E+12

פטה- 10E+15