Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה לחאפרים או למי שצבר קנסות וכ"ו, ייתכן שהרכב כלל לא בבעלות אותו אדם, וגם אם כן ההחרמה עלולה לפגוע בעוד משתשמשים ברכב מה שנראה לי ייצור בעיות משפטיות שונות ומשונות.

פורסם
אני מבינה את הצורך בזה. יש לרשויות בעיה להלחם לא בנהגים של אותן "מוניות", כי להם אפשר לשלול את רשיון הנהיגה, אלא במעסיקים שלהם שהם בעלי הרכב ו"מכריחים" אותם לבצע עבירות אחרת יאבדו את מקום עבודתם. לבעל הרכב לא ממש אכפת שהנהג שלו נשלל, לא תהיה לו בעיה למצוא אחר.

אבל גם לי נראה שיש בעיה חוקית. רישון רכב הוא מסמך שמעיד על תקינותו ועל העובדנ שנבדק. אזי, אין אפשרות "לשלול" אותו על עבירה שאינה קשורה לכך.

אבל זה לא רק נוגע לנהגי המוניות (שאת זה אני באמת מצדיק), אין לי בעיה שיפגעו בי אישית (ת'אמת יש לי בעיה עם זה, אבל...) אבל אין להם זכות להוריד את הרכב שלי שהוא חף מפשע (שששש... קליאו לא נספר להם את האמת :twisted:)!

Finger's gonna kill me.

פורסם

זה נראה לי מהר מאוד יהיה כמו שאר החוקים שלא נאכפים

זה פשוט לא הגיוני להוריד רכב מהכביש בגלל עבירה

כי מחר אני אשכור לי רכב ואבצע בו עוד עבירות

וחוץ מזה להחרים רכב זה לא עניין פשוט רכב זה דבר רציני ובעל ערך רב ויש מספיק אנשים שעוד יתבעו את המדינה על ירידת ערך של האוטו בזמן שהוא היה מוחרם

ומה בעניין רכב מושכר? איך יורידו אותו הרי הוא מושכר והנהג הוא סתם מישהו שלא קשור לרכב בכלל

לנהגי מוניות זה מוצדק בהחלט למרות שגם פה יש את עניין השכרת מוניות אבל פשוט אפשר לשלול רישיון נהג מונית לזמן יותר ארוך ואם זה הרכב שלו גם כן להחרימו ואם הוא משכיר אותו לתת אזהרה לבעל המונית שלא להשכיר אותה לעבריין המדובר

זה נראה לי תיקון יותר טוב לחוקים המסריחים שלהם

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...