Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר איזה סוג רכב הם, מה השנה פחות או יותר זה מאוד חשוב לי והאם אפשר למכור אותם ובכמה?

DSC03115.JPG

DSC03116.JPG

DSC03117.JPG

DSC03119.JPG

DSC03120.JPG

DSC03121.JPG

DSC03122.JPG

עוד תמונות בתגובה הבאה

פורסם

DSC03123.JPG

DSC03124.JPG

DSC03125.JPG

DSC03127.JPGDSC03128.JPG

והרכב השני אם תוכלו לתת לי פרטים עליו...לא יכלתי לצלם עוד בגלל שהוא היה צמוד לקיר ולא היה ניתן לצלם מעוד זוויות.

DSC03129.JPG

DSC03130.JPG

2 הרכבים במצב מצויין מבפנים, ככל הנראה גם במצב המכני, יושבים הרבה מאוד שנים בלי לזוז.

אפשר קצת פרטים? תודה.

פורסם

סאאב הדגם, תודה

אבל לגבי המספר זה הדגם ? או השנה?

אני פשוט לא מבין בזה, סורי :)

פורסם

המספר הוא הדגם. ה-99 נראה כשייכת לשנות ה-70 וה- 96 לשנות השישים. שתיהן יוצרו במשך מספר עשורים, ולכן קשה לקבוע בוודאות. אולי מומחי סאאב גדולים יותר יוכלו לקבוע.

לא מאמין שתקבל תמורה כספית גדולה ממכירתן.

פורסם

תודה, עזרת לי מאוד.

עוד שאלה קטנה, זה רכב אספנות לא? והוא די ישן לפי מה שאמרת, אז למה הערך שלו יהיה נמוך?

וכמה פחות או יותר יהיה אפשרי למכור אותו?

פורסם

הערך של הרכב לא נקבע רק לפי כמה הוא ישן, אלא לפי המצב התחזוקתי שלו.

הטסט האחרון של הרכב היה בשנת 99, מה שאומר שהוא כבר 9 שנים לא זז. יש השקעה גדולה שצריך לבצע ברכב:

* פחחות

* צמיגים

* בדיקה של המנוע

* החלפה של צינורות

ועוד מיליון דברים שאני לא מבין בהם או סתם שכחתי לציין.

בקיצור יש כמעט 15 אלף שקל להשקיע כדי להביא את הרכב למצב מצוין.

כמה מקבלים על זה כזה רכב שעומד? בטח איזה 5000 ש"ח. אולי פחות.

פורסם

על פי התמונות אני מעריך שצריך להשקיע בהם הרבה יותר.

15 אש"ח להביא, אולי למצב נסיעה.

למצב מצוין, אינני סבור ש-30 אש"ח יספיקו

פורסם

הכי חשוב: יש להן ניירות בכלל? -כי אני לא הואה מספרים. אם שניהם עם הורדה מהכביש- מחירם בסביבות מחיר הברזל... "רכב אספנות" -היא בסה"כ הגדרה במשרד התחבורה, ולא מוסיפה כלום לערך הרכב.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הערך של הרכב לא נקבע רק לפי כמה הוא ישן, אלא לפי המצב התחזוקתי שלו.

הטסט האחרון של הרכב היה בשנת 99, מה שאומר שהוא כבר 9 שנים לא זז. יש השקעה גדולה שצריך לבצע ברכב:

* פחחות

* צמיגים

* בדיקה של המנוע

* החלפה של צינורות

ועוד מיליון דברים שאני לא מבין בהם או סתם שכחתי לציין.

כמה מקבלים על זה כזה רכב שעומד? בטח איזה 5000 ש"ח. אולי פחות.

וזה כבר שטויות,לשיטתך רכבים נדירים ששווים מיליונים ימכרו ב5K ומטה בגלל שהם עומדים וזקוקים לשיפוץ יקר.

הלוואי באמת שהדברים היו כמו שאמרת.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ככל שהרכב נדיר יותר ויקר יותר, ללא קשר

לרמתו ומצבו כך ערכו עולה.

צא מתוך נקודת פתיחה שאומרת:

רכב שהיה יקר ביום יצורו יהיה תמיד יקר כרכב אספנות ישן...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לפי הפגוש האחורי הסאאב 96 יכולה להיות משנת 1970 עד 1974. בשנת 74 הם החליפו לפגוש פלסטיק ולפני זה היה ניקל מלא.

אם יש רישיונות, את הסאאב 96 אפשר אולי למכור בכמה אלפי שקלים בודדים. לדעתי, משהו בסגנון ה- 2000 עד 4000 ש"ח תלוי במצב הרכב. אם אין רישיונות, בכמה מאות שקלים למען פירוק החלקים לטובת אקסמפלרים נוסעים. הסאאב 99 שווה משהו דומה.

בכל מקרה לא מדובר בכלי רכב נדירים. אפשר למצוא כאלו במצב מצויין ונוסעים.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם
לפי הפגוש האחורי הסאאב 96 יכולה להיות משנת 1970 עד 1974. בשנת 74 הם החליפו לפגוש פלסטיק ולפני זה היה ניקל מלא.

אם יש רישיונות, את הסאאב 96 אפשר אולי למכור בכמה אלפי שקלים בודדים. לדעתי, משהו בסגנון ה- 2000 עד 4000 ש"ח תלוי במצב הרכב. אם אין רישיונות, בכמה מאות שקלים למען פירוק החלקים לטובת אקסמפלרים נוסעים. הסאאב 99 שווה משהו דומה.

בכל מקרה לא מדובר בכלי רכב נדירים. אפשר למצוא כאלו במצב מצויין ונוסעים.

כמה הסאאב שלך שווה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
כמה הסאאב שלך שווה?

"מוכר? מוכר?" :wink:

בניגוד לאחרים אין לי בעיה לחשוף את מה שאני חושב לגבי השווי של הרכב.

וחשוב לציין שהוא לא למכירה...

רכב כזה במצב טוב יעלה בארה"ב בסביבות ה 3,000 דולר. במצב מעולה 5,000 דולר. ניקח את הממוצע. נוסיף עלויות משלוח ומיסים ונגיע לסביבות ה 10,000 דולר. דהיינו משהו בסביבות ה 35,000 ש"ח עד ה 40,000 ש"ח.

שיפוץ של רכב "ישראלי" במצב המוצג כאן יביא אותך לסכומים דומים.

אני מעריך שהרכב שלי שווה סכום דומה לזה. וכפי שתמיד אומרים פה, הרכב שווה למוכר סכום מסויים ולקונה סכום אחר.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

• תוכן חדש...