Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפי המאסטר

שמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאטריק לה-קוואמה , בראיון לYNET :

"כשהצטרפתי לרנו לפני חמש עשרה שנים ואמרתי לכולם שאנחנו נעשה מכוניות צרפתיות, הסתכלו עלי באופן מוזר. באותה תקופה כולם עשו, דיברו וחלמו על מכוניות עולמיות. זו הייתה מילת הקסם וזה היה העתיד. אפילו לנו הייתה כזו -רנו 9. ואני אמרתי להם: 'אתם תעשו מכוניות משעממות ואפורות. אתם תכרו קבר לעצמכם אם תייצרו מקררים'. הרי אין מוזיאונים למקררים, אבל יש כאלה למכוניות".

נשמע מוכר? :shock:

פורסם

אחח, זה מה שקורה למי שלא התוודע לי.כ ולמעלליו בתפוצות...

אחרת זה היה משהו בסגנון של - "אין מוזיאון למקררים, אבל הגיע הזמן שיהיה ואוטומטיים - אז יאללה להמשיך לייצר את ה9\21\25\11, כמו שנאמר וילכו בדרכי צדיקים ויפלו על הפרצוף ויאמרו כי טוב ויקנו סדאן אוטומטי בשביל לסוע לבד ויראה העם כי טוב וישתחווה ללוי יצחק"...

(ספר- חר, פרק- טא, פסוק ברט"א בריבוע).

:mm_tongu:

פורסם

לא היה לנו אותו?

האדם שאחראי שדגמים חדשים של רנו לא יראו כמו גלגול של ה-19 המכוערת.

אדם שיוצר עיצובים שגורמים לכל תעשיית הרכב ליצור חיקוים לרנו(סניק\RX4,טווינגו,ול-סאטיס,אוונטיים ועד דגמי תצוגה גאונים,אם כי לא תמיד יפים).

עכשיו גם יש את המגאן החדשה ובקרוב קליאו וסניק חדשות שגם אם לא יהיו יפות עדיין יהוו ציון דרך עיצובי בתעשית הרכב(כמו בעשר שנים האחרונות).

אפילו מתחרה לדוקאטו נראה טוב (רנו טרפיק).

באמת שאני לא מעונין בלפרסם את רנו (ההיפך הוא הנכון),אבל ההשפעות שהיו לטווינגו ולסניק על עולם הרכב הן עצומות,צורת ה-MONOBOX תפסה חזק בכל העולם.

אם איכות ההרכבה והחומרים תהיה כמו העיצובים ?

אז רק ישאר להחליף יבואן וגם האוטו הבא שלי יהיה רנו :!:

• תוכן חדש...