Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אצלי כל החיים הייתה משיכה למכוניות ישנות. ולפעמים כ"כ הייתי רוצה "להוסיף" למכונית יומיומית שלי רכב ישן כלשהו ולשפץ שפשוט אוכל את הלב.

הבעייה, שאין איפה להחנות עוד רכב... :oops:

האם משהו ממכם, יש לו בעייה דומה? אם היה לי שטח פרטי או גינה, זה היה יכול לפתור את העניין - אבל אין...

בינתיים הפתרון היחיד שיש לי, זה להחזיק את האחת שלי וזהו. אני בשום פנים ואופן לא מוכן להפרד מהאלפא שלי.

במידה ומשהו ממכם יש לו בעייה דומה, מאוד הייתי רוצה לשמוע איך אתם פותרים אותה?

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בת"א היה לי שכן שגר שהיה לו חניה ליד הבית , אך לשכן לא היה אוטו.

הוא הסכים לתת לי לחנות בחניה שלו (חינם אין כסף ,למרות שהצעתי לו).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הלוואי והיה לי שכן כמו שלך...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשאין ברירה משכירים חניה בחניון תת קרקעי של מרכז מסחרי או משהו כזה בתשלום מופקע לחלוטין.

במקרה שלי 250 ש"ח לחודש אבל ללא הבטחה שהרכב בטוח ואכן מתברר שמפרקים ממנו או מנסים לפרק אותו .

לצערי כרגע אין לי פתרון אחר.

שלום חברים.

אצלי כל החיים הייתה משיכה למכוניות ישנות. ולפעמים כ"כ הייתי רוצה "להוסיף" למכונית יומיומית שלי רכב ישן כלשהו ולשפץ שפשוט אוכל את הלב.

הבעייה, שאין איפה להחנות עוד רכב... :oops:

האם משהו ממכם, יש לו בעייה דומה? אם היה לי שטח פרטי או גינה, זה היה יכול לפתור את העניין - אבל אין...

בינתיים הפתרון היחיד שיש לי, זה להחזיק את האחת שלי וזהו. אני בשום פנים ואופן לא מוכן להפרד מהאלפא שלי.

במידה ומשהו ממכם יש לו בעייה דומה, מאוד הייתי רוצה לשמוע איך אתם פותרים אותה?

תודה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בעיר שלי אין גם חניון תת קרקעי... אני ינסה לראות בין חברים ומשפחה אולי יסכימו לאכלס עוד רכב בחנייה.

חברים תודה. :-)

פורסם

תמיד אפשר למצא מקום חניה "נורמאלי" שקרוב למקום מגוריך. אתה נוסע לשם ברכב היום יומי, מחנה במקום רכב התחביב וחוזר חלילה. יש רבי קומות שהחניה שלהם לא מסומנות אפשר להחנות שם רכב גם כך השכנים לא מכירים את כל הדיירים. תשתדל תמיד שאתה לוקח את הרכב לשאול לשלום השכן בחניה ולברר גם אם לו יש בעיה במים החמים.

פורסם
. יש רבי קומות שהחניה שלהם לא מסומנות אפשר להחנות שם רכב גם כך השכנים לא מכירים את כל הדיירים. תשתדל תמיד שאתה לוקח את הרכב לשאול לשלום השכן בחניה ולברר גם אם לו יש בעיה במים החמים.

כל כך ישראלי וכל כך מגעיל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפחות עכשיו אני יודע איך אנשים מקבלים רעיונות כאלה...

חלש מאוד,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יכול להיות שחלש מאוד בקטע הרעיוני אבל אם החנייה הייתה שלהם בטאבו כל חניה הייתה מסומנת והיה שער בכניסה. ולכל רכב שלא שייך היו מזמינים גרר. נקודה למחשבה.

פורסם
יכול להיות שחלש מאוד בקטע הרעיוני אבל אם החנייה הייתה שלהם בטאבו כל חניה הייתה מסומנת והיה שער בכניסה. ולכל רכב שלא שייך היו מזמינים גרר. נקודה למחשבה.

אלקמינו,

זה שהחניה לא מוצמדת לדירה ממש לא אומר כלום. אני מכיר בתים שלדייר יש רק זכות חניה על בסיס מקום פנוי, אבל החניון עדיין רכוש כלל הדיירים.

לתפוס חניה שכזאת פירושו לגזול זכות של דייר מסויים. אם כך, אני חושב שזה יהיה לגיטימי אם דייר יעיף רכב שכזה החוצה ותחזור ותמצא אותו עם קנס.

אספנות היא תחבחב יקר, ולפני הרכב כמובן יש את בעיית החניה, אז נכון, לפעמים צריך לקנות קודם בית מתאים כדי שיהיה מקום לרכב.

גם זה צריך להילקח במכלול השיקולים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כניראה אני יאלץ להמתין מספר שנים עם הקטע של אספנות, עד שיהיה לי בית או משהו, כי גם ככה המשפחה שלי תופסת 2 מקומות חנייה (מזל שיש דייר בלי אוטו, אחרת אני לא יודע איפה הייתי חונה את האלפא שלי).

לצערי אין בעיר שלי חניונים תת קרקעים, שכן עם מקום חנייה פנוי וכד'...

• תוכן חדש...