Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע לציון 60 שנה בבית סיפרנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורם שלום

הנני מורה בבית ספרבכפר סבא,בשבוע האחרון של מרץ אנו נקדיש כל יום בבית הספר לעשור שונה במדינה (לכבוד 60 שנה למדינה). יום א' שנות החמישים, יום ב' שנות השישים וכו'. כאשר בכל יום נעסוק בארועים של אותו עשור, באופנה, במוסיקה ובספורט. במהלך התיכנון הועלה הרעיון להציג רכבים שמשקפים את אותה תקופה. לצערנו לא נוכל לשלם לבעלי המכוניות למרות שאני חושב שזה ראוי לשכר.

אם יש מעוניינים, אנו נשמח מאוד. ניתן ליצור איתי קשר בה.פ.

תודה ושבת שלום

פורסם

ממליץ מאוד לקחת בחשבון את הסוסיתא!!תוצרת הארץ חשובה יותר מכל היצרן אחר שייבוא לארץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום רב.

בכדי לענות על הבקשה שהעלית, ומאידך לא לגרום לבעלי הרכבים לבזבז יום עבודה ללא תשלום,

יש לי פתרון מעשי.

בכל שישי בשעה 16:00 מתקיים מפגש של מועדון החמש בחניית תחנת סונול שבצומת רעננה כפר סבא.

תוכלו לארגן את התלמידים לסיור במפגש. משתתפות בו 20-25 מכוניות.

ניתן יהיה גם לתת להם במאורגן קצת רקע והסברים, וסיפורים מעניינים.

אני יודע שלא לומדים נשישי בשעה כזו, אולם לא בכל יום יש יומולדת 60 למדינה,

וכאמור, העניין הוא בכדי למנוע מבעלי הרכבים שעובדים בימי השבוע אובדן הכנסה.

אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר ולפתח את הרעיון.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום רב.

בכדי לענות על הבקשה שהעלית, ומאידך לא לגרום לבעלי הרכבים לבזבז יום עבודה ללא תשלום,

יש לי פתרון מעשי.

בכל שישי בשעה 16:00 מתקיים מפגש של מועדון החמש בחניית תחנת סונול שבצומת רעננה כפר סבא.

תוכלו לארגן את התלמידים לסיור במפגש. משתתפות בו 20-25 מכוניות.

ניתן יהיה גם לתת להם במאורגן קצת רקע והסברים, וסיפורים מעניינים.

אני יודע שלא לומדים נשישי בשעה כזו, אולם לא בכל יום יש יומולדת 60 למדינה,

וכאמור, העניין הוא בכדי למנוע מבעלי הרכבים שעובדים בימי השבוע אובדן הכנסה.

אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר ולפתח את הרעיון.

בברכה

אבי, המפגש בימי שישי מוכר לי מהתמונות, אני בהחלט מקווה לבקר במפגש כזה בקרוב. זה אפשרי לארגן כמה ילדים לביקור אך צוות המורים חשב לקיים פעילות בבית הספר כי אז יותר ילדים יחשפו לזה. בכל אופן כל מי שיכול ביום שישי בבוקר אז זה יהיה נהדר. אני מקווה שחברי המועדון הישראלי אולי יתענינו בכך.

ערב טוב

ארן

פורסם
אבי, המפגש בימי שישי מוכר לי מהתמונות, אני בהחלט מקווה לבקר במפגש כזה בקרוב. זה אפשרי לארגן כמה ילדים לביקור אך צוות המורים חשב לקיים פעילות בבית הספר כי אז יותר ילדים יחשפו לזה. בכל אופן כל מי שיכול ביום שישי בבוקר אז זה יהיה נהדר. אני מקווה שחברי המועדון הישראלי אולי יתענינו בכך.

ערב טוב

ארן

שלום ארן,

אני מאמין שפניה מסודרת למזכירות המועדון תענה בחיוב,

כולל בקשה מיוחדת לסוג הרכבים (מומלץ)...

ערב טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...