Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב - הדברים הבאים מובאים כרגע כמשהו רעיוני בלבד,

ועדיין לא החלטתי האם לצאת לפועל עם האמור או לא.

לכן, אני אבין במקרה ולמי מכם אין סבלנות להשקיע זמן ומאמץ בשרשור שיתכן שלא יוביל למשהו בכלל, או בטווח הזמן המיידי.

עד כאן ההתנצלות.

כעת.

אני נוהג על וולקן 92'. אני מאד מרוצה מהרכב, אבל חשבתי לעצמי שאולי יהיה נכון להחליפו ביום מן הימים ברכב חדש יותר.

להפתעתי גיליתי, שככל שהשנתון עולה, הרכבים ה"סטנדרטיים" מאבדים קצת מהאופי שעוד קיים בדורה של הוולקן.

לכן.. חשבתי שאם כבר היה לי תקציב למכונית חדשה יותר... למה ללכת קדימה?

אפשר ללכת אחורה ולאתר מכונית שהיא מלאת אופי וגם בעלת הנאת נהיגה מסוג אחר לחלוטין.

אם במכוניות חדשות יותר אני מבין אך מעט - במכוניות ישנות אני לא מבין דבר וחשבתי לשאול את מומחי הפורום:

אלפא ספיידר משנות ה70-80, במצב נסיעה הדורשות שיפוץ מסוים.

על כמה אנחנו מדברים מבחינת תקציב?

במידה וכדאי לשקול ייבוא - איך זה מתבצע? פשוט נותנים BID בEBAY, מוצאים חברת שילוח ואז הולכים עם צ'ק שמן למכס?

טיפולים, תיקונים - יש בארץ מי שיודע לעשות? טווח מחירים?

ביטוחים?

מבחינת התנהגות ונסיעה - ברור לי שרכב ישן הוא לא רכב חדש ורכב בעל אופי בגיל מזדקן הוא לא בדיוק וולקן שסובלנית לשטויות של נהגה המשועשע.

עדיין אני תוהה האם לרכבים האלו נותר משמץ היכולות שהיה להן כשעזבו את מפעלנו כשהן טריות ופריכות?

רבים נוספים מדהימים שכדאי לשקול? (פיאטים למיניהן לדוגמה?)

אשמח לחוו"ד, בינתיים כללי, בעניין והמלצה "מאיפה כדאי להתחיל לחשוב" על העניין.

(המחשבה שהובילה אותי היא, ששנת 87 (רכב המופיע ביד2), נניח, זה לא כלכך רחוק מ92. כלומר... זה להשאר בערך על אותו קו זמן. אבל היי, כאמור, מה אני מבין)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

Hello

The bast answers about Alfa Romeo you will get in Alfa's club of Israel: Iaroc.org.il

But I'll try to give you some tips: It's an extremelly diffecult to find an old Spider in a good condition. If you want to restore it, be ready for a veeery big amount of shekels, because the technic of this car is very complecated and the parts cost quiet much.It's an expensive "toy", but it will give you so much fun that you will forget your ZX very very soon8)

Also the Fiat Coupe can give you a great handling and a great engine and you can use it daily very simply.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...