Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן... אהמ,כן....

במה אני אמור להתחיל?

טוב , אז למי שלא שם לב הכינוי שלי ממש מרמז על סוג הרכב שבו אני הוגה יומם ולילה בלכתי בדרך בשוכבי ובקומי:lol:

כן, כן, אני מאלו שיודעים נכונה כי קירור המנוע בנוזלים מיותר הוא וכי מקומו הכון הינו מאחור!(גם גאון המוטוריקה טאקר טען את אותו הדבר:-D)

במשך שנים הייתי מגפף באהבה צלעות קירור רותחות(אייי!!) ומרקד ביאוש על גלגלי wide five תקורים שסרבו להפתח(אנטישמיים :evil:הייתי טוען אז)ונזהר ממתדלקים נמרצים שהתעקשו להוסיף לי מיים:shock:

לפני הצבא ב 1985-6 החזקתי בבאגי נאה על שילדה מקוצרת שנמכרה בעצב ובשנת 1992 גם בחיפושית 1972 יחודית למדי-מנוע 1600 dual-port בתקן אמריקאי(תקן! לא דגם ה super-beetle בעל החלון המעוגל)והיכרותי עם נושאי הדגל של החיפושית בארץ באותם הימים היתה עגומה:x!!!

למרות שכבר אז היו אחד או שניים ש"התעסקו" בחיפושיות בארץ הקודש, הם היו ברובם "מאכרים" ידועים לשימצה שנהנו למכור לוקשים ואביזרים במחיר מופקע(היו גם כמה ישרי דרך...)ולהסביר לי "כמה אני לא מבין מהחיים שלי" וכי מה שמופיע במגזין hot-volkswagens הוא "שטויות, לא בשביל הארץ" והמעטים שכן ידעו....ניצלו את ההזדמנות לפשוט את העור למי שרצה משהו טיפ טיפה שונה או ביצועיסטי...התחלתי ללמוד לטפל ולתקן לבד(הפשטות המכנית רק עזרה למתן את הנזק....)

מותו של אבי קטע את החיים השלווים שהיו לי ונאלצתי לברוח על נפשי מאימת נושיו לחו"ל...(החיפושית נשארה לגורלה בארץ:cry:)

אך מעז יצא מתוק!!:-D

לאחר שנה וחצי של נהיגת קנוורטים ופיטרבילטים coast to coast החלטתי לקנות רכב פרטי(נחשו מה?) לאחר שהוצאתי את מזומני הדלים על חיפושית baja מרוטת נוצות חיפשתי את הדרך לתבלן את המנוע והמתלים במעט צ'ילי משובח....

ומי אמר שלפולנים אין מזל?

כי מכל המקומות שבעולם נחתתי אצל בחור יהודי חם ושמו gene berg שחוץ מהיותו בחור נהדר למופת הסתבר שהוא אחד מנביאי ה air-cooled בארה"ב ובעולם כולו!

חיש מהר ננטשה העבודה הקודמת לטובת עבודה אצל ג'ין שהיה עבורי כמו אב שני! ממעט השיפורים שתיכננתי להכניס בתחילה חלו שינויים קלים בתוכניות שהפכו את המיתלים לרגלי נמר שריריות והמנוע לדרקון מוגדש של כמעט 500 כ"ס....

במשך השנתיים וחצי הבאות עברתי כמטורף מסדנאת שיפורי air-cooled אחת לשניה מסניף את עשן הצמיגים במסלולי הדראג

מתעטף באבק של סדרת ה score ומלטף במבט עין חומדת את יצירות הקסטום של ה"פאצ'וקוס" המקסיקניים בקליפורניה...

שנים טובות ורבות עברו חזרתי לארץ עם ידע רב וזכרונות נפלאים והנה עכשיו לאחר הגירושין התעורר לו החיידק שוב...

החלטתי לחזור לסצינה!!! כן כן,שוב! בואו אלי כל נדכאי וחלכאי החיפושיות!!! הבה ונחלוק מידע רב שצברתי, קשרים בחו"ל,ידע טכני, והחשוב מכל: איך גם אתם התפרנים יכולים....שכן אחי הביטלמניים גבורי התהילה והמוסך,להחזיק חיפושה קלאסית,אפילו קצת hi-preformnce משימה פשוטה ביותר היא.... אתם לא חייבים להישחט על מזבח האספנות!

וכאן יקירי באה בקשתי הגדולה מכולן:

זוכרים את אותה "חיפי" שנטשתי למר גורלה?

אותה נסיכה נשארה בידיו של אדם שפשוט החליט שהיא שלו! כשחזרתי לארץ ניסיתי לברר מה עלה בגורלה של אהובתי אך אותו אדם היה שלילי ביותר וסרב לדבר עימי ואף איים עלי!

והנה עתה בעוד עבדכם התפרן חושב על קומבינה להשגת חיפושית בזול הסתבר לי כי אותו אדם נפטר וכי העסק והמגרש שלו(שבו השארתי את הרכב) עברו לבניו...

שאלותי הן: איך אוכל לברר מה עלה בגורלה? איך אוכל לקבל אותה חזרה? האים חלה התיישנות כלשהי?(מעולם לא העברתי בעלות למישהו אחר אך במשרד הרישוי הרכב אינו מופיע על שמי)האם במידה והרכב נמכר למאן דהו ללא רשותי אוכל להשיב אותו אלי?

אני מבקש בכל לשון של בקשהממי שיכול להשיב לי תשובה בנידון לעשות כן בהקדם!

בברכת השמח להצטרף

beetlejuice

פורסם

כבעל חיפושית בתהליכי שיפוץ (למצב מקורי) וכאיש חוק, במידה ולא העברת בעלות על הרכב יתכן ונפלת קורבן לתרמית או הונאה גש עם המסמכים הרלוונטיים למח' הונאה הקרוב למקום מגורך והגש תלונה רשמית.

שם גם ינחו אותך כיצד לנהוג הלאה. הסיכוי לא גבוה אבל קיים! בהצלחה...

במידה ותירצה עזרה נוספת פנה אלי בפרטי-רן

%D7%94%D7%93%D7%9C%D7%A7%D7%AA %D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%AA 16[1].08.2007 012.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שיהיה לך בהצלחה!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

יותר קל ופשוט לקנות אחת ב 3000 - 5000 ש"ח ולשפץ מאשר לעבור את כל כאבי הראש. פעם היה יותר קל להעביר בעלות היו חותמים על נייר ובלי תעודת זהות היו מעבירים בעלות. יכול להיות שהרכב עבר כבר מס' ידיים שהם קונים תמימים לגמריי.

• תוכן חדש...