Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי רדיו דיסק באוטו שלי (מרצדס 260E שנת ייצור 86) והחימום פתאום הפסיק לעבוד.

בשביל להוציא את הרדיו הקודם הייתי צריך לפרק את כל הקונסולה הקדמית - שליטה על המזגן, כל הכפתורים של ההורדת משענות ראש ארבע ווינקרים וכו' מכיון שהרדיו היה תפוס בלחץ.

שהוצאתי את הרדיו הישן החזרתי את הכל ומאז זה הפסיק לעבוד, לפני יומיים פתחתי שוב את הכל שם ולא מצאתי משהו שמנותק או קרוע, מישהו אולי יודע מה הבעיה?

פורסם

פיוז, המערכת החדשה הקפיצה את הפיוז, אם תיבדוק היטב תגלה שעוד מערכת חשמלית אחת (לפחות) לא עובדת. עבור על הפיוזים כולל הראשיים שבמנוע!-עדכן אותנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יכול להיות אבל 95 אחוז שזה לא פיוז כי בשבוע האחרון התחלתי לטפל באוטו בצורה אחרת אז סידרתי את הצופר שהיה מקצר והיה שורף פיוזים של הווינקרים ואם זה היה פיוז הייתי רואה, אבל שוב אני יסתכל.

עכשיו נזכרתי בעוד משהו, בקונסולה הזו יש כפתור שמפעיל את המדחס או את הסינון של האויר אני לא יודע מה זה בדיוק אבל זה כפתור שמצויר עליו כמו ציור של מעגל תנועה והוא קשור איכשהו למזגן או לחימום וברגע שאני לוחץ על הכפתור אז המערכת של הסינון מתחילה לפעול, זה קשור למזגן או לחימום איכשהו? בכל מקרה אני מחר יסתכל על הפיוזים ויעדכן, אבל בינתיים למי שיש רעיון או יודע מה הבעיה שיכתוב כאן בשביל שאני ידע לבדוק עוד כמה דברים ולא רק פיוזים.

פורסם

הכפתור הזה הוא ככל הנראה של הסירקולציה,אם הפיוזים תקינים רוב הסיכויים שיש נתק שלא ראית

תנסה להוציא שוב את הקונקטורים ולחבר בחזרה.

פורסם
הכפתור הזה הוא ככל הנראה של הסירקולציה,אם הפיוזים תקינים רוב הסיכויים שיש נתק שלא ראית

תנסה להוציא שוב את הקונקטורים ולחבר בחזרה.

כן בדיוק הסירקולציה, הקונקטורים הם בעצם יחידה אחת שמתחברת לכל הקונסולה וביחידה הזו הזו הסתכלתי ולא ראיתי שום נתק, אני מחר יבדוק שוב את כל העניין.

פורסם
יכול להיות אבל 95 אחוז שזה לא פיוז כי בשבוע האחרון התחלתי לטפל באוטו בצורה אחרת אז סידרתי את הצופר שהיה מקצר והיה שורף פיוזים של הווינקרים ואם זה היה פיוז הייתי רואה, אבל שוב אני יסתכל.

99.9 אחוז שכן הפיוז, מוכן להתערב על כוס תסס בקיוסק בדיזנגוף...האופציה הפחות טובה מבחינתך יוניט המזגן....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תנתק את הקונקטור של הקונסולה ותבדוק אם כל המחברים במקומם(בשורה אחת) ולא אחד שנמצא קצת בחוץ.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
99.9 אחוז שכן הפיוז, מוכן להתערב על כוס תסס בקיוסק בדיזנגוף...האופציה הפחות טובה מבחינתך יוניט המזגן....

מתי אתה ואני יושבים על כוס תסס בקיוסק? זה לא פיוז.

מחר אני אבדוק את הקונקטורים היום התעסקתי קצת במשאבת וואקום, למישהו יש מושג מאיפה אני משיג אחת כזו?

• תוכן חדש...