Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אחרי הפחחות בדרך אל התנור ... (Alfa Sprint )


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלב הפחחות , הגיע תורו של הצבעי .

חומר פחחים אחרי התיקונים . בהמשך - שכבת פוליאסטר , קומפק פילר , יסוד וצבע .

תמונות מעודכנות מהתקדמות היום :

008xh0.jpg

011dk1.jpg

012ix1.jpg

013bq6.jpg

021ts7.jpg

036xm5.jpg

042rm3.jpg

I LOVE MY ALFA ROMEO

  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בחרת כבר צבע לכלה, או שעדיין משאיר אותנו עם ההפתעה?:?:

 

 

 

 

 

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאחר אינסוף התלבטויות והתייעצויות לגבי בחירת הגוון , החלטתי על הגוון עליו חשבתי תחילה והוא הגוון הכסוף מטלי בקוד המקורי שכן הספרינטים יצאו לשוק תחת 4 גוונים : אדום , שחור, כסוף ובז' .

הנה מצורפת תמונה של אחת כזו של מכר מאוסטרליה שגם סידר אותה עד הפרט האחרון .

 

lhs02ac9.jpg

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

ניראה פרוייקט מדהים!

אתה עושה את הפחחות והצבע במונזה?, המוסך שם מאוד מקצועי אני מטפל שם בפג'ו שלי.

דרך אגב לבעלים של המוסך (אני מניח שאתה מכיר) יש אלפות מהממות , GTV מלוקקת אחת המדהימות לדעתי ועוד כמה אלפא סוד משופצות .

פורסם

אכן , הספרינט במקור הייתה בגוון לבן בז'.

כל נושא של פירוק הרכב "עד הבורג האחרון " נעשה על ידי .

פחחות - לצורך העניין , גוייס ע"י מנהל הפחחייה , פחח אמן .

השלב הנכחי - שלב הצבעות , מתבצע ע"י מנהל הפחחייה / צבעייה וצבעי המוסך .

מכאן אנצל הודעה זו להבעת הערכה ותודה על שיתוף הפעולה לאורך כל הדרך לצוות מוסך "מונזה" על כל עובדיו .

I LOVE MY ALFA ROMEO


×
×
  • תוכן חדש...