Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר ה- G-TECH למדידת נתוני הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע כמה מכם מכירים את זה, אבל רכשתי מכשיר G-TECH . מהו המכשיר?

קצת נתונים עליו

1. מודד hoursepower

2. Torque

3. 0-100

4. RPM

5. כוח בלימה

כמובן ניתן להקליט איתו תוצאות, לבצע כיוונים ושוב למדוד, הכל נשמר על המכשיר ובדגם RR ניתן להוריד הכל למחשב

ובעצם מה לא...

כך ניראה המכשיר

SS.jpg

לפרטים נוספים www.gtechpro.com

ברוך -

פורסם

לא צריך "דיינומטר" (אם אני לא טועה זהו השם [ כמו עגלה שעולים עליה]) בשביל לבדוק הספק כ"ס ומומנט בטכל'ס?

נשמע מכשיר מעניין, יותר מעניין לראות אותו בפעולה ;)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רק עם תשתכבו ותקריבו קורבנות ל V8

אבל אני בטוח שאפשר לסדר משהו

אבל שברוך לציין שצריך לשקול את הרכב לפני.

בלי זה המדידה לא שווה כלום.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

המכשיר נבדק בכללי וניראה מדהים!!!!

אני לא מכונאי ומוכר את השירות

אבל תבדק האפשרות להשאיר את המכשיר ב" מוזיאון" אצל עומר ממוסך GM-ONE ואז יתואמו בדיקות

בברכה

ברוך

ברוך -

פורסם

צריך לזכור כי מדידת HP היא מדידה של נטו. היצרן נותן תמיד HP של המנוע...ויש הנוהגים למדוד על הגלגלים ב DYNO

המדידה הכי נכונה היא בנסיעה שיש גם התנגדות הרוח, טמפרטורה חיצונית וגורמים סביבתיים שונים..כך המדידה אומנם תהיה יותר נמוכה אבל הכי אמיתית.

אצלי ברכב, הגיר עדין לא הוחלף ו"אוכל" הרבה מכוח המנוע. בעוד שבוע יוחלף הגיר לגיר TCI חצי אוטומט ואז כמובן בנתונים יהיו אחרים לגמרי

להלן מה שמדדתי היום על הרכב שלי מסוג פיירברד 74. HP ושאר הנתונים בהמשך אוסיף

מ 0 -100 - התוצאה שנרשמה 5.72 שניות

IMG_0567.jpg

ברוך -

• תוכן חדש...