Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנושא EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכיתי ברפידות ברקס לפני הרבה חודשים, לפי טענת המוכר הוא שלח לי אותם מייד אחרי התשלום, הפריט לא הגיע אליי והמוכר כבר לא עונה לי למרות שהו ממשיך למכור,

אני מעוניין לתת למוכר פידבק שלילי אבל כיוון שעבר הרבה זמן הזכיה שלי "ניבלעה" איפה שהוא בהיסטוריה של MY EBAY,

בדרך כלל שמוכר עונה לי במייל פנימי של EBAY אז יש את הקישור למכירה/זכיה, אבל המוכר הזה היה עונה לי ישירות למייל האישי שלי ולכן אין לי את הקישור למכירה, מה עושים ?

בנוסף יש לי עוד פריט שהיה צריך להגיע מזמן ועדיין לא הגיע והזכיה עדיין מופיעה אצלי ב-MY EBAY, מה קורה אם אני נותן פידבק שלילי למוכר ולאחר מכן פתאום החבילה מגיעה ?

תודה לעונים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

1. לפני מתן פידבק שלילי בקש החזר כספי

2. במידה והמוכר מסרב, תן תלונה בPAYPAL - הם נוטים להחזיר את הכסף במלואו.

3. אפשרי שתקבל את הכסף בחזרה, ואח"כ יגיע המוצר - פעל כאן לפי צו מצפונך.

בהצלחה.

פורסם

אם שילמת בפיי פאל - תוכל לאתר את מספר הפריט בהסטוריה של פיי פאל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

1. יש לי את מס הפריט באישור התשלום של PAY PAL, אבל הקישור למכירה כבר לא עובד, עבר 8 חודשים, איך נותנים פידבק שלילי ?

2. איך נותנים תלונה ב-PAY PAL ?

פורסם

:roll:אגב ניזכרתי שהפריט הראשון שהזמנתי ב-EBAY לפני כ-6 שנים לא הגיע אליי, בעקבות פניה שלי למוכר באותו זמן הוא טען שהחבילה חזרה אליו אחרי כמה חודשים והפריטים שבורים, האם ניתן לעשות עם זה משהוא ? את התשלום הזה שילמתי במזומן.

איך ניתן לראות תעוד של הזכיה הזו, להזכירכם EBAY היה עוד בחיתולים.

פורסם
:roll:אגב ניזכרתי שהפריט הראשון שהזמנתי ב-EBAY לפני כ-6 שנים לא הגיע אליי, בעקבות פניה שלי למוכר באותו זמן הוא טען שהחבילה חזרה אליו אחרי כמה חודשים והפריטים שבורים, האם ניתן לעשות עם זה משהוא ? את התשלום הזה שילמתי במזומן.

איך ניתן לראות תעוד של הזכיה הזו, להזכירכם EBAY היה עוד בחיתולים.

אתה רוצה החזר אחרי 6 שנים??:shock: בכל מקרה עדיף לשלם דרך פיי פאל - כך יש איזשהוא ביטוח ואפשרות להחזר.

לעניין הפריט הנוכחי - אם אתה נזכר אחרי יותר מחצי שנה שהפריט לא הגיע אין לך על מי להלין. לפיי פאל חוקים נוקשים לגבי העניין - קרא את ההוראות שלהם והתאריכים הקובעים לעניין הביטוח שלהם על הפריטים שמשולמים דרכם. אני עוקב אחרי הפריטים שהזמנתי ואם עבר זמן לא סביר (חודש, חודש וחצי) אני מגיש תלונה לפיי פאל עפ"י חוקיהם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אמצעי ההגנות שלך - ביטוח הפייפל והפידבק השלילי - פעילים במשך 90 יום מיום הקניה.

הזמן הסביר להגעת חבילה - עד שבועיים מארה"ב ואנגליה, עד חודש מגרמניה. עבור פריטים שצפויים להתעכב במכס (גדולים או יקרים) יש להוסיף עוד שבועיים.

אם לאחר תקופה זו, לא הגיעה החבילה יש צורך לוודא עם המוכר שהוא שלח את החבילה בזמן סביר לאחר התשלום.

לאחר מכן יש לפנות לפייפל בתלונה.

בחודש שעבר, בפעם הראשונה לאחר יותר מ70 עסקאות באיביי, התלוננתי בפייפל ולאחר שהמוכר לא נתן הסברים משביעי רצון קיבלתי החזר כספי מלא.

אם עברה התקופה של 90 יום - אז אין הרבה מה לעשות, ולמדת לקח לפעם הבאה.

בהצלחה בפעם הבאה,

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אבוי לעיניים,לי אבדו 2 חבילות,והכאב הוא גדול יותר מהכלכלי נטו.

פתחתי בשניהם תלונות בe-bay ,שום דבר לא יצא מזה.

להבא (בתקווה שלא יהיה) באמת אהיה עם היד על הדופק ובמקרה הצורך תלונה ב-PAY PAL

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לגבי החבילה מלפני 6 שנים, לא ציפיתי למשהוא אבל שאלתי בכל זאת,

לגבי החבילה הנוכחית למזלי היא היתה זולה ומה שניקרא קפרה,

יש לי היום עוד ספר שצריך להגיע ועבר יותר מחודש והוא לא הגיע, האם כדאי כבר לפנות לפיפאל ? כיצד פונים אליהם ?

כאשר אני מקבל את האישור תשלום פיפאל במייל אני יכול להחזיר להם את האישור עם הבעיה או שיש להם "טופס" מילוי ?

פורסם

לפני שאתה פונה לפייפל, צור קשר עם המוכר, תבקש ממנו לשלוח לך סריקה של קבלת הדואר הרשום ושיפתח תלונה בדואר בו הוא שלח.

אם הוא לא משתף פעולה או מתחמק אז תוכל לפנות לפייפל. נכנסים לחשבון שלך בפייפל, לוחצים על dispute console, ובתיאור התלונה אתה צריך להביא את כל ההתכתבות בינך לבין המוכר על מנת להראות שהוא לא בסדר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...