Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאמן, עצר אותי שוטר ונתן לי רפורט על שתאורת לוחית רישוי אצלי במרסדס 450SLC 1977 לא עובדת, וכל זה באור יום מלא בכביש 4.

האם מישהו יודע מתי חוק זה ניכנס לתוקף? לדעתי רכב משנת 77 לא מחויב בתאורת לוחית רישוי מאחור?!

אגב הרכבשלי לא בסטטוס אספנות

תודה,

שאול

פורסם

סמל הסעיף 5531, 100 ש"ח קנס ו 2 נקודות חובה.

בספר הסעיפים והניקוד לא מופיע לי הערת שולייים לגבי שנת הרכב, לכן כדאי להמשיך לחפש ברשת על הנושא.

כמו כן לדעתי האישית ניתן לבטל דוח כזה מכיוון שאפשר לטעון שהיה אור יום מלא, הלוחית זיהוי תקנית לחלוטין, ובאותו היום בדיוק חזרת למוסך לתקן שוב את תקלת האורות בלוחית זיהוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו כן לדעתי האישית ניתן לבטל דוח כזה מכיוון שאפשר לטעון שהיה אור יום מלא, הלוחית זיהוי תקנית לחלוטין, ובאותו היום בדיוק חזרת למוסך לתקן שוב את תקלת האורות בלוחית זיהוי.

ל'

לדעתי הלא משפטית, אם יש חובת הדלקת אורות בנסיעה בשעות היום, על כל הנורות לפעול פעילות תקינה.

זה בדיוק כמו למשל אור אחורי שלא ידלק, ולא ניתן יהיה לומר "עכשיו אור יום ולא צריך אור מאחורי הרכב".

טענה של "אני בדיוק כרגע בדרך למוסך" אינה מתקבלת בדרך כלל אצל רושם הדו"ח.

הדבר שניתן כן לעשות, אם יש לך נורה אחרת פנויה ברכב - להחליף בו במקום.

במקרה כזה בדרך כלל לא יירשם לך דו"ח.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי , התאורה בלוחית הרישוי היא מאוד שולית באור יום.

תסכים איתי שלא מבחינים בה כלל באור היום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אל תדאג את הערס שיחתוך אותך על המילימטר בכביש עם "עונדה" משופרת לא יעצרו... י

ותר קל לחפש את המטבע מתחת לפנס.

מדובר משטרת התנועה הארצית?

פשוט בושה וחרפה! :evil:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אם באמת היינו מדינה מתוקנת והיו אוכפים חוקים חשובים יותר ופחות הייתי מקבל את זה במאה אחוז.

החלטה שרירותית של שוטר להחמיר יותר או פחות זה המצב שאנו נמצאים בו כרגע.

אם באמת היו אוכפים את החוקים הללו, הכל היה נראה בהתאם, אם תשימו לב איזה רכבים מסתובבים לנו בכבישים{ פנסים שבורים , רכב שמעשן יותר מהארובות בחדרה} אני לא חושב שלמישהו היתה בעיה עם זה, נערכים בהתאם...

רוב האוכלוסייה חושבת שלעצור במעבר חצייה הינה בגדר המלצה, רוב האנשים לא יחזרו לנתיב הימני אחרי עקיפה...

אם היתה מודעות גדולה יותר וגם באמצעות אכיפה המצב היה שונה.

במצב כזה ברגע שהנורה שהאור של לוחית הרישוי היתה נכבית היית מחליף אותה, ולא אומר לא נורא , נתקן מחר....

משטרת התנועה תצטרך להחליט מה היא רוצה מהאזרחים, ברגע שזה יהיה ברור מקרים כאלה יתמעטו לדעתי

:shock:
  • תוכן חדש...