Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט.

אני מעוניין להחליף את ה"בומבות" הקדמיות של המיני שלי מכוון שהמיני ירדה יותר מידיי בגובה .

יש לי כמה שאלות :

1. אני צריך את מכווץ ה"בומבות" המיוחד שיש ברכבים אלו , האם למשהו יש את המכשיר הנ"ל והוא יכול להלוות לי אותו ? או לחילופין למכור לי אותו ?

2. במידה ואני לא ישיג את המכשיר הנ"ל , הבנתי שיש שני סוגי "בומבות" מטרית ואינצ'ית , איך ניתן לדעת את סוג ה"בומבה" שיש ברשותי ?

3. איך משתמשים במכשיר הזה לכיווץ ה "בומבות"? , אשמח לקרוא הסבר לדבר הזה .

תודה

וברכת שיפוץ נעים טוב ואיכותי לכולנו .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מכווץ בומבות מכשיר מסוכן.

תזהר שלא תחטוף ממנו "בומבה"...

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום שוב לכולם , עדיין לא קיבלתי תגובות להודעה הזה , יכול להיות שאף אחד לא התעסק ואו החליף בומבות במיני ?

האם יש דרך נוספת לבצע זאת מבלי להשתמש במכווץ בומבות ?

תודה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

תן למקצוענים לעשות את זה ותישאר בחיים בבקשה. תנסה לחפש מוסך שעוסק במיני'ס למיניהן.

תשלח הודעה למשתמש רפי לין והוא ימצא לך מוסך הוגן וזול בשבילך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ללא המק"ט המוטבע על הבומבה, וכל עוד שלא ניתן לראות את התבריג, לא ניתן יהיה לדעת מהו סוג התבריג.

ועדיף יהיה להזמין את הכלי בעל שני התבריגים : http://www.minispares.com/Product.aspx?pid=36986

בכל מקרה ניתן יהיה להוציא את הבומבה ללא המכווץ, אך יש לעבור תהליך פירוק של כל הזרוע עליה החצוצרה יושבת.

(אגב חברים, קצת ניסחפנו עם סכנת פירוק הבומבות, מדובר בסה"כ בכריות גומי היושבות בתוך התת שילדה, ואין סכנת קפיצת חלק כמו בהחלפת מצמד).

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם

לפי מה שאני רואה מדובר בכלי פשוט להכנה,

אם אתה מתכוון להחליף בומבות גם בעתיד אז כדאי שתכין לעצמך כזה אצל חרט.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...